Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
8227
View
52
Reply

Sampai Ke US Wak Doyok Kena Bahan Dengan Netizen Mat Salleh

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2021 10:54 AM | Show all posts |Read mode





Wak Doyok memang terkenal dengan  sebagai seorang ahli perniagaan dan personaliti fesyen tempatan, yang sering tampil menggayakan fesyen cukup versatil.

Terbaru, Wak Doyok teruk dibahan netizen luar negara selepas gambarnya bersama sebuah kereta dimuat naik oleh pengguna Facebook dalam group Upbadge Slutshaming.



Kredit foto: Facebook Upbadge Slutshaming via The Vocket




Wak Doyok turut berkongsi mengenainya menerusi instagram peribadi beliau.


  



Rata-rata netizen berasa terhibur dan dalam masa yang sama juga kasihan kerana Wak Doyok dijadikan bahan membawang netizen luar negara.


Apapun Wak Doyok yang mengetahui akan dirinya viral sehingga ke Amerika Syarikat tetap kekal tenang dan menerima kritikan dengan berlapang dada. Sabar jelah ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2021 11:18 AM | Show all posts
cikai sangat konsep tu..macam rapper pakai emas pelesu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Suke ler tuew dpt viral kat sana..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:47 AM | Show all posts
Die ni ialah sape?
Ape sumbangan?
Adekah akan dapat dato' pasni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dekat fb ramai acik2 puji pondan ni cool je... Tapi dorang tak tau pondan ni kuat sentap
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
body dia mmg pelik.. tak balance
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi suka tgk wak doyok dlm Ke Korea Ke Kita dgn Myo OCK. First episode nmpk depa mcm tak ngam sbb totally opposite to one another. Pastu dah ngam nmpk la depa sempoi and enjoy each other's company.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana datang kekayaan heols ni..? Nak kta blakon xder. Last aii tgk dia kt tv masa citer ke manakah kita ke apa tajuk. ke dia bisnes..?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
celebrity (celebrity ke?xtau nak kelaskan lagumana) malaysia ni, x malu ke dok tag2 retis luar?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:03 PM | Show all posts
dia ni tahu ke fungsi # tu?
semak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh. Mcm mana sampai boleh viral kat us sana.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:53 PM | Show all posts
dia ada sugar mommy/daddy ke. lifestyle kemain tapi ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha kepala besaq..mesti jalan terhoyong hayang
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Low class nyer
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pakai sut lengkap pun tak nampak wow... adakah sebab fizikalnya kurang mantap?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Soo apa kes dia order cincin guna trademark logo johor haritu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama bulih kepit awek ummah uncle sam lah dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kene nganjing pun takpe asalkan viral, ah macam pangai indon lak kau
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 27-2-2021 11:47 AM
Die ni ialah sape?
Ape sumbangan?
Adekah akan dapat dato' pasni

Mungkin, memandangkan Pahang amatlah menghargai dan mencintai retis serta gangsta2 di Malaysia ini.
Tapi seriouslah, ape kebenda dia ni buat ek?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Dekat fb ramai acik2 puji pondan ni cool je... Tapi dorang tak tau pondan ni kuat sentap

Sedappp jugak dpt wak doyok ni kurekkk...buat gesel2... hrp bkn bottem la kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list