Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23555
View
383
Reply

IG JANNA Nick hilang selepas di kecam teruk fans kpop kerana menghina Lisa Blackpink.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 22-2-2021 09:18 AM

dgn hastag #jannaisgoingtojailparty

kena serang dgn fans blackpink lepas gelarkan lisa sbg blackpig? mcm mcm hal janna ni
9D99C201-871C-48A9-B24B-698AC587E71F.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2021 09:21 PM | Show all posts
mana video dia kata blackpig tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg dikecamnya
private sbb goyang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dudaberhias at 22-2-2021 11:08 PM
kukukatablog replied at 21-2-2021 09:21 PM
mana video dia kata blackpig tuh?

Caption kat post ig je...
Dont play2 with bbnu kpop, deorang ramai kat twitter tu. Semua jenis tak pakai profile pic sebenar dan wajah pecah lubang je mostly dan penuh jerawat sebab banyak berangan bersama kpop idol life dalam tido + tak habis akil baligh lagi... Iols tau pun sebab iolsss pernah termasuk dalam golongan hinnie koh koh koh rupanya aku pun sama.

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Why nak gelar blackpig? Sengaja nak cari pasal? Makin bangang betina ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
iols lg rela support kpop drpd sokong retis sampah msia ni walaupun iol x minat kpop yachh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dia nak attention, pastu orang bagi. mendapatlah
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah knp suk cari pasal deknon
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jannah nick makin lama makin %#^*+++
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpop punya fans mmg menyeram kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-2-2021 09:28 PM
Caption kat post ig je...
Dont play2 with bbnu kpop, deorang ramai kat twitter tu. Semua jenis ta ...

tetiba aku terbayang acik bts yg amek award kat AME ke hapa dulu, muka melayu tulen sangat pastu berjalan acah2 kpoppers entahpape la perangai....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:58 PM | Show all posts
siap oink oink lagi kata heshe yachh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-2-2021 10:52 PM
tetiba aku terbayang acik bts yg amek award kat AME ke hapa dulu, muka melayu tulen sangat pastu b ...

Throwback untuk kaka



Rhoper army kat twitter ni bila dah tua macamni je rhopernyaa, sekali pakej andartu. Koh koh koh. Memang bandar tasik selatan betul
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Setilah sawang melvin boleh take note yach..lepas ni nk lakukan produk sampah ko tu boleh petik kpoop2 ni ye..lagi2 bts ngan blackpink..trending teruss
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:13 PM | Show all posts
Yg saja nak provoke tu kenapa
Kan dah mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 21-2-2021 09:41 PM
Why nak gelar blackpig? Sengaja nak cari pasal? Makin bangang betina ni

Bukan makin berani.. makin bodoh.. dia lupa  berapa ramai dah selebriti yg top kt mesia ni tersungkur... Bongkak
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun iols tak minat kpop atau kdrama ni, tp cheap marketing and promo sampah mcm ni sangatlah tidak professional. Low minded sungguh la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-2-2021 11:03 PM
Throwback untuk kaka



Uishh....Gundu nyee wakil BTS amik trofi...  Dah tao nak menang...antar la wakil yg berupa skit..   
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-2-2021 11:03 PM
Throwback untuk kaka



owh abp rupanya, ku sangkakan ame..... adoyyai, nak gelak tengok dia berlari2 ke pentas....mmg bandar tasik selatan sangat acik ni, cepat2 la tobat weh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list