Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2128
View
23
Reply

Nia Ramadhani sambut meriah hari jadi anjing kesayangan

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2021 12:43 PM | Show all posts |Read mode





Pelakon Nia Ramadhani, 31, mencuri perhatian apabila meraikan ulang tahun pertama anjingnya, Maximus dengan meriah baru-baru ini.


Bahkan, majlis itu turut dihadiri keluarga suaminya, Andi Bakrie untuk menyambut sama kelahiran Maximus. Malah, Nia juga berhabisan menghias rumahnya dengan dekorasi meriah demi anjingnya itu.


Menerusi sebuah video di YouTube, Maximus turut diberikan kek khas sempena ulang tahunnya itu. Kedengaran semua yang hadir menyanyikan lagu selamat hari jadi untuknya.









Dalam satu kenyataan, Nia mendedahkan majlis berkenaan banyak mendapat bantuan daripada ibu mertuanya. Disebabkan itulah mereka berjaya melangsungkannya dengan meriah.


Kata Nia, ibu mertuanya memang sangat bersungguh-sungguh untuk memastikan majlis itu berjaya. Mereka bahkan menyediakan topeng khas berwajah Maximus untuk sambutan itu.


Hadir sama adalah keluarga Nia sendiri menjadikan sambutan lebih riuh. Mereka turut membawa anjing peliharaan masing-masing untuk bersama-sama meraikan ulang tahun Maximus.






Sumber :C Harian Metro
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-3-2021 12:47 PM | Show all posts
Islam hanya dalam ic...umat akhir zaman
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
anakjiran: Islam hanya dalam ic...umat akhir zaman

Oklaaa.. kita tolong kucing.. alicia amin harith iskander nia ramadani dan geng urban beekerak tolong anjing.. depa ni solat pung kenkadang jahhh.. kira oklaa bela hanjingg.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram pulak tengok lifestyle dorang nih...mengalahkan non muslim pulak. Duit byk apa ada hal
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung la jadi anjing..Aku ni takde sape2 pun sambut birthday aku meriah cenggini{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama islam habis dah.. ramadhani+bakrie.

Tapi bela anjing dalam rumah. Larat pulak asyik nk sertu je. Kalau dia n family samak sertu la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh baru nk tanya islam ke dia? Mak mertuapun join sekaki tolong
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nia ni macam bimbo no 1 di nusantara
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib dog
Bukan pig
Pig lg haroomm
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
islam hanya pada nama. tak heran minah indo aritu mudah2 je murtad sbb kat sana diorg kurang pegangan islam yg jitu. syukur dilahirkan di Malaysia negara yang penuh ilmu dan aman damai..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tak bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Untong ko anjing ada tuan yg sayangkan ko,happy birthday maximus..aq hanya mampu belikan whisker fav kucing aq time birthday dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa orang kaya raya ni simpan anjing untuk guard rumah and harta benda.
Ni siap buat birthday macam anak sendiri pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ya awloh
mohon zulyahya tarbiah macik seberang laut ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal nia mesti cerita merepek ja keluar..maybe ni cara dia nak kekalkan nama kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat malaysia ni pon dah mula dah melayu urban dah terikut2 cara hidup macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak iols suka sgt citer june dan kopi kt netflix tu. Iolss xsuka sbb acha tu islam dok peluk anjing. Xkisah la urban mcmne pun iols xsuka umat bela anjing. Titik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm taraf hidup dorg jugak agama ni ye.. Kalau kaya, kaya betul. Kalau miskin, miskin sgt. Sama lah mcm agama. Kalau yg kuat ibadah tu mmg betul2 dorg amalkan, kalau tak kisah apa pon dorg follow je
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:04 AM | Show all posts
boleh masuk group FB 'Riak Apa Harini"
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la ko kawin dgn org kaya siska
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list