Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35461
View
368
Reply

"Jangan Semak Kahwin Kat Rumah Papa" - Cef Wan Takkan Sponsor 100% Majlis Serina

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Serina ni keja apa skrg? Bakal laki keja apa?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-4-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Contoh father in laws from hell
Private things keep in private jelaaa
Ank u xminta sponsor pun.. Minta izin je..
If bitter sgt next time bawa duit tu masuk kubur ya

Parent mengungkit ni mmg patut dibiar mereput kt rumah org tua2 ja
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 5-4-2021 09:36 AM
Tapi i ada baca masa mula chefwan ni ckp anak dia nak kahwin dgn polis ni. Polis ni duda xd anak pun ...

Tapi serina tak kerja tetap boleh je ikut laki. Kalau bini dulu maybe kerja lain kat kl.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan2 punca cerai anak anak pun mulut pak mentua jugak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 5-4-2021 10:24 AM
Serina ni keja apa skrg? Bakal laki keja apa?

Polis katanya dekat perlis nun
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:34 AM | Show all posts
Betullahn apa yg cepwan cakap tu...kawin 1st adatlah mak bapak sponsor. Dah kali ke 2-3...pandai2 lah sdiri. Bakal menantu lelaki kena lah kuar belanja hantaran nak buat majlis, jgn geletis nak kawin aje. Alahhh kawin musim covid, ala kadar je sudehhhhhh...takyah nak tiru jahlop sgt lah
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau tgh bosan2 tgh tunggu member sampai utk lunch sama2, aku suka pegi IG ChepWan. Sbb caption dia pjg nak mampos, byk sikit benda nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MayaDelaRosa replied at 5-4-2021 10:07 AM
Anaknya Nazri nak kawen kali ke 3? Dah cerai ke dgn kakak maembong tu?

Dah lama cerai you... huhu.. rasa kahwen xsampai setahun kot xsilap
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengan Mat Salleh kemain mewah siap buat program kat astro. Bila tau bakal menantu kerja gov jer kemain macam2 menghina. Dia ingat anak dia tu muda masih anak dara slim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:45 AM | Show all posts
wallflower replied at 5-4-2021 08:07 AM
Hello serina anak ke2 ya. Wartawan ni sedap2 hati je tulis anak sulung.

eh.. serina bukan anak sulung ke? yg no.2 tu yg laki tu.. cheff wan ada 2 anak je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:49 AM | Show all posts
bagus chef wan buat camtu. atleast kalau laki tu xmmpu.buat cara xmmpu je la
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bebelan yg ada benarnya.. tp kalau aku jadi bakal laki serina .. uihhhj sereyauuu habis nnt dicanang apa tak kena ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:51 AM | Show all posts
semua kasi cerita kat public.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Chef wan ada bela kucing tau..habis pecah pasu mahal dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:52 AM | Show all posts
anak-anak cepwan takde rumah sendiri ke yang nak jugak buat majlis kat rumah bapak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku setuju je dgn chef wan ni. Kalau dah kahwin kali ke2 ke3 bagai nak besar2 macam mana lagi?

Lagi satu, pada aku kalau mak bapak yg nak jemput kawan2 dia lagi ramai dari pengantin punya guests, then dioranglah bayar. If pengantin yang nak banyak guests diorang, pengantin la bayar. Senang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju ngan chef wan
Nikah kali kedua buat ringkas jer
Pakai duit sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia.. rasanya dia pun tau silap sendiri mewahkan anak dari kecik.. part of it mungkin guilty sebab anak2 mangsa cerai.. tapi silapnya tu lah anak2 dah x mampu berdikari.. mengharap papa..

Generally bangsa2 melayu pun sama je.. berpuluh tahun bapak keja, dapat duit epf sponsor anak2 kawin plak.. bertuah kalau dpt anak2 yg faham & kuar blanje sendiri.. tp rasanya majoriti yg parent keluar duit ni sebab jemputan pun mostly sedara mara & kawan2 diorg gak.. tu pasal susah melayu nk buat kenduri kawin yg small & intimate.. time covid ni je la peluang yg ada
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cep wan ni apa saja hal seluar dalam anak2 yg tak up kat socmed. Yihh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 5-4-2021 10:34 AM
Aku kalau tgh bosan2 tgh tunggu member sampai utk lunch sama2, aku suka pegi IG ChepWan. Sbb caption ...

Terima kasih bagi tips
Lain kali kalau tunggu order makan sampai i bukak la ig chepwan ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list