CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: piao

Nurul Zahid tak malu akui ‘potong usus’ untuk kurus

  [Copy link]
Post time 23-8-2022 04:34 PM | Show all posts
babysolaris replied at 23-8-2022 03:17 AM
2x dia buat surgery nih... tp dia bgtau dia buat instead of denied it kan...

dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya
kaka baca dalam forum ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 11:51 PM | Show all posts
xAthenax replied at 23-8-2022 04:34 PM
dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya
kaka baca dalam forum ni

hahah alamak terus terimagine.. hhhaahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 11:52 PM | Show all posts
xAthenax replied at 23-8-2022 04:34 PM
dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya
kaka baca dalam forum ni

hahaha terus terimagine... even hidung dia pun dia buat juga ka.. ada satu masa dia berniqab.. sbb nak cover hidung kan kna
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:18 PM | Show all posts
Gituuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 02:40 PM | Show all posts
babysolaris replied at 23-8-2022 03:17 AM
2x dia buat surgery nih... tp dia bgtau dia buat instead of denied it kan...

ye ke 2 kali? mak aih
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 03:20 PM | Show all posts

iyo..1st time dia buat sleeve...2nd time dia buat bypass... sleeve tu yg istilah potong perut bg tinggal perut sebesar pisang..bypass tu, dia da lgsg xde storage perut..semua makanan masuk usus..pasal tu kurus cepat..makan terus buangggg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-5-2024 04:38 PM | Show all posts
neve4881 replied at 14-5-2024 03:20 PM
iyo..1st time dia buat sleeve...2nd time dia buat bypass... sleeve tu yg istilah potong perut bg t ...

gigih ye dia. patut kurus lain maciammmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 04:42 PM | Show all posts
nhao replied at 14-5-2024 04:38 PM
gigih ye dia. patut kurus lain maciammmm

kurus lenmaciam satu...dia makan pun cm bela saka...yelah pas makan terus membuangggg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 10:00 AM | Show all posts
neve4881 replied at 14-5-2024 04:42 PM
kurus lenmaciam satu...dia makan pun cm bela saka...yelah pas makan terus membuangggg

wow... bape ribu la tu costnya kan. bukan 1 tapi 2. sebab setahu aku, bariatric tu pon bukan murah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:19 PM | Show all posts

he he he tapi dia tak hide.. dia ckp je.. haaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2024 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sure boleh kurus ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2024 08:59 PM | Show all posts

boleh ler kot.. tp still kena jaga juga makan.. kalau dh ops makn gajah pun boleh telan lepas tuh.. bottom line ,disiplin tu mesti ada.. he he
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:06 PM GMT+8 , Processed in 0.062398 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list