Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2050
View
16
Reply

Gambar Perut 7 bulan kandungan - Ain Edruce

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 01:38 AM | Show all posts |Read mode
Gambar Perut 7 bulan kandungan - Ain Edruce


Pelakon dan juga pengacara, Ain Edruce yang kini sarat hamil 7 bulan ada berkongsikan beberapa keping foto hasil sesi penggambaran kehamilan bersama suaminya, Amirul Hafiz di laman Instagram untuk tatapan peminat.

Ain atau nama sebenarnya Nurulain Edruce mencuri tumpuan peminat dan pengikut media sosialnya kerana tampil berseri dek seri ibu mengandung.


Tampil anggun menggayakan busana berwarna putih sedondon bersama suami, pasangan ini kelihatan ceria dan bahagia merakamkan momen indah bersama bayi dalam kandungan.


  



Betul lah orang kata detik-detik terbaik berlaku apabila ia tidak dirancang. Alhamdullilah tujuh bulan dah. Terima kasih semua yang mendoakan. Syukur dapat suami yang penyayang. Yang korang nampak yang gembira saja. Yang emo-emo Mirul ja tahan. Hahaha. Sayang awak daddy.

Teruja melihatkan perkara itu, peminat Ain Edruce tampil meneka jantina bayi dalam kandungan serta mendoakan agar urusan Ain dipermudahkan ketika bersalin nanti.

  



Terdahulu, Ain Edruce telah mendirikan rumah tangga bersama lelaki pilihannya iaitu Amirul Hafiz Mustaffa pada 13 Disember 2019 yang lalu setelah enam bulan mengikat tali pertunangan.

SUMBER : Instagram Ain Edruce


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 3-3-2021 01:49 AM | Show all posts
PKP ni mmg graft kelahiran bayi naik la.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-3-2021 08:51 AM

Tak naik mana pon.. First pkp yes.. Sebab masa tu org tkejut dok saja xbuat apa.. Duit berlambak masuk mora siap 6bln straight.. Tp lepas ni yang meningkat graft adalah kadar perceraian

Bila economy xbgs.. Ramai susah hati. Cepat terasa hati sikit2 terus bgaduh. Org xberani nk tmbh ank..Nak main apenye,hati susah kot.. Nak foreplay bila perut lapar,singa yang keluar.. Bukan pussycat dolls mahupun hello kitty

So fenomena "baby burst" or "baby pkp" xkn jadi pun.. Populasi manusia starting pkp 2 smpi eco pulih mmg akan merosot.. Yang byk mungkin org bunuh diri sbb dh xblh survive.. Mcm zaman 97-98

Ni kawan kaka la cite. Kaka tlg repeat jaHehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:38 AM
Tak naik mana pon.. First pkp yes.. Sebab masa tu org tkejut dok saja xbuat apa.. Tp lepas ni yang m ...

Make sense jugak apa yg kawan kaka cite tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:48 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:38 AM
Tak naik mana pon.. First pkp yes.. Sebab masa tu org tkejut dok saja xbuat apa.. Tp lepas ni yang m ...

agreed ! kadar penderaan pun meningkat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:45 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:38 AM
Tak naik mana pon.. First pkp yes.. Sebab masa tu org tkejut dok saja xbuat apa.. Duit berlambak mas ...

betul tu kawan kaka, haruan makan anak pun ramai
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:01 AM | Show all posts
dlm keadaan mcm ni  knp pilih bercerai...
at least ada juga a shoulder to cry on...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:38 AM
Tak naik mana pon.. First pkp yes.. Sebab masa tu org tkejut dok saja xbuat apa.. Duit berlambak mas ...

hahahahaha... aku tk boleh betul bace komen ko kak...tepat & padu.. mmg benar isi2 yg ko ulas tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
JalaEmas replied at 3-3-2021 10:17 AM
hahahahaha... aku tk boleh betul bace komen ko kak...tepat & padu.. mmg benar isi2 yg ko ulas tu

Terima kasih sudi menjadi pemenat kaka.. Nnt kaka buat tiktok sila jadi tololwer yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
gadis_mateen replied at 3-3-2021 09:45 AM
betul tu kawan kaka, haruan makan anak pun ramai

Yang ni xpkp pon sentiasa makan.. Cuma masa pkp ni MO cpt kantoi sbb semua dlm rumah kan. Mangsa pon jd lg teruk la kena balun.. Moga kita semua dipelihara Allah.. Doa pelindung dgn solat  jd pendinding.Insya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 10:18 AM
Terima kasih sudi menjadi pemenat kaka.. Nnt kaka buat tiktok sila jadi tololwer yach

Hahahah tololwer.. Hahhhaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:11 AM | Show all posts
Dlm masa pkp ni, kalau ada haruan makan anak dah siap bersalin dah kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:43 PM | Show all posts
kadang tgk muka ain yg tgh pregnant ni mcm tyra kamaruzzaman hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 3-3-2021 01:49 AM
PKP ni mmg graft kelahiran bayi naik la.....

Aku tengok tgn laki dia tu kat punai ain.. koh koh..laki dia cium perut tuu mesti terbau punai jugak.. koh koh



Psttt.. bg aku lelaki is kote... pompuan is punai.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:54 PM | Show all posts
lelaki kalau berduit
memang nampak hensem sokmo keh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2021 03:15 PM | Show all posts
bottombikini replied at 3-3-2021 01:54 PM
lelaki kalau berduit
memang nampak hensem sokmo keh

betul la tuh.... duit is KING
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2021 03:16 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 3-3-2021 11:11 AM
Dlm masa pkp ni, kalau ada haruan makan anak dah siap bersalin dah kot


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list