Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73384
View
589
Reply

NEELOFA-PURIZ tangguh nikah? tak jadi bulan March?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...


Konpiden gila dia masa ni konon fattah akan terchange plan dgn bini dia yg skrg, lalu balik pada dia.

So konpiden buat caption sambil posing dgn 'ketinggian' beliau yg 5'11 di situ
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 08:32 AM | Show all posts
I rasa jah insya allah kawin masa umur dia 35 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:33 AM | Show all posts
baca tajuk je rasa nak tergelak
sorry bukan nk ejek dorang.tapi mmg sume org dh expect kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Masa ni kengkonon bole buat bamtah tinggalkan kaka faz & the gang dan ikut dia ke
Last2 lap air mata dgn bucu langsir

Kemahin ssjkp dok bagi semngat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 4-3-2021 08:25 AM
Konpiden gila dia masa ni konon fattah akan terchange plan dgn bini dia yg skrg, lalu balik pada ...

Jah smpai 5'ke.  Aritu baca ada yg ckp 4'lebih  je
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:40 AM | Show all posts
makcun14 replied at 3-3-2021 07:44 PM
iols boleh bayangkan Jahlop bila finally bini orang masuk bilik je teroz terkam laki taknak lepas.Fi ...

ni MO joyrepahhh
kunun nak terokammmmm
aleh2.... sedehhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-3-2021 08:37 AM
Jah smpai 5'ke.  Aritu baca ada yg ckp 4'lebih  je

Kononnya la, dia kan suka claim dia tinggi, setara model runway gitu

Padahal 4'11 pun tak smp kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Sampai skrg aku tak faham apa yg deep and kenapa puak sskjp ni beria2 letak emoji banyak2 camtu seolah2 diaorang menang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:47 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-3-2021 11:39 PM
sebenarnya ramai je lagi retis msia yg umur lebih dari niqabis ni tak kwin lagi..tapi tak ada la g ...

exactly!!!
ramai je lah andartu terhormat kat mesia nehh
fara fauzana, fara dhiya tu haaaa rilek je
takde la nak pc Ig tayang cincin nak tesasul sebut sayang time live bagaiii
ni ko yg pompang pompang usroh telegram markaz tijari segala mak nenek
ujung2 haussssssss...CASH.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:50 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 4-3-2021 01:09 AM
Kalau confirm x jadi ni rosaklah reputation jah. Mesti orang akan salahkan jah sbb Purizz tu kira or ...

mungkin jugak la kan
awai lg kut PU Riz angkat kaki
tu yg kena maki ngan jahclan barangkali

plot twist sbb

kita2 ingat sebab family kuat maki PU Riz angkat kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mzsnam replied at 3-3-2021 09:18 PM
i baru tgk ig samantha kathy.. dia post pic dia separa  naked. berani betol

Bukan separa pun. Mmg naked kan? Cuma dia  cover kat bawah dgn tangan atas tu macam kotoran kat cermin
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:05 AM | Show all posts
apedehal replied at 4-3-2021 07:57 AM
Jahatnya jah & clan ye, ptt la ramai org xleh husnuzon dgn lopa ni wpun da bniqob..zmn belum brniq ...

mungkin sejenis seisi keluarga besar mesti tau hal orang ni, orang tu, apa2 cerita je, apa lagi kisah bercinta, cepat je tersebar, bukan jenis simpan sendiri cerita kehidupan masing2..no wonder nampak huru hara serius takde privacy
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-3-2021 08:37 AM
Jah smpai 5'ke.  Aritu baca ada yg ckp 4'lebih  je

Ada ke gambar  dia berdiri dgn sesapa tanpa kasut tongkol dia? Dia ni rendang je kan... cemana boleh menang dewi remaja ntah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:12 AM | Show all posts
Edited by madamms1 at 4-3-2021 09:13 AM
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

wahhhh gelak berjemaah! ketawa kat lopa ka tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 4-3-2021 08:44 AM
Kononnya la, dia kan suka claim dia tinggi, setara model runway gitu

Padahal 4'11 pun tak sm ...

Terima kasih pada kasut tongkol kerana berjaya membuat jah tinggi setarap model runway gituh
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 4-3-2021 12:45 PM
miss_perfect replied at 4-3-2021 09:12 AM
Ada ke gambar  dia berdiri dgn sesapa tanpa kasut tongkol dia? Dia ni rendang je kan... cemana bol ...


Iols pun fikir benda sama.  Tp ada yg ckp jah kabel kuat.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 4-3-2021 06:07 AM
Mana cybertooper jahNPD tak nak serang pubird ke kenapa nak tangguh2 skrg pun dh boleh kawin dekat h ...

Ni pic lama ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:50 AM | Show all posts
assalamualikum.. iols nubis kt sini ..
rupanya kat sini uols berkuntum ya meninggalkan iols terdampar kesepian kt rotikaya tu .. dah la beautifulnara dh brp tahun jadi page iklan saje .. iols lapar gosip pasal si lofake ni .. kt rotikaya mmg x de keluar langsung cte pasal lofake erk .. sekali iols dtg ke cari forum, naaaahhhh,, terhidang macam2 "menu" ... kenyang iolsss .. klu nak komen kt fb sana, bila kita bukak cte fakta pasal lofake, maaakkk aih,, kecaman diterima bertubi2 .. bek berkuntum di porem .. tersinis2 iols baca komen uols mengenai lofake & famili nya .... seghonoookk wehh  
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:51 AM | Show all posts
nasha aziz 49 tak nikah.. neelofa rasanya 50
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 3-3-2021 05:16 PM
apa ni loliiiiiiiii
ini bukan berita yg kami mahukannnnnnnnn!!!


Tunggu Amal nikah dulu dah cukup. Kalau tunggu fatima nanti dah menopos
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list