Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
75987
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missmeornot replied at 4-3-2021 11:48 AM
Jahat betul perangai dia masa ni. Xle brain org yg masih dok memuja lopak ni even tau kisah sebena ...

Masa ni bukan perangai dia je nmpak jahat..sekali dgn kaum kerabat peel buruk. Pengacara meletop je tp bawak rombongan bas macik kiah nk membuli org, Xpadan dgn sumo mengfuck fuck kn org. Gitu iols reminisce kejahatan kardashian kelate
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
marchikobonzo replied at 4-3-2021 11:54 AM
Akan ulang we were together ke tak?

Dgn tk sampai sbln setengah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hazzy0304 replied at 4-3-2021 09:50 AM
assalamualikum.. iols nubis kt sini ..
rupanya kat sini uols berkuntum ya meninggalkan iols terdamp ...

Kat sini di larang lobenakkk kahkah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 10:31 AM
Aku kalau laki pun seram nk buat lopa jadik bini..abes semua nk direport nya dgn kaum kerabat we ...

kan serius takut weh, toksah kan calon suami, calon family mertua pun takut..ada masalah skit, satu malaysia tau..erk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 12:03 PM
Masa ni bukan perangai dia je nmpak jahat..sekali dgn kaum kerabat peel buruk. Pengacara meletop j ...

Jahat giler kan.. Padahal family diorg ni bukan baik pun.. Mcm2 CASH dapat.. Sejarah family xde yg baik pun tp sejenis x serik.. Nak tgk jugak ape punca diorg ni akan terduduk n x bgn2 nant..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:33 PM | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 12:03 PM
Masa ni bukan perangai dia je nmpak jahat..sekali dgn kaum kerabat peel buruk. Pengacara meletop j ...

geng2 jah pon sama naik kan..JM and NA geng2 meletop

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:34 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-3-2021 11:59 AM
so nanti if kaknab dh pindah rumah, jahqobis stay dgn siapa? duk sorang2 je ke? ni x jadi kawen ni.
...

Nab kena la keluar since Jah akan kawin x lama dah..Jah and Puriz je dlm rumah tu.btw rumah Jah ni cntik x dr luar? x pernah tgk

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 4-3-2021 12:31 PM
Jahat giler kan.. Padahal family diorg ni bukan baik pun.. Mcm2 CASH dapat.. Sejarah family xde yg ...

Mustahil.
Sebab penyokong2 benak dan family setia di belakang mereka. Walaupun perangai sekor2 cam babi. Xpasal2 babi pulak dipersalahkan.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 4-3-2021 12:44 PM
cicicumel replied at 4-3-2021 12:34 PM
Nab kena la keluar since Jah akan kawin x lama dah..Jah and Puriz je dlm rumah tu.btw rumah Jah ni ...


ni cth rumah niqabis jenab sekarang..aku dh pernah tepek kt benang sebelah.
99E6688A-3B8B-40CC-86CC-0B7A6EB6F64F.png
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Do i care?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hazzy0304 replied at 4-3-2021 09:50 AM
assalamualikum.. iols nubis kt sini ..
rupanya kat sini uols berkuntum ya meninggalkan iols terdamp ...

Rotikaya takut kena saman. Jgn memain dgn hajjah 2kali tau cuols
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa @sweetcoklat senyap je ni??? biasa dia yg akn masuk komen dgn bukti bukti dak piyu niqabis saling berhubungan di ig?? apa perkembangan terbaru??
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 4-3-2021 11:10 AM
Burukss ok, runway model pebenda teleng2 kepala lagi tetek besar kelapa

Tek tornado
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-3-2021 12:53 PM
Tek tornado

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Come on jah, rival lain dah move on dalam fasa2 kehidupan as bini dan mak budak, jah masih meratib nak kawen nak kawen. Sian jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 4-3-2021 12:57 PM
Come on jah, rival lain dah move on dalam fasa2 kehidupan as bini dan mak budak, jah masih meratib n ...

simpati gak la kt niqabis ni sebenarnya..
mungkin tu ujian dia kot sbb dia dh ada segalanya tuhan dh bagi, part jodoh je lambat sikit ja..

geng dewi remaja dia anzalna, izara, ramona, syatilla, semua dah beranak pinak..sapa lagi???
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus terang dah putus kn senang
Habis cite.
Pu riz dah leh move on atau kembali kepada kekasih lama
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:06 PM | Show all posts
semua hbgn jah ni bertahan bape bulan je...kesian jgkla
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

Kahkahkah... Tengok cermin dulu ye
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian lopak. Asik x jadi je nak berlaki even dah dicanang satu dunia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list