Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73273
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Konon saya korbankan benda yg paling saya suke iaitu KECANTIKAN ...

Org x kenal mek je akan ckp cantik dah kenal mesti nyersal dan carut berjemaah...ohhh purlisssss leee..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-3-2021 12:36 PM | Show all posts
pelamin anganku musnah lagi ke?



yang haritu sebok ada spill kekunun dah menikoh di kelate senyap2 tu mmg tak betul ke ape?

usap sendiri jelah gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 10-3-2021 10:53 PM
Ni hah EH mmg nk promote one eye... Haha

retis yg bgambar pon tah phm ke idak men ikut je pose camne photohrapher suruh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 01:39 PM | Show all posts
getarsukma replied at 10-3-2021 08:20 PM
Believe me... They got nothing to do with illuminati... in fact they're not up to illuminati require ...

motip illuminati nak recruit member ada spm jahhhh
haiyohhhhhh

nak suh buat marketing pon tak sampai atiiii
tayah nak berangan illuminati sangat la jah oiii
takat result spm bederet A tu benak2 dia je yg kagom.

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 01:41 PM | Show all posts
Chrating replied at 8-3-2021 02:22 PM
Rasa macam isu Nabila-EE sengaja disensasikan oleh family sskjp  supaya netizen tak focus sgt isu pe ...

dah lama akak mengagak permainan kardisyee budu neh
bukak citer baru pasai nak tutup citer lama.

dah 18hb ni jah.
bila nak kawen.
#tanyajer
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ot, betul ke susu hajah nk masuk 7e?
Iols ada terbaca dkt twitter, kabornya hajjah nak masukkan susu pisang dia ke market 7e
Byk jgk lah agen susu hajah mengeluh stok tak habis
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah rasa lagi susu pisang nie. Sedap x?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
So confirmlah x jadi kawen ke apa sekarang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2021 12:49 PM | Show all posts
malu oiii... canang sekeliling kampung tetiba tak jadi...

silap2 lobenak naik pelamin sorang2 mcm dak syella.. tapi dak syella tu konfirm dah berlaki.  Boleh la jadi taktik nak pressure pu bebird ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kena kncing wehh dgn dak senah muntahnah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list