Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
2388
View
47
Reply

Cloth pantyliners

[Copy link]

Author: grassjelly       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-4-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 3-4-2021 08:39 PM
Acaner ek orang boleh pakai cup dengan tampon, tgk pun dah ngeri hahaha

ekeke tuler pasal.. TT andertu so mmg takut nak usik walaupun sebenarnya tampon n menstrual cup tu tak ganggu hymen.. maybe org yg dah kahwin ok kut.. lgpun culture kita pakai pad aja dr dulu...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 3-4-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 3-4-2021 07:52 PM
iols x pakai panties sebab lg selesa & bersih. kalau x kulit bwh sana lembap dan radang lg2 kalau ku ...

wahhh uols pakai skirt atau kain ke selalu? kalau pakai seluar mcm x selesa aja? ke uols ok jer hehe iols selalu pakai seluar so rasa x selesa kalo x berpanties plak hihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
grassjelly replied at 3-4-2021 11:32 PM
ekeke tuler pasal.. TT andertu so mmg takut nak usik walaupun sebenarnya tampon n menstrual cup tu ...

Tampon paling berbahaya. Byk kes2 kat barat, lupa nak keluarkan pastu keracunan darah, koma dan mati. Kalau orang betul2 berdisplin ok ler kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dedua brand yg tt tunjuk gambar ni iols ada.. Toowalla tu selesa sgt.. Rezeki iols dot beli time sale jd rm3 je.. Sewka tu pon ada material mcm Toowalla tu rm5 kot iols beli.. Yg murah dr tu ok la tp material minky tu mmg selesa amat..

Iols pon baru je start pakai cloth panty liner ni lps kwn suggest.. Lps pakai rasa lg best dr panty liner biasa tu and jimat la.. Environmental friendly jgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 3-4-2021 08:42 PM
Oh ada ek ? Baru tahu ni. Dapat kat mana ek? Mcm tak pernah jumpa pun kat farmasi.

Ada je kat tesco giant. Mcm pull up pants utk babies. So tak perlu pakai panties dah. Warna hitam jenama kotex.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2021 08:57 AM | Show all posts
mishungu replied at 4-4-2021 12:29 AM
Dedua brand yg tt tunjuk gambar ni iols ada.. Toowalla tu selesa sgt.. Rezeki iols dot beli time sal ...

wah wah beshnya dapat murah sbb Toowalla tuh tengok kat Shopee RM15, xde free shipping plak tu huhu.. tetiba rasa teruja pulak kan nak pakai hahaha.. okes noted on minky fabric, tenkiu2 for sharing your experience
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
grassjelly replied at 3-4-2021 11:26 PM
keputihan yg biasa or lembapan faraj tu tak najis, tak perlu nak tukar2 sentiasa

Kurang keselesaan. Ustazah iol ckp kalau rasa tak selesa atau ragu-ragu tukarlah. Just jangan pulak jadi alasan kalau tertinggal stock dlm bag utk lewat2 semayang kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:42 PM | Show all posts
Tak praktikal sebab nak kena gigih lah pulak. Basuh etc. pakai panty liner pakai buang tu senang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list