Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1778
View
43
Reply

Cara nak tau orang yang rapat dengan kita ambik syabu

[Copy link]

Author: Clara90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2021 04:59 PM | Show all posts |Read mode
Hi semua, Clara sekarang tengah bertunang. Ada kawan lelaki Clara bagitau clara, tunang Clara tu ambik Syabu.
Tapi dia tak pernah nampak tunang tu hisap, dia cuma dengar cerita and dia rasa memang confirm ambik.
Cuma masalahnya Clara dah confront tunang, dia tak mengaku yang dia ambik and sanggup nak pergi test

Sikit pasal tunang Clara ni, dia penyabar orangnya jangan kata pukul marah pun tak pernah.
Tapi taktau lah kan, bukan spend time 24/7 pun.
Ada call AADK hari tu tanya, dia kata salah satu tanda ialah orang tu tak tidur atau tidur berpanjangan. Payah gak nak check tak duduk serumah.

Buntu betul. Nak urine test pun katanya kalau baru ambik boleh la detect, kalau dah lama xdapat detect
Test rambut mahal sangat.. Ada idea atau cadangan tak? Terima kasih,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-2-2021 05:21 PM | Show all posts
Tunang adik Clara bekerja sebagai apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 05:22 PM | Show all posts
white_musk replied at 18-2-2021 05:21 PM
Tunang adik Clara bekerja sebagai apa?

photographer and meniaga.. time takde job dia meniaga makanan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 05:31 PM | Show all posts
baca and consult psychiatrist bhgn addiction

baca bab 'methamphetamine' - addition , psychological symptoms - dia causing addition
and i salute you for sanggup teriam dia takut jgn mudrarat you sudahlah ye...


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 05:36 PM | Show all posts
cuba buat test mengejut kot.. masa dating terus ajak pergi test.. tp nasib la kalau sebelum tu dia tak amik atau mmg tak amik lgsg akan jd negatif urine dia.. kalau amik tu, haa pandai2 la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 18-2-2021 05:36 PM
cuba buat test mengejut kot.. masa dating terus ajak pergi test.. tp nasib la kalau sebelum tu dia t ...

Itula nak tau time paling sesuai nak test. Takut dah kawen baru tau naya la kan.. Ada tanda2 lain ke selain tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-2-2021 05:31 PM
baca and consult psychiatrist bhgn addiction

baca bab 'methamphetamine' - addition , psychologica ...

Sebab belum confirm ke kira dah confirm
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 06:49 PM | Show all posts
Been in that situation. Masa tu tgh kapel, one day mcm tak dilayan. Bila kita soal dia jwp ngarut, mcm acuh tak acuh. Of coz tido seharian tak bangun2. Apa yg i buat, i contact kawan yg paling rapat dgn dia and tanya terus. Masa ni minta jujur je sbb ni soal masa depan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 06:54 PM | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 06:49 PM
Been in that situation. Masa tu tgh kapel, one day mcm tak dilayan. Bila kita soal dia jwp ngarut, m ...

Tula die tak pernah pulak high. Macam mana caranya nak tanya kawan rapat dia tu erk. Sebabnya mungkin kawan dia akan back up dia. Lepas je ada ura ura die ambik syabu tu, terus la tanya kawan sekerja dia yang pergi outstation luar negara dengan dia almost 2 minggu, kawan sekerja die kata xpernah pulak nampak dia ambik.  Diorang memang duduk sebilik time tu. And die tak pernah sembang mengarut.. Sebab clara dengan tunang, circle kawan sekerja tu lebih kurang sama. Memang ada tanya ramai, semua cakap tak kecuali sorang tu la.. Haih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 06:56 PM | Show all posts
Clara90 replied at 18-2-2021 06:54 PM
Tula die tak pernah pulak high. Macam mana caranya nak tanya kawan rapat dia tu erk. Sebabnya mung ...

Senang, u, dia & kawan dia bertemu & bincangkan secara depan. Masa ni boleh terungkai. I tell u what, syabu ni bukan benda kecik. Susah nak jaga org amik syabu ni. U kena kuat.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 07:03 PM | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 06:56 PM
Senang, u, dia & kawan dia bertemu & bincangkan secara depan. Masa ni boleh terungkai. I tell u wh ...

Kalau betul dia ambik, memang akan bincang la untuk tak teruskan, clara sendiri pun xarif bab syabu syabu ni macam mana la nak jaga orang yang ambikkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 07:05 PM | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 06:56 PM
Senang, u, dia & kawan dia bertemu & bincangkan secara depan. Masa ni boleh terungkai. I tell u wh ...

Complicatednya benda ni, sebab kawan yang bg tau tu xmau orang tau die yang bgtau. Dia sendiri pun xpernah nampak sebenrnya.. Dia claim abg dia ambik syabu, abg dia yang cakap tunang clara ambik sama. Ntah la nak percaya tapi apa2 kena bukti.. Cuma nak urine masa yang sesuai tu la pening
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 07:14 PM | Show all posts
Clara90 replied at 18-2-2021 07:05 PM
Complicatednya benda ni, sebab kawan yang bg tau tu xmau orang tau die yang bgtau. Dia sendiri pu ...

Tak boleh mcm ni Clara. Kalau betul, dia kena bukti kan. Kalau nengok cara dia ckp pon mcm ada ciri2 nak menjatuhkan.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 07:20 PM | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 07:14 PM
Tak boleh mcm ni Clara. Kalau betul, dia kena bukti kan. Kalau nengok cara dia ckp pon mcm ada cir ...

Itu yang clara ragu ragu tu... Boleh jadi betul boleh jadi die pun xconfirm pakai cakap je. Tapi bila orang ckp macm tu jadi risau.. Aish kalau belum bertunang takpe. Ni Dah bertunang bru tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 07:23 PM | Show all posts
Clara90 replied at 18-2-2021 07:20 PM
Itu yang clara ragu ragu tu... Boleh jadi betul boleh jadi die pun xconfirm pakai cakap je. Tapi b ...

Ini semua dugaan Clara. I dulu time becinta dia isap syabu. Skang Alhamdullilah dah setahun lebih kawin. Kita kena jaga elok2 org mcm ni. Bg tau perancangan masa depan. Bagi tau apa yg boleh rosakkan hubungan. Kalau dia sayang akan hubungan ni, dia akan jd yg terbaik.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 07:32 PM | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 07:23 PM
Ini semua dugaan Clara. I dulu time becinta dia isap syabu. Skang Alhamdullilah dah setahun lebih  ...

Rezeki prickford dapat suami btul2 sayang.. Selain gossip syabu ni clara mmg xde problem sgt dengan tunang clara. Macam mana pickford detect pasangan dulu ambik syabu? . Dia memangconfess ke? Ada tanda2 lain tak yang boleh nampak jelas.. Sorry la banyak tanya. Sbb bila call aadk dia xbg banyak info sgt mungkin orang jawab call tu org baru agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Clara90 replied at 18-2-2021 07:32 PM
Rezeki prickford dapat suami btul2 sayang.. Selain gossip syabu ni clara mmg xde problem sgt denga ...

Dia mmg sebelum kenal dah isap syabu. Tp bila dah start kawan, dia janji nak berubah. So few months ok, tp ade satu hari tu perangai mcm pelik. If u closed to someone u love, I will notice. Ckp pon lain, susun atur ayat tunggang langgang. Terus i tanya on the spot. Nak ngaku atau tidak, because i have nothing to lose. Masa tu dia sentap & terus ngaku. So report to aadk & i sama2 join program dgn dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 18-2-2021 08:34 PM
Dia mmg sebelum kenal dah isap syabu. Tp bila dah start kawan, dia janji nak berubah. So few month ...

Jadi kene focus on cara dia cakap.. Okay will be aware. Tapi so far dia xpernah cakap tunggang langgang lagi. after pkp nak try pergi testlah doakan ye. Thank you for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternanti2 test and results
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 08:16 AM | Show all posts
Once an addict unless he willingly stop will always be an addict b
Da berapa banyak cases masuk paper org addict syabu ni pukul mak bapak bunuh org sbb dengar so called suara2 etc.

Save yourself. Love can always be replaced
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list