Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35463
View
368
Reply

"Jangan Semak Kahwin Kat Rumah Papa" - Cef Wan Takkan Sponsor 100% Majlis Serina

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 serina n bf die tgh bergaduh tak sebab keluar status nie
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-4-2021 12:18 PM | Show all posts
alaaa papa pun kemain gak ligatnya kann... xnak sponser sudahla xyah canang satu dunia buat malu je
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak sah he tak suka bakal anak perempuan dia. kenapa yg anak lelaki he blh aje buatkan majlis sampai 2x. ni anak perempuan n baru sekali buat majlis. harap anak perempuan dia dpt bina rumahtangga n hidup aman damai dgn suami baru.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau iols jadi bf serina, iols lari jauh2. Nanti lepas komen, dikomennya apa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ophillea replied at 5-4-2021 12:07 PM
Rasa2 serina n bf die tgh bergaduh tak sebab keluar status nie

Haruslah... So serina pun tgh sesi memujuk bakal tok lakinya dengan suara serak2 garaunya itu.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
longblackhair replied at 5-4-2021 12:32 PM
Haruslah... So serina pun tgh sesi memujuk bakal tok lakinya dengan suara serak2 garaunya itu.. He ...

'Papa I mulut je macam tu. Tapi hati dia baik'
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:43 PM | Show all posts
bolamata replied at 5-4-2021 09:06 AM
i nak tahu siapa bakal suami si Serina ni...  i rasa bakal suami si serina ni bukan menantu idaman c ...

polis katanya. baca kt benang serina nak kawin
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sangat tok wan xske serina nak nikah sekali lagi
Bertabahlah wahai serina n bakal somi
Tapi kan iols ada penah dengar lam ceramah, kalau lam istilah perkahwinan ibubapa wajar mengeluarkan belanja sebagai hadiah kepada anak2 (bagi yg mampu)
So lam kes tok wan kan lebih dari mampu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah org dok tanye sbb tu dia spill the tea..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:59 PM | Show all posts
meols rasa valid je apa @dudaberhias ckp tu

cuma cara dia ckp je very mak nenek

meols yaqeen anak2 heols dh immune dgn kata2 heols

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
minime88 replied at 5-4-2021 12:23 PM
nampak sah he tak suka bakal anak perempuan dia. kenapa yg anak lelaki he blh aje buatkan majlis sam ...

Pasal ex menantu laki sampai ke makhamah saman menyaman, ex menantu ppuan aman2 jah boleh kluar sesama
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 5-4-2021 12:59 PM
meols rasa valid je apa @dudaberhias ckp tu

cuma cara dia ckp je very mak nenek

Choiii nak kata iols cef wan la tu. Btw kaka iols rasa kan chef wan tak nak buat majlis kalini mesti sebab bakal menantu tak tasty kot? Cuba kalau bakal menantu tu Hun Haqeem? Entah2 tanah pusaka dan restoran dia pun dia jual. Silap2 malam pertama Chef wan yang tido tengah2 dengan serina & hubby.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sangat betul. Tapi tak perlu. But knowing chef wan, apa dia nk ckp dia sembur aje. Anak ke, keluarga ke, adik beradik ke, fewwwww saje semuanyaa.

Tp mmg penat pun nk kemas umah kenduriii ooo. Sewa glasshouse buat intimate event sudah.

Semoga pernikahan kekal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah le, i rasa wedding mmg majlis utk mak bapak je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:11 PM | Show all posts
minime88 replied at 5-4-2021 12:23 PM
nampak sah he tak suka bakal anak perempuan dia. kenapa yg anak lelaki he blh aje buatkan majlis sam ...

mebi sbb kes mahmakah anak cucu dia pun, DCW yg bayarkan kot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
So lepas Raya la ye Serina bakal menamatkan zaman janda dia? Kire jadi lah ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong jer cef1... manusia kena cakap mcm nih baru sedor diri... anak xnak... nak berlaki berbini sila cariknduit sendiri... beria2 betul nak buat majlis kawen... Buat akad jer dah lah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ketambangkang replied at 5-4-2021 08:17 AM
alahai papa ni, jgn la mengungkit..tu kan sema jodoh rahsia Allah papa..papa dlu pon jodoh x kekal j ...

Bukan mcm tu. Sbb dia jgk tggung ex wife,jg mak,at the same time dia pn got life & bisnes to run. Ank2 ni xbyk sikit pn acap2 papa boleh itu ini bla bla bla...fed up la dia pn. Lgpn btol la dia ckp tu,22 dh matang. Nk kawen pki la modai sendri. Ikut kmampuan poket masing2. Kita xtau bpa byk dia dh bhempas pulas utk kesenangn family dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:18 PM | Show all posts
Chep wan mcm tak suka je kat bakal menantu tu. Siap kata gatal nak kawin, biar mamat tu yg setel. Alahai chep..  berpada2 lah bila bkata2. Kalau aku jadi  anak2  dia, mesti kecil ati sbb mcam mengungkit plak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:18 PM | Show all posts
ohhh mentang2 bakal menantu kalini keje gov sajork....
malu lettew downgrade from kokesen to ummah bbnu... tiberrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list