Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73278
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by apedehal at 4-3-2021 10:34 AM
Hessa replied at 4-3-2021 09:05 AM
mungkin sejenis seisi keluarga besar mesti tau hal orang ni, orang tu, apa2 cerita je, apa lagi ki ...


Aku kalau laki pun seram nk buat lopa jadik bini..abes semua nk direport nya dgn kaum kerabat weh.jenis xleh simpan aib laki dia ni..ko bayangkn punai tu duk tanam rmbut janggut makcik lopa pun bleh tahu. Belum jadi laki pun habis aib satu malaysia tahu, ko bayangkn da jadi laki nnt..bg aku xcerdik la kalau punai ni masih together with lopa melainkn ko cinta matik
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-3-2021 08:37 AM
Jah smpai 5'ke.  Aritu baca ada yg ckp 4'lebih  je

Kat wikipedia lopa 160cm
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tak jadi la ni... hmmm jom la andartu together2 hajjah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:35 AM | Show all posts
kurang2 friska dah nikah madu dapat jusa C.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:39 AM | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 10:32 AM
Kat wikipedia lopa 160cm

Not even 150 pffft
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 3-3-2021 09:58 PM
jangan kan fatima.. silap2 jebat pun dapat adik dulu.makcik nya gak yg mereput

Hahahhahaha sedeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Welllll.. Hari tu kutuk si diknah..

Diknah betul ka???
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
I prefer kalau jahzouk ni kwin
Kalau tak bosan asyik2 citer yg sama.menggeletis dah dia.lepas kwin berambus terus dari industry termasuk mama tini kentut
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:07 AM | Show all posts
hazzy0304 replied at 4-3-2021 09:50 AM
assalamualikum.. iols nubis kt sini ..
rupanya kat sini uols berkuntum ya meninggalkan iols terdamp ...

pi la baca benang yg dibuka oleh si jennie..
lagi boleh buat uols terhibur...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-3-2021 09:35 AM
Terima kasih pada kasut tongkol kerana berjaya membuat jah tinggi setarap model runway gituh

Burukss ok, runway model pebenda teleng2 kepala lagi tetek besar kelapa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:22 AM | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 10:32 AM
Kat wikipedia lopa 160cm

takdaknya la sampai 160
menipu lebih
pakai heel tooonggkkoll pun tak sampai tinnggi
asssssssssyyyyyyyyyyyyiiiikkkkkkkkk menippppuuu je kerja dia
dari sekolah menipu..masuk dewi remaja curik pantun orggggg
skerng pun kuat propa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tetap dengan pendirian aku tentang satu perkara

IMG_20210304_112157.jpg

Good luck untuk mereka berdua
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
aku percaya ckp kak montanah.dia pon ckp tak main2 haritu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
last2 yg kawin dlm masa tdekat ni si atisha atau jane jenab je
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

ko pun sama memburuk2 kan org tp guna dp fazzy
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Jahat betul perangai dia masa ni. Xle brain org yg masih dok memuja lopak ni even tau kisah sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:54 AM | Show all posts
Akan ulang we were together ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

kemain lg masa ni sskjp rasa bamtah akan kembali pd jahqobis
tp depa lupa..kuasa Tuhan atasi segala galanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
so nanti if kaknab dh pindah rumah, jahqobis stay dgn siapa? duk sorang2 je ke? ni x jadi kawen ni.
or athisha akan stay dgn jahqobis selagi athisha x kawen lg?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:03 PM | Show all posts
xyah la teruskan abg riz...
susah nk masuk dlm family nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list