Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5145
View
74
Reply

MK K-Clique Bikin Gadis geram Belanja susuk Tubuh!

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 01:55 AM | Show all posts |Read mode
MK K-Clique Bikin Gadis geram Belanja susuk Tubuh!

Siapa sahaja tidak mengenali penyanyi tampan MK dari kumpulan K-Clique yang sentiasa menjadi pujaan hati ramai gadis di luar sana?

Baru-baru ini, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan memuat naik sekeping gambar yang agak panas menerusi perkongsian terbaru di laman sosial Instagram miliknya.


Apa yang menjadi perhatian adalah gambar berkenaan mempamerkan jejaka berusia 25 tahun itu tidak mengenakan baju! Aduhai.

Kongsi gambar tak berbaju

  


Ramai jadi tak keruan

Disebabkan MK belanja gambar badan sado itu, ruangan komen perkongsiannya dibanjiri dengan komen daripada para peminat yang terdiri dalam kalangan wanita, memuji bentuk badan dimiliki pelantun lagu Pulang itu.

Tak penat ke jadi hensem?





Bukan itu sahaja tau, ramai juga menegur lengan MK yang kelihatan sasa sehingga membuatkan mereka cair dan tidak tentu arah melihatnya.

Sumber: Instagram MK K-Clique

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm alicia amin
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 02:18 AM | Show all posts
ni pun ko boleh selera dikkk...
mula2 tengok ingatkan cicak kobeng di thread isu semasa rupanya aku buka thread gosip tempatan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 02:19 AM | Show all posts
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 02:19 AM
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2... ...

Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Apalah yg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Da agak da ada org bukak jd thread..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Seee.... Gelenyer betina skrg

Dh la pki tudung bagai.. Geli mak dikkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-3-2021 03:02 AM
Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...

Haaaaa... rebut la korg dgn tina2 gelenyar hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 3-3-2021 02:00 AM
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm al ...

Kaka pon rasa sama mcm awk dik. So Alicia amin. Perangai pon sama2 langsi
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:34 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:30 AM
Kaka pon rasa sama mcm awk dik. So Alicia amin. Perangai pon sama2 langsi

iras2 alicia amin rupanya... patutla tak menyelerakan...terbayang plak iols heols masak dan kacau rendang shirtless...
baca2 komen tu tertanya jugak macam mana deorang boleh selera...
sebab lepas iols tengok gambar tu terus menopos iols melehat gambar ittew...

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 05:34 AM
iras2 alicia amin rupanya... patutla tak menyelerakan...terbayang plak iols heols masak dan kacau  ...

Hahahaha teros menopos?

Untungla pose ni kaka dude blh pose penoh2 suda,thanks to AA
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 3-3-2021 02:00 AM
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm al ...

A ahh.patut macam pernah nampak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:41 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 2-3-2021 06:19 PM
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2... ...

meols nampak @Kurex asik berkuntum di IG Noki.. dia akan komen & like semua post Noki, especially gambar-gambar Noki kat gym..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Puas telek...tp knape aku rasa dia tak tampan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah... mmg la.. mcm AA yg ada facial hair
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-3-2021 03:02 AM
Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...

Genetic sana bukan ala2 hun hakeem ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:00 AM | Show all posts
kenapa aku tgk rasa biasa jer.. mcm budak2 main bola ptg2 kt padang rumah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:08 AM | Show all posts
cheap....

him and the comments.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:55 AM | Show all posts
aah la mcm muka alicia amin. lol...

Kang Gary lg nsem pd iols..LOL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list