Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12356
View
125
Reply

Kejutan Hari Jadi, Afifah Nasir Tak Sangka Keluarga Jemput Boyfriend Sambut Sekali!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-2-2021 12:35 PM | Show all posts |Read mode
Afifah Nasir terharu sungguh baru-baru ini semasa sambutan hari lahirnya yang ke-28.


Mana tidaknya, pelakon ini tak sangka keluarganya berjaya membuat kejutan dengan menjemput teman lelakinya ke majlis sambutan berkenaan.


"My family successfully pulled off my birthday surprise. Didn???t expect my boyfriend to be there at all," tulisnya di kapsyen.




  



Menurut adik kepada Anzalna Nasir ini, dia menyangka ia hanya sesi makan malam kecil-kecil-kecilan sahaja.


Tambahan pula keesokan hari Afifah akan keluar bekerja.




  



  



"All I had in mind was a small gathering with family as I had work the day after and wasn't up for anything big hence me looking unready!


"Thank you my lovely boyfriend & family for the presents dan flowers," tambahnya.


Kredit foto: IG




Di ruangan komen, ramai peminatnya yang teruja melihat perkongsian tersebut.


Mereka juga turut mengucapkan selamat hari lahir serta mendoakan kebahagiaan Afifah.


Agak-agaknya bila nak kahwin tu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-2-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah clash pakwe botak eh....wow sgt pakwe baru..delicious
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa rambut afifah nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakwe baru ni org mana?
Bila tgk dia ni, tingat kat bamjat dgn pakwe arab dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia iras mona fendi iolls rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 25-2-2021 12:44 PM
Dah clash pakwe botak eh....wow sgt pakwe baru..delicious


penat je pakwe botak bekap mase kes ngn alip ajis dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Boyfriend lama yg back up dia Masa dgn Alif tu hensem...pastu Ni boyfriend selepas boyprend back up tu atau boyprend pali latest?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh dh 28 ke?ai igt dia awl 20an...sbb dia mcm manja2 gaya budak sekolah giteww
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakwe botak fedup kene troll kot.
Yelah..awek kuar siap pegang2 tgn lg dgn laki org.trpaksa bekap awek,hujung2 netizen troll.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:07 PM | Show all posts
helok boyfriend sheols. nampak dalam video tu nak terkam peluk sheols tapi sedar dirik tengah dirakam so pandai kawal diri   
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:11 PM | Show all posts
arabic ke? senak lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:12 PM | Show all posts
aku lebih tertarik nak tau sal bf dia.. haha tiber
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:36 PM | Show all posts
Suka tgk dia ni berlakon dlm melastik ke hati mu yg citer dgn Janna Nick tu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 02:56 PM | Show all posts
tapi kenape bile video tak hensem di mate iollssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakwe lama dah kena dump ke..  dulu gigih backup kes alipajis...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm.. Sian bang botak.. Hujung2 klesh.. Nway si pipah ni campak je kad tak tgk langsung..poyo tol buka hadiah xbaca kad wish.. Tarik blk pressie tu kangggg
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 03:52 PM | Show all posts
mummydarling replied at 25-2-2021 02:56 PM
tapi kenape bile video tak hensem di mate iollssss

Yup, same
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 04:05 PM | Show all posts
JalaEmas replied at 25-2-2021 12:56 PM
muka dia iras mona fendi iolls rasa..

a ahlah iols pun nmpak cam mona fendi versi muda...btw pibedayla pipot
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama Diana n family tak join family event. Bday twins pun diaorang clbr8 sendiri2 jer. Harap xde gaduh2 lah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 25-2-2021 04:11 PM
Dah lama Diana n family tak join family event. Bday twins pun diaorang clbr8 sendiri2 jer. Harap xde ...

I think sbb kl pkp sis.. Rumah dia lebih 10km radius haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list