Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
478
View
6
Reply

[Pelbagai] Lagu/radio dalam kereta (pergi balik kerja)

[Copy link]

Author: Ochobot    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kongsikan radio apa dan seleksi lagu lagu pilihan di dalam kereta sewaktu pergi dan balik kerja.

Any kinds of lagu pun boleh, sbb nak jadikan playlist dalam sportify/itunes. Time jammed, boleh layan......




Favorite radio
1. Zayan fm
2. Ikim fm

Lagu boleh layan dlm
1. Ku mohon - afghan
2. Pulang - kclique
3. I dont wanna be you - billie elish
4. I dont to miss a thing - Aerosmith
5.  Ciao - joe flizzow


Be free to share ya!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-2-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg layan Spotify playlist Taylor swift complete collection
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2021 11:42 AM | Show all posts
Radio: lite fm..
or  layan album Queen kat playlist
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka zayan juga tapi alih2 lagu yang sama je huahua
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iols guna usb masukkan lagu feveret dari dgr radio byk celoteh dari lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pegi keje pasang surah sebab lps subuh rushing, lps habis surah baru pasang radio randomly asalkan ada lagu instead of DJ buat lawak, doesnt matter english station or malay station.

Musim2 covid ni otw balik i suka pasang BFM dgr daily covid update. Kalau stress stuck dlm jam i pasang playlist sejak 10 tahun lepas tak update
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Didnt drive to work.. tp everytime i drive pergi beli groceries, i pasang lankybox playlist spotify tu... lagu2 hitz je and my son suka duk nyanyi2 lagu playlist tu...

or time kerja, kat ruang tamu i would play instrumental songs je dalam spotify (android tv)... serabut nak dengar suara orang... biasa i pilih piano hitz.... atau violin vitamin quartet tu... lagu2 modern dia bawak dlm bentuk classical, quite soothing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list