Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73276
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-3-2021 09:58 PM | Show all posts
Tasikchini replied at 3-3-2021 08:27 PM
Ntah2 fatima dah beradek pun niqabis Tak kawen2 lagi

jangan kan fatima.. silap2 jebat pun dapat adik dulu.makcik nya gak yg mereput


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 3-3-2021 03:49 PM
dek jennie mana?
kang ntah sape2 baju cokelat dia delusional lagi...

Ha sbnrnya baju ceklat tu riz ke bkn?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu habis tahun 2021 baru iols nak komen pasal these two. I got no beef with lofa tapi gosip camni klua hampir every month tatau le nak zahirkan feeling iols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 cuols rosix akn kembali pd ecah ke.  Kalau iols jd che tah koser dah nk layan rosix yg dipandang hamba dlm sskjp clan
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

Mmg sesuai sgt ko jadi fanatik jah niqobis. Sesama share hobi tunggang agama. Masa ko bukak thread gosip bebanyak tu letak mana adab n akhlak.ko?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 3-3-2021 07:44 PM
iols boleh bayangkan Jahlop bila finally bini orang masuk bilik je teroz terkam laki taknak lepas.Fi ...

Nanti bancuh air utk somi pun buat igs hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:12 PM | Show all posts
babynina30 replied at 3-3-2021 09:58 PM
Ha sbnrnya baju ceklat tu riz ke bkn?

bukan.. ade forumer tepek muka mamat tu drpd depan...
gi la baca benang tu.. kelakar. tak cukup tanah si jennie kena bahan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm aku reserve komen dulu... Until empunya badan sendiri umum, baru nak hntam kaw kaw
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 3-3-2021 05:16 PM
apa ni loliiiiiiiii
ini bukan berita yg kami mahukannnnnnnnn!!!


Kesian..lama tu nak tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus terang kan senang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
usap fefet jelah jah oi.. borong segala sektoys kt shopee tu kot boleh melegakan yang bersawang tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap tiap minggu ada je benang baru pasal jahkobis nak kawin-tangguh-tak kawin ni. Kesian. Tu je ke modal yg ada utk kekal relevan spjg covid ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:40 PM | Show all posts
bila jahlop nak buat PC announce tak jadi nikah ni... tak sabar tunggu... atau announce kat ig jer...?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

setepek buat puak2 kelate sangkak kertu mulut lahanat tonyok sekeluarga.. tak lupa pemuja perangai busok kertu mulot longkang
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
takde ke fans niqabis nak spill tea sbb apa niqabis tanggu nikah??? @sweetcoklat mana?? lain lain fans mana??
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 3-3-2021 10:11 PM
Nanti bancuh air utk somi pun buat igs hihihi

Haruslahh ... tengah meeting pun upload Ig stories.
Sangat tak profesional bila bekerja apatah lagi bila berlaki . Sejenis tak hormat privasi orang yach Jah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 3-3-2021 09:51 PM
Syanie dah selamat nikah laki KETIGA, anju dah nikah cerai rujuk, sariyanti dah bersalin n pregnant  ...

Bidadari syurga kalah ngan Anju..maunya tak tercalar ego ?!
Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:53 PM | Show all posts
Mesti kak nab nikah dulu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyum2 kak nab potong baris nanti. Melopong la hajah.kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

Untuk kauuuuu pentaksub lopa..


Wahhhh...bila tang pojaan dia jgn buat fitnah bagai. Bila dia yg buat...ehhh..boleh lupa pulak. Mmg kelakar lah.


Kesian hajah. Tiap2 tahun pongpangpongpang nak kawen. Sampai sudah tak kawen jugak. Org lain da dpt anak, dah tambah anak, tau2 dah kawen. Dia masih di situ.

Ckp dkt pujaan ko tu...fikir2kan lahhh kenapa nasib diri mcm tu. Mungkin sbb fans dia yg mulut hansuang mengata org lain, terpalit juga kena dkt hajah. Ko rase????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list