Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7582
View
78
Reply

[Jenayah] Ayob khan 每 Duit banyak-banyak nak rasuah malaikat dalam kubur?§

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2021 04:19 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 6-4-2021 02:29 PM
Mohon najib dan geng2 umngok serta tololwers mereka terasa, byk kes rasuah mereka sedang hadapi. M ...


LGE pun x sumbat2 lagi...
kita tgk sapa masuk dulu ye...
kiranya kalau aku masuk jel..aku bukak citer kau...
semua tu ada dlm poket...
tak yah nak finger pointing sangat lah...
ntah2 PH tu lagi busuk...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yo la.ala betul mati esok lusa takpe la duit dlm poet ada sekupang pun..buat nya hidup mcm atuk fosil,mesti kna kumpul sebyk yg boleh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 6-4-2021 11:02 AM
Mau terbakar rambut Kak Mah tersentap kena sound dgn Ayub...

Masa bila kan sheols pakai koleksi tiara tu? Cosplay?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcmana ek hidup dgn duit juta2 biliyun2
Mesti best kan 'xde masalah'
Cuma, masalah x cukup2 tu jer la...tamak.
Lena ke tido malam2....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 6-4-2021 11:09 AM
Kalau semua polis berpikiran cam dia ni,aman Malaysia.....

Mmg ada juga pegawai polis lain yg saya kenali berprinsip mcm ni juga. Syukur sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 6-4-2021 03:07 PM
respect pada KP Johor.
payah nak jumpa polis begini.
agama nya baguih.

Pasaraya sakan ni kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 6-4-2021 04:55 PM
Mmg ada juga pegawai polis lain yg saya kenali berprinsip mcm ni juga. Syukur sgt.

Yang ada prinsip ni bolehlah buat laki
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Forumer yang rajin tolong google gambar Datuk Hasbullah, Suhaily, ACP Shukri Kaman, ACP Hanif, ACP Roy, ACP Afzanizar, Supt Rajab. Nak tengok rupa macamana. Muka pecah rumah ke? Ada kutil ke? Gemok macam babi ke? Putih gebu ke? Metroseksual macam kaka nazimah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurm
Yg asyik bertegas dgn marhaen
Vvip
Lepas bebas
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-4-2021 04:57 PM
Yang ada prinsip ni bolehlah buat laki


Tak seswai utk yg kaki sopin  

branded head to toe

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane la tak ngapp

dpt bini kaki sopin

meragam bagai nak tu nak nih

berlumba idop
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 6-4-2021 05:08 PM
Tak seswai utk yg kaki sopin  

branded head to toe

Iols bukan alya bini kepada laki lompat pagar
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 6-4-2021 03:58 PM
Betul apa dia ckp. Aku sejak dah menjejak umur2 kertu ni bnyk dah downsize. Barang bagi charity. Ber ...

I pakai beg shopping je buat beg tangan..haha sbb dah x kuasa nak bergaya mcm dulu2..lgpun beg shopping tu x berat kat bahu dan most of the time mmg wfh pun so x kisahlah kuar without habdbag...janji baju ada poket..brg penting masuk poket..
Back to ayob khan..kudos for you..hrrp2 jenayah kat jb makin kurang
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat akhirat memang takde, tapi di dunia kalau banyak duit hidup tu senang. Tengok je la nelopak dan punai. Elok je takde kena saman on the spot sebab mereka banyak duit nak upah peguam. Pdrm nape tak saman terus pasangan dan tetamu hadir yang sah2 ada bukti bergambar dan video tak patuh sop.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 6-4-2021 03:07 PM
respect pada KP Johor.
payah nak jumpa polis begini.
agama nya baguih.

Allahuakbar.....ngerinya aku baca weh....ni betul2 hati hitam makan duit haram sampai guna kuasa gila mcm ni....kalau naik la Datuk ayob Khan jadi KPN' aku rasa penuh jel dgn puak2 kartel haramjadah ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-4-2021 05:01 PM
Forumer yang rajin tolong google gambar Datuk Hasbullah, Suhaily, ACP Shukri Kaman, ACP Hanif, ACP R ...

Acp sukri kaman tu ex classmate aku. Kitorg msh lg berhubungan (betul ke ayat aku ni? ). X tau la plak aku dia clean ke x.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:53 PM | Show all posts
baguslah semoga dipermudahkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Malayu ka dia ini?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-4-2021 05:01 PM
Forumer yang rajin tolong google gambar Datuk Hasbullah, Suhaily, ACP Shukri Kaman, ACP Hanif, ACP R ...

I expect diaorg mesti penah dapat std..lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebijik macam ceta one two Jaga..patutla time nak shooting dulu Bukit Aman tolak skrip Banyak Kali, so kena rewrote sampai they all puas, rupanya memang tepat kena batang hidung masing2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list