Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73671
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-3-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tggu dak senahmontanah mana dia ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 3-3-2021 09:50 PM
i sanggup SS utk u sis..dia tgh high kot..

Tq sis..wpun gambonya kecik tp iols appreciate effort sis tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols caya hidup2 shipper jahpiyuz aritu.. upenye senah lagi tepat
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 3-3-2021 09:50 PM
i sanggup SS utk u sis..dia tgh high kot..

Sheols ni samantha katie james msian model msia tu ke u ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:36 PM | Show all posts
umur dah cukup period normal nafsu opkos ada nak puasa hari2 dah tak larat acaner
kesian jodoh lambat atau terlalu memilih
cubalah lagi ramai lagi jejanz dalam msia ni
tak pong carilah lah luar msia ni
kata internasional pasti kenal ramai jejanz hensem lagi sado lagi kaya kan kan kan
cer try cucu raja saudi pulak mana tau itu jodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 3-3-2021 11:36 PM
umur dah cukup period normal nafsu opkos ada nak puasa hari2 dah tak larat acaner
kesian jodoh lamb ...

sebenarnya ramai je lagi retis msia yg umur lebih dari niqabis ni tak kwin lagi..tapi tak ada la gelabah tiap tahun ulang berita nak nikah..diorg relax je cth mcm nasha aziz tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorr camne nak puasa bersama ni... Lopa nak bangun solat malam dan sahur dgn piyu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 3-3-2021 11:20 PM
Iols caya hidup2 shipper jahpiyuz aritu.. upenye senah lagi tepat

Chuols percaya sape loli , jennie,  sweetcoklat??  Org kuat lopak tu... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 3-3-2021 06:07 PM
Menggunakan media sosial harus, tetapi haram jika disalah guna. Oleh itu, pengguna perlu mengikut ad ...

Baik setazah jennie..blackpink in your area!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:02 AM | Show all posts
tunggu mamazat doa kat instagram 2 muka surat
redha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rogue98 at 4-3-2021 01:13 AM

Kalau confirm x jadi ni rosaklah reputation jah. Mesti orang akan salahkan jah sbb Purizz tu kira orang beragama lah dgn family yg active dalam tabligh. Sebab tu ke jahclan pi serang purizz ni aritu? Saiko and toxic ye famili ni. Purizz sampai skrg tak buat apa2 statement pasal kahwin ni. Cakap ' take care sayang' pun tak ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pc jah akan datang  hanya mampu ungkap... "We we're together"
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat hotel mana2.kata ustad tapi melambatkan yang wajib

Ahli keluarga tak nak up status like dulu2, jahNPD kn ada kuasa jito boleh "change ur plan

IMG_20210304_060118.jpg
IMG_20210304_060135.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin masa umor 45 je la jah. Aku doakan kau dpt tok arab dubai yg harta 7 keturunan tak habis pastu duduk Mekah. Enjoy your youth dulu sambil jaga mak tu. Dah tua tua esok mak dah takde, kahwin la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu kuarga busuk punya olang...nasib kau lah jah..salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 3-3-2021 11:30 PM
Sheols ni samantha katie james msian model msia tu ke u ?

yer sis..tgk ig stories dia mcm dia tgh rebel dgn sesuatu..rough time utk dia la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 3-3-2021 11:11 PM
Untuk kauuuuu pentaksub lopa..
      {:1_5 ...

Bukan sekadar fans dia mulut hansuang chouls tapi mereka sekeluarga kaum kerabat sendiri mulut hangsuang jugak.bila maki kaki tak menjejak bumi macam perjalanan esok tau sangat jalan cerita
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 4-3-2021 07:07 AM
yer sis..tgk ig stories dia mcm dia tgh rebel dgn sesuatu..rough time utk dia la kot..

Siapa samatha ni kau kerabat mereka jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Ohohoho... mulut satu keluarga berjemaah menyerang... harap solat 5 waktu pun berjemaah lah imamnya si usetaz.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Jahatnya jah & clan ye, ptt la ramai org xleh husnuzon dgn lopa ni wpun da bniqob..zmn belum brniqob pun mcm ni zmn da berniqob pun ttp la mcm ni 1 family serang..omaigod, kalau penyembah lopa xnmpak jugak nmpak naw buta perut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list