Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
778
View
9
Reply

Nak tanya pendapat

[Copy link]

Author: Raiqal    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-2-2021 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Saya ni selalu ada keinginan untuk ada sugar mommy, bukan sebab nak duit or apa, keinginan rasa nak tahu tu membuak2.

Saya baru je habis belajar dalam bidang perakaunan, dari masa belajar lagi ada keinginan tu , well kalau pasal seks zaman study dulu, banyak kali jugak lah dgn lain2 perempuan since aku ni ada lah rupa sikit. Rasa bersalah tu ada but aku takkan start kalau perempuan tak start dulu, so mutual desire gitu.

And aku tahu ada yg nak kecam aku dkt sini just nak kata, if nak tegur jangan kasar ya, saya terima teguran but with adab lah,

And nak minta nasihat jugak, mcm mana nak stop dari bernafsu huhuhu , maaf kalau ada yang tak suka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis boleh jdi ibu gulaaaa yum2 .....

Bkn susah nk jd bby gula sis

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 19-2-2021 07:54 AM
Sis boleh jdi ibu gulaaaa yum2 .....

Bkn susah nk jd bby gula sis


Hehehe boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 10:13 AM | Show all posts

kau tny mcm nak bertaubat, bila dapat offer, mcm terima pulak..first step nak taubat, kena menyesal.. lg satu, nafsu takleh stop, kau  manusia yg kena control..
jgn senang ikut nafsu bak kata pepatah ikut nafsu lesu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jer mak datin kaya yg lonely & horny

ade yg masih bergetah & yg dah gundu

boyak menggerutu gelebeh

so pilih nak yg mane satu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kelas ko dik..semoga kena std
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan risau, jodoh ko akn dapat sama mcm ko jugak.. masa tu sama2 lah menuju ke kehidupan yang lebih diredhai supaya anak2 terdidik...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 01:01 PM | Show all posts
nafsu kalau kau tak rangsang dia tak jadi
kau ada keinginan tapi kalau kau tak cari untuk puaskan keinginan kau, dia tak jadi
sama macam taubat, kalau kau kata nak taubat tapi kau tak buat, tak jadi juga

semuanya berbalik pada mentaliti kau.
kau nak, jadi
kau taknak, tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 09:35 PM | Show all posts
Mosus ada jawapannya
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 20-2-2021 09:35 PM
Mosus ada jawapannya

Hahaha tergelak aku baca. Dgn mosus bukan dia jd sugar mami ko tapi ko yg jd sugar mami dia. Hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list