Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1948
View
22
Reply

Kini Boleh Dengar Suara Fad Bocey Di Radio Hot FM

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 02:04 AM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 3-3-2021 03:00 AM

Kini Boleh Dengar Suara Fad Bocey Di Radio Hot FM
Siapa sangka bermula hanya dipanggil sebagai penyampai radio jemputan kini pelawak Fad Bocey telah dipanggil sebagai pelengkap segmen Jam Hot di Hot FM.

Fad Bocey telah memulakan tugasnya semalam di Hot FM yang bergandingan bersama Deen dan Haziq.


Fad mempunyai kebolehan untuk menyampaikan sesuatu topik atau cerita dengan baik. Dia juga adalah seorang storyteller yang bagus.

Tambahan pula, Deen, Haziq dan Fad berkongsi banyak persamaan. Antaranya mereka bertiga meminati sukan bola sepak selain mereka juga adalah young daddy.




Ketika digandingkan kita boleh lihat keserasian mereka sewaktu ke udara. Kami percaya gandingan ini akan memberi impak yang positif kepada pengisian dan penerimaan pendengar terhadap segmen Jam Hot. C Kata Ketua Program Hot FM, Ainul Farhana Razali.

Nampaknya kehadiran Fad menambah lagi keceriaan di dalam Hot FM selepas sebelum ini baru sahaja menerima Mark Adam dan Riena Diana.

SUMBER : Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 3-3-2021 02:07 AM | Show all posts
Edited by piao at 3-3-2021 03:00 AM


Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Euwww..awatla xamik org bagus mcm kak dibah tu utk jadi dj.. Ni asik2 amik sampah yang xde otak. Hm
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 3-3-2021 02:07 AM

Bini dia muka sebijik dia tp nampak wangi.. Dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:43 AM | Show all posts
fad bocey je pun... tak selera nak dengar lagi2 achey si bingit ya amat...

kalau aliff aziz pun ok jugak tapi takut tertido la pulak dalam kereta sambil mimpi aliff aziz jadi driver kat sebelah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:53 AM | Show all posts
dj radio semua para pelawak.. igt semua org dgr radio utk gelak2 ja ka.. nak jugak dj yg berilmu.. ada jugak manfaat mcm abby fana dulu.. best..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:55 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 05:26 AM
Bini dia muka sebijik dia tp nampak wangi.. Dia?

dia wangi duitt sisss....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:01 AM | Show all posts
Lama betul bini si Fad ni pakai braces. Dari belum kawen, sampai anak dah 3. Aku dulu pakai dalam dua tahun gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 3-3-2021 08:55 AM
dia wangi duitt sisss....

Hahahahaha... Itu bethoolll
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:07 AM | Show all posts
kena ke dengar suara dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:49 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 09:04 AM
Hahahahaha... Itu bethoolll

money can buy anything...

orang bodoh jer kata duit tak menjamin kebahagian...
hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 3-3-2021 09:49 AM
money can buy anything...

orang bodoh jer kata duit tak menjamin kebahagian...

Anything tu idok laaa.. Udara n nyawa still xblh beli maaa


But can buy happiness for ourselves can lorr.. Hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:33 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-3-2021 10:23 AM
Anything tu idok laaa.. Udara n nyawa still xblh beli maaa

hihihii.... iya iya...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:06 AM | Show all posts
aku suka fad..dia cakap tak menjerit2..pastu jarang nak dengar buat lawak gelak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:27 PM | Show all posts
fad ok lg weh.... lagi pening aku dgaq pagi2 ... bingit dgn gelak lailer tu 1 hal.. dgn bahasa mark adam tu lg.. dah mcm tak dengar radio melayu.. carca marba sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:24 PM | Show all posts
mrs_adr replied at 3-3-2021 01:27 PM
fad ok lg weh.... lagi pening aku dgaq pagi2 ... bingit dgn gelak lailer tu 1 hal.. dgn bahasa mark  ...

ye ke? ingatkan okay sebab ramai gak memuji Lailer best jadi DJ kat thread 1 lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:41 PM | Show all posts
prizadane replied at 3-3-2021 03:24 PM
ye ke? ingatkan okay sebab ramai gak memuji Lailer best jadi DJ kat thread 1 lagi tu

xtau la kot2 bukan selera telingakan... ka kena tukaq radio org tua dah xtau la... huhuhu tp kalau fad pagi rasanya ok lg kot.. suara pun sedap jugak utk ddengar... rasa mcm2 pagi2 kalau tgl lailer dgn mark ja mesti depa mati kutu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ak rs fad ni wlupun pelawak penyampaian dia mcm ok sikit banding ngan kwn dia. nmpak tenang sikit, x terpekik2. dia jd hos yg immortal song tu cm ok je. wlupun jd hos aritu xde pun bunyi lawak2, tp cara dia sampai tu ok la. cm tenang sikit, xde try nk buat lawak x menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Fad Bocey ni elok sikit jadi DJ.  Masa dia kat Era boleh la layan dia waktu drive balik kerja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2021 10:14 PM | Show all posts
codenamedream replied at 3-3-2021 08:35 PM
Fad Bocey ni elok sikit jadi DJ.  Masa dia kat Era boleh la layan dia waktu drive balik kerja

mesti la cover.. klu x kna kecam nti
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list