Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6357
View
69
Reply

Terima Gambar Siput Sedut Di DM, Fatin Afeefa Mahu Lapor Polis

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-2-2021 05:45 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 26-2-2021 01:58 PM

Terima Gambar Siput Sedut Di DM, Fatin Afeefa Mahu Lapor Polis


Popular menerusi filem Tentang Bulan suatu ketika dahulu, Fatin Afeefa meraih perhatian ramai apabila tampil semakin jelita di usia dewasa. Selain berlakon, Fatin Afeefa juga mempunyai suara yang merdu sehingga cover lagu bersama Tomok trending di media sosial.

Malah, jika anda mengikuti perkembangan selebriti ini di Instagram, Fatin gemar berkongsi gambar-gambar serta aktiviti harian yang dilakukannya.

  


Terbaru, Fatin memuat naik foto OOTD bertemakan hitam putih sambil memakai face mask. Walaupun wajah tidak kelihatan dengan jelas, masih ada yang meninggalkan komen berunsur lucah.


Berikutan itu, Fatin memaklumkan akan mengambil tindakan terhadap seorang pengikut yang menghantar gambar siput sedut di ruangan private messagenya.



Di ruangan komen, peminat turut terhibur dengan tindakan Fatin Afeefa yang lantang menegur pengikut secara terbuka. Iya lah, mempamerkan alat sulit merupakan sejenis gangguan seksual yang perlu diambil serius. Macam-macam orang sekarang ini kan?

SUMBER : Fatin Afeefa


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 23-2-2021 05:45 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 05:47 PM | Show all posts
who are yussss....
btw nak throwback vid nazimah rasa dia nyanyi paling sedap dah tu dekat dunia siap bercontour2 bagai



Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud siput sedut tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:52 PM | Show all posts
masih kah relevan sheols kalau bukan sebabkan berskandal ngan laki orang? siap bangga bercium
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat orang DM gambar Sepitsiput tadi.
Tanjat Ganja

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-2-2021 06:36 PM
Apa maksud siput sedut tu?

Itulah apa maksudnya.. Sorry mak noob. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:21 PM | Show all posts
makneng replied at 23-2-2021 07:16 PM
Itulah apa maksudnya.. Sorry mak noob. Huhu

nonek lah nokkkk

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:22 PM | Show all posts
krustykrab replied at 23-2-2021 06:36 PM
Apa maksud siput sedut tu?

noneklah. kecik agaknya sbb tu pipah gelar siput sedut jah

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aikkk..gambar siput pon nk jadi isu sampai buat laporan polis ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:21 PM
nonek lah nokkkk

Nonet? Camne plak blh disamakan dgn nonet nih??

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:36 PM | Show all posts
makneng replied at 23-2-2021 07:31 PM
Nonet? Camne plak blh disamakan dgn nonet nih??

aiyooo uols mesti virgin lagi kannnn

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:36 PM
aiyooo uols mesti virgin lagi kannnn

Aiyooo.. Noks idoklah pulak org yg terdekat dgn mak samakan nonet dgn ciput cedut
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ashiput shedut tu sllu iolls bhsekn nonek baby2.. tecik2
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyah la kacau polis dgn benda camni. Ko batak dn galak DM ke? Boleh ignore je kan DM tu dn block orangnya kalau dh tertengok.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hhaha.. tiba2 aku yg dah beranak ni pun tak boleh kaitan siput sedut tu, ni pestime dengar, tok pit put tahu la
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:22 PM
noneklah. kecik agaknya sbb tu pipah gelar siput sedut jah

Maksudnya org tu send gambo pisang dia la, bukan gambo siput sebenar...?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingt ada org dm dia sapa identities tok pit yg sebenar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:58 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingatkan orang tu hntar gambar siput sedut soh si patin pipot ni buat masak gulai lomak cili api..LOL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list