Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3480
View
40
Reply

Usahawan Kosmetik Datuk Alha Alfa Hadiahkan Stokis Terbaik Vellfire & Cash RM100k!

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 3-4-2021 09:41 PM

  

https://www.instagram.com/tv/CNNCqwtj-XB/?igshid=1krda8cj7z4sj

Screenshot_2021-04-03-21-38-22-52.jpg

Sumber berite: entri di atas..

Mohon founder2 lain dapat mencontohi beliyau.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-4-2021 10:06 PM | Show all posts
Weh, karang x memasal kene potong tacang sbb paste post IG je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Besonya gelang ko kak.....sama beso dgn badan..kus semangat...

Tahniah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 3-4-2021 10:06 PM
Weh, karang x memasal kene potong tacang sbb paste post IG je.

Jangan jelez..  Kalo ko founder dari nerake baek ngaku je la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:41 PM | Show all posts
produk dia ni laku keras ke?
aku tengok 1 unit kedai kt kajang putra dia buat stor mmg penuh berkotak2 produk dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ini, xpernah dengar produk dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ek
Aku tengok yg duk jd follower setia ke pengerusi kelab peminat  ke yang beria ikut beli ke apa benda dgn artis ke influencer viral ke mesti stok2 badan gundu x pon pondan

Why ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau boleh bg hadiah lagu ni. Agak2 berapa juta pulak sales dia ya. Nak kata femes cam retis tu tak tp Produk dia laku keras ke. Sesuatu sangat. Selalunya orang kaya ni lagi berkira2 dengan duit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu selalu gak p jakel mall/ lulu hypermarket tu. Bila lalu dpn kedai dia, tak pernah nmpk ada org. Tak tau lah klu time aku p tu, time non-peak hour ke apa. Tapi x kn lah tiap kali lalu mcmtu rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 3-4-2021 11:01 PM
Kalau boleh bg hadiah lagu ni. Agak2 berapa juta pulak sales dia ya. Nak kata femes cam retis tu tak ...

Pasti ke hadiah??? Kot2 lakonan semata.beli sendiri,acah alha bagi.marketing jugak kannn??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kosmetik heols produk oem ke? harga pun mcm kat sephora..
iols lagi konpiden beli mekap high end brand mcm bobbi brown ke estee lauder ke yg konpem ada R&D & well established company..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ioollss pakai ja AA ni.. ok kna kulit iolls.. stakat ni yg senang guna..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 3-4-2021 11:31 PM
kosmetik heols produk oem ke? harga pun mcm kat sephora..
iols lagi konpiden beli mekap high end b ...

Dari mak aku turon ke aku kitorang memang pake estilode ney tapi sori..  China mari nowadays.  Aku sempat pake version yang sebelom migr8 ke tanah sepet ney.  Beze gile..

IMG_20210404_001220.jpg

Nothing from China shall land on my face..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahh tahniah berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MUA banyak pakai barang heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kereta tu datuk beli cash bg kt staff ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 4-4-2021 01:04 AM
Kereta tu datuk beli cash bg kt staff ke?

Ye..  Baek ati big boss.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki dia dpt kereta.. Tp ni mcm strategi nak tarik lebih ramai utk jd stokis dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak-agak title datuk dia tu ori ke beli?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki acik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list