Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4873
View
54
Reply

"Kalau Tak Nak Bawa Watak Hodoh, Busuk, Berlendir..." - Jasmin Hamid

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2021 12:46 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon senior Jasmin Hamid menegaskan bahawa dia seorang pelakon yang akan membawa semua watak dipertanggungjawablan kepadanya sepenuh hati sesuai mengikut tuntutan watak.




Kredit foto: IG




Jasmin berkata demikian selepas ada pihak mendakwa dirinya sebagai pelakon yang sering mencalit mekap tebal dan berbulu mata palsu ketika berlakon.

"Saya maafkan segelintir uols yang pernah berprasangka buruk bahawa saya jenis seorang pelakon yang nak cantik dan berbulu mata palsu 24 jam.

"Saya seorang pelakon, bukan ratu cantik. Nak jadi seorang pelakon yang bagus, wajib belajar dan tahu tentang setiap watak yang diberikan," tulisnya kesal.




  



Jasmin juga menegaskan bahawa tugas setiap pelakon adalah mencipta rasa supaya penonton dapat rasa apa yang ingin disampaikan sesebuah karya.

"Kalau seorang pelakon tu nak sentiasa nampak cantik dan handsome..tak nak bawa watak hodoh, busuk, berlendir mengikut kehendak watak, cari kerjaya lain yang boleh nampak cantik dan handsome 24 jam," ujarnya lagi.


Jangan rosakkan karya orang, tegasnya.




  



  



Betul apa Jasmin katakan tu, kalau pelakon sendiri tak dapat menjiwai watak dibawanya, bagaimana penonton nak rasa, kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Die mmg pandai berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh I ada beli novel ni tp x abis baca.. haha.. sape pelakon jd watak kembar ellana & ellani?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni rock gilerrr, menjiwai watak macam there is no tomolo. Lately ni lah, dalam 7-8 years gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya caption................
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka makcik jasmin hamid ni berlakon. Dari kecik suka tengok.. lakonan tak kayu gaharu n menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar last tu mcm mak Zahirah Mac Wilson pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 05:56 PM | Show all posts
janji lakonan akak jasmin hamid segalanya mesti menjadi... gedik... jahat.... miskin.... sedih...
semua tu tip top lakonan sheolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka dia nih belakon. Datin2 ke makcik2 smua smpai feel tu. Life pun nmpk mcm aman2 relax2 je. Hrp jgn lah tercaras sesape
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Novel ni dah hbis baca..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 06:52 PM | Show all posts
sheols sindir sapo... takkan che ta kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa heroin cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-2-2021 06:52 PM
sheols sindir sapo... takkan che ta kot

bukan kot. che ta pernah je berlakon jadi gelandangan with postpartum.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar 1st belah kiri, sekali imbas macam amelina
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 27-2-2021 01:49 PM
Oh I ada beli novel ni tp x abis baca.. haha.. sape pelakon jd watak kembar ellana & ellani?

Katanya Nelydia Senrose & Putri Aishah
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 27-2-2021 08:41 PM
Katanya Nelydia Senrose & Putri Aishah

Tgk kat internet niha pelakon-pelakonnya:
- Aqasha (Zarul)
- Intan Najuwa (Ellani)
- Chacha (Ellana)
- Jasmin Hamid (Mak Ngah Gayah)
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:02 PM | Show all posts
red_velvet replied at 27-2-2021 05:05 PM
Aku suka makcik jasmin hamid ni berlakon. Dari kecik suka tengok.. lakonan tak kayu gaharu n menjadi ...

dia mmg pandai berlakon...dia pernah menang pelakon terbaik tak??
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 02:08 AM | Show all posts
Kan.. I hearts acik min.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 27-2-2021 09:20 PM
Tgk kat internet niha pelakon-pelakonnya:
- Aqasha (Zarul)
- Intan Najuwa (Ellani)

Alahai hero heroin lgsg x ngam. Klau spekuan awal nely n puteri aishah ok lg. Ni IN dgn aqasha cnfirm mcm remy dlu. Dah mcm pedo
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 03:35 AM | Show all posts
silap orang ah nak komen gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list