Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23723
View
256
Reply

Sambut Birthday, Aleesya Merasa Briyani Ikan Air Tangan Noor Nabila

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2021 03:48 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila memuat naik satu posting khas sempena ulang tahun kelahiran anak tirinya iaitu Aleesya.


Terbaru, Nabila dan suaminya iaitu Engku Emran mengadakan sebuah majlis khas sempena ulang tahun kelahiran Aleesya ke-12.




Kredit foto: IG Emran




Di Instagram, Engku Emran memberikan ucapan terima kasih buat seluruh ahli keluarga mentuanya kerana menganjurkan majlis hari jadi buat Aleesya.


Tambah Emran, isterinya telah menyediakan makanan kegemaran Aleesya iaitu Briyani Ikan.




  



Terdahulu, Nabila memohon yang terbaik buat Aleesya. Tambah Nabila, kehadiran Aleesya dalam keluarga telah menyerikan lagi hidupnya dan Jebat.




  



Semalam, ibu kepada Aleesya iaitu Erra Fazira turut menganjurkan majlis buat anak tunggalnya itu. Bahkan, dia turut memberi ucapan khas buat Aleesya di Instagram.




Sumber: OhBulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kekal bahagialah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:03 PM | Show all posts
cantiknya....  kek dia...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy birthday aleesya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke fav food si alesya ni briyani ikan. Ntah2 propa
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:19 PM | Show all posts
aku rasa, fav food dia mcm pizza atau spaggs gitu bukan briyani ikan la. saja nak propa kan kebetulan masak briyani kan malam tuh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:25 PM | Show all posts
toxicated replied at 1-4-2021 04:15 PM
Yeke fav food si alesya ni briyani ikan. Ntah2 propa

ntah2 fav food apak sebnrnya tpi guna nama anak puji masakan bini
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:25 PM | Show all posts
aku lagi sebak tgk ig erra utk alesya tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Brunes replied at 1-4-2021 04:19 PM
aku rasa, fav food dia mcm pizza atau spaggs gitu bukan briyani ikan la. saja nak propa kan kebetula ...

Hanya mom dia dpt sahkan. Jarang budak zaman skrg nak fav nasi briyani. Ikan plak tu huahuahuaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:29 PM | Show all posts
kucingitam replied at 1-4-2021 08:25 AM
aku lagi sebak tgk ig erra utk alesya tu...

bukan nak point out. tapi nampak muka aleesya lagi berseri dgn mom dia..

sbb mom dia kan. lagi selesa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti allesya rindu lcb
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:37 PM | Show all posts
aireen24 replied at 1-4-2021 04:29 PM
bukan nak point out. tapi nampak muka aleesya lagi berseri dgn mom dia..

sbb mom dia kan. lagi  ...

ya betul.

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi dan cantik Alesya ni. Suka tengok dia senyum. Lawa
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
oh panggil mommy mcm jebat jgk lah ye
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah..teruskan ok. Hidup aman2, sayangkn anak2 tu amanah Allah
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 1-4-2021 04:48 PM
oh panggil mommy mcm jebat jgk lah ye

Erra dia pggl apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kak nab cium aleesyah di pelamin tu mcm dia uncomfortable dgn mata tertutup gitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Smoga nabila n kluarga sskjp sayang ea sepenuh hati...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tetiba kahwin dengan family paki kuat makn nasi arab makanan kegemaran aleesya terus jadi beriani lol.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Wujud briyani ikan rupanya, anak iols pun suka makan nasi briyani dan nasi2 yg berperisa lain tp lauk ayam atau kamben laaa
Biasala budak2 kalau tak western food, nasi yg berperisa je depa ni gemor.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list