Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35459
View
368
Reply

"Jangan Semak Kahwin Kat Rumah Papa" - Cef Wan Takkan Sponsor 100% Majlis Serina

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka cara cepwan ...yg ank jantan tu asik bertukau cifap je napa
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-4-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi i ada baca masa mula chefwan ni ckp anak dia nak kahwin dgn polis ni. Polis ni duda xd anak punca cerai dgn bini 1st sbb jauh. Tpi klu khwen dgn serina pon sama jugak la sbb laki ni keje kat perlis serina kat kl. jauh jugak maybe sbb tu chefwan mcm xmerestui sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:39 AM | Show all posts
adoi adoi. ade betui jugak ckp cepwan tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedas nya tok wan..indirecly nak bagitau...serina pikir lagi..dan lagi dan lagi....mesti bakal nantu biasa biasa jah khuen...tu yg merempan atok wan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:41 AM | Show all posts
Rina nk kawin dgn sapo chuols? Melayu ke?

Kalau mat salleh mesti daddy buat kt Grand Hyatt jgk kheenn.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Cep wan udah beesuara serina oiiii......
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:45 AM | Show all posts
dejure replied at 5-4-2021 08:13 AM
dulu serina kahwin dia juga yg gatal sponsor besar besaran kononnya nk tunjuk kat dunia sbb keluar k ...

Sbg seorang ayah, ayah tetap berbangga mengahwenkan anak2nya pada tahap yg mampu dia mensponsorinya. Chef Wan sbg ayah yg berduit, tentu dia akan sanggup berhabisan untuk meraikan majlis perkahwinan anak2nya dgn harapan perkahwinan mereka berkekalan. Dn memandangkan Che Wan adalah seorang celebriti terkenal dm bidang kulineri, itulah momentnya CW ingin mengajak sahabat2nya meraikan perkahwinan anak pompuan tunggalnya sambil memperlihatkan cara adat perkahwinan melayu kpd sahabat2nya yg berbangsa asing/internasional. CW mampu dn tak perlu dipertikaikan.  
Kali ini, bila CW berkata begitu spt tak menyebelahi kpd Serina  iaitu minta bakal menantu membiayai kos wedding mereka, secara tersirat bagaikan ada rasa kekecewaan dlm hati CW atas kegagalan rumahtangga anak2nya.  Hakikatnya CW telah tunaikan tanggungjawab sbg bapa kpd anak2nya, memberi dn melayan kehendak anak ape yg patut, namun ada rasa kesal, terkilan bila terjadi sesuatu yg mengecewakan. Walaupun spt begitu suratan nasib anak2nya yg tak sepatutnya dikesalkan, mungkin ada ragam dn gaya hidup anak2nya yg tidak CW berkenan. Hanya CW yg lebih tau maka sebegitu CW cakapkan kpd Serina. Dn spt netizen pun faham gaya CW yg lepas mulut, well kita dengar ajelah.

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Maybe anak2 cw dah terbiasa papa byrkan all their big expenses nih.
Kawen cw bayorkan. Cerai cw bayorkan. Psl custody pun cw byrkan.
Agaknya tu serina pun assume je this time pun cw sponsor.
Tp typical la anak2 jd mcmtu bila parents dah biasakan dr kecik kan?

Sekali amik.. 1 msia tau bpk mls lyn dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
i caye je cepwan akan bayo kan jugak..nama pun bapak...takkan la dia nk tgk anak dia kawen bajet..marah bebel mcmane pun...ttp bayo kan jugakk
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:54 AM | Show all posts
yg dulu sponsor pun, keluar kt chanel AFC x kan for free, msti ada hasil kan....

teringat lg masa tu, lavish naw

yg ni mebi dh x masuk tv, x dak return kot....

ingatkan sx jd kawein sbb papa suh relek2 dlukan kenal hati budi?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorang xde group wasap family ke? Sampai kene bgtau kat medsos
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:01 AM | Show all posts
sue_liah replied at 5-4-2021 09:20 AM
dah ank dia pn 2 ketul je..sape lg nk perabih harta heols

Cucu dia kan ade. I percaya CW tetap prihatin kpd cucu2nya dn tak akan tutup mata atas segala kekurangan yg dialami mereka. Sbg seorang bapa yg prihatin n alert, CW tentu mau memberikan lebih perhatian kpd bondanya yg uzur dn dlm usia CW sendiri, seharusnya CW tak perlu mikirkan masalah2 yg berat. Tapi dgn masalah anak2nya, CW rimas ttpi tetap tak boleh nak 'lantak kaulah', dah namapun anak2,  masalah anak adalah masalah CW juge.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:02 AM | Show all posts
Ni mesti polis level konstabel or sarjan je ni
cuba OCPD atau level Tuan Nik Ezanee mesti dia setuju terus
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu serina minta nk kawin sebelum raya kan? Cw minta sabar dulu. Kenal hati budi msg2. Rsnya Cw ni tak mahu anak2 kalut nk nikah, baik fokus upgrade diri sendiri dan anak2 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suruh taja pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Anaknya Nazri nak kawen kali ke 3? Dah cerai ke dgn kakak maembong tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi yg anak lelaki nak kawin kali ke3 tu you should not even think that u hv to sponsor. Anak lelaki pun. Dah berumur. Malu la sket kalau kawin pun bapak kena kluar duit
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. lawak chef wan. Sound direct je. Ni tua2 kena ada butler yg tahan kena maki nak jaga dia. Sejenis tok ri juga ni. Byk duit tak pe la. Bayar mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:12 AM | Show all posts
Kannn chef wan! berhempas pulas perabih duit utk wedding anak2 je (berkali-kali plak tu). Lain la kalau chef wan yg kawin takpe la jgk sbb duit sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:14 AM | Show all posts
loooooooooooooool
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list