Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1414
View
18
Reply

[Dunia] Lelaki terkejut ular tedung dalam mangkuk tandas. Ingatkan taik katanya...

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2021 07:43 PM | Show all posts |Read mode
Lelaki terkejut ular tedung dalam mangkuk tandas

https://www.kosmo.com.my/2021/03 ... lam-mangkuk-tandas/

Oleh KOSMO!
8 Mac 2021, 7:14 pm


Ular ini menjelirkan lidahnya sebelum menghilangkan diri di kediaman Ray di Phsar Prom, wilayah Pailin, Kemboja minggu lalu. - VIRAL PRESS

PHNOM PENH, Kemboja C Seorang lelaki terkejut apabila seekor ular tedung keluar dari mangkuk tandas sebelum dia sempat menggunakannya di rumahnya di Phsar Prom, wilayah Pailin awal bulan ini, lapor akhbar Daily Mail.

Lelaki tersebut, Ray Sopha pada mulanya menyangka apa yang dilihatnya di dalam mangkuk tandas tersebut adalah najis namun menyedari ia merupakan seekor ular tedung.

Menerusi satu rakaman, ular itu dilihat berputar-putar di dalam mangkuk tandas berkenaan setelah Ray mengepamnya.

Bagaimanapun, ia tidak berjaya dipam oleh Ray sebelum mengeluarkan kepalanya dan menjelirkan lidah berulang kali.

Ray cuba mendapatkan bantuan ahli keluarganya namun apabila mereka tiba di tandas berkenaan, ular tersebut telah hilang.

Sejak itu, kami tidak lagi menggunakan tandas berkenaan dan tidak akan ke sana sehinggalah betul-betul pasti ia tidak akan kembali, katanya. C Agensi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ngeri...aku dh la geli dgn ular..mmg duk rmh bawah ni kena hati2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke itu rezeki terpijak bg orang kemboja?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:18 PM | Show all posts
ular tu masuk kt tangki septik. siapa rumah landed sila tutup ruang udara tangki septik dengan jaring. bukan ruang udara kt atas tu tapi kt tepi longkang biasa untuk overflow. kt situ port dia masuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Curah je racun atau air panas menggelegak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 8-3-2021 08:15 PM
Bukan ke itu rezeki terpijak bg orang kemboja?

Kemboja vegan kot. Tak makan ulau.
Kalau tak, dah lama kena panah dah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tt tak boleh edit ke tajuk tu gelilah baca
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular masuk tangki najis nak cari tikus..maafkanlah beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak racun anai-anai 1 botol..lepastu kau pam
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya ular
Sian dia lemas dalam air
Tapi seram gak la yg jenis berbisa ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cak!

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:32 PM | Show all posts
ni yang membuatkan iols fobia dan selalu flush dulu sebelum guna toilet...

kalau betul berlaku kat iols ni dengan toilet2 tu aku kambus belakang rumah... bina yang baru atas bumbung pulak.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 10:17 AM | Show all posts
Sebelum guna tandas flush dulu,malam2 tuang la clorox ke,harpic ke tutup mangkuk tandas tu.


Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:32 PM | Show all posts
Bila musim panas je mulalah ada kes ular masuk mangkuk tandas
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 10:32 AM | Show all posts
so far takde dgr cerita kat Msia lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh sib baik kt kemboja sana...terkejut akak...but rumah akak segala lubang2 akak mmg ttp dgn botol minyak recycle tu yg dah isi air...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 11:53 AM | Show all posts
sbb ni aku seriau..jns toilet duduk ni..sbb die ade takung air..
kalau yg cangkung tu.. ade yg jenis lubang terus smpai bawah...
rumah aku punye cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
berita mcm ni lah selalu buat ku fobia bila ke tandas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list