Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
37080
View
492
Reply

AKHIR ZAMAN.. MISTERI SEBUAH PERJALANAN..3.0

[Copy link]

Author: miftahuljamilah       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2021 06:30 PM | Show all posts
edoraixora replied at 11-4-2021 11:40 PM
Yang ni pun masjid lama di kampung berhampiran, masih digunakan masjid ni. Cuma lepas banjir baru ni ...

cantik masjid lama.. ada satu lagi masjid lama pernah saya lalu ( tgk)



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-4-2021 06:45 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:46 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Matpon replied at 12-4-2021 06:30 PM
cantik masjid lama.. ada satu lagi masjid lama pernah saya lalu ( tgk)

Cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam all.tengok nonny nadira tu,sy terfkir adakah dia kene mk uktra atau seangkatan dengannya yah?dgn burung merpati rama2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Matpon replied at 12-4-2021 06:45 PM

Selamat berpuasa jugak utk semua..
Minta maaf salah silap..
Saya hanya orang biasa yg masih berusaha memperbaiki diri sendiri.. untuk mencari keredhaan Allah..
Yang baik dari Allah.. dan yang buruk dari saya sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 12-4-2021 09:41 PM
Selamat berpuasa jugak utk semua..
Minta maaf salah silap..
Saya hanya orang biasa yg masih beru ...

Terima kasih pada semua yang share info dlm post ni.. sy juga ingin mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang menulis .. SALAM RAMADHAN semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 12-4-2021 09:40 PM
Salam all.tengok nonny nadira tu,sy terfkir adakah dia kene mk uktra atau seangkatan dengannya yah?d ...

itula si JN pun saya ada tengok post dia tutup mata sebelah  siap dgr 6 suara kesianlah kalau betul.. mudah2an Allah bawa mereka kembali ke jalan benar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
miftahuljamilah replied at 12-4-2021 10:42 PM
itula si JN pun saya ada tengok post dia tutup mata sebelah  siap dgr 6 suara kesianlah kalau betu ...

Mmg JN pun breakdown teruk..tp sy bash dia di board gosip sebab mcm attention seeker aduhhh kalau betul cam kesian pulak.dorang ni mcm jiwa tak tenang gitu...silap2 sakinah pun sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 12-4-2021 10:44 PM
Mmg JN pun breakdown teruk..tp sy bash dia di board gosip sebab mcm attention seeker aduhhh kalau  ...

pergolakan dalaman akibat jiwa dah digantung kesian.. diorang nak dapat job kena jadi slaves industry..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
miftahuljamilah replied at 12-4-2021 10:56 PM
pergolakan dalaman akibat jiwa dah digantung kesian.. diorang nak dapat job kena jadi slaves indus ...


Hmm sebab tu la artis yg berhijab pun ada je kontroversi yg dorang buat kekadang tu mcm x seiring dengan penampilan.mmg ditekan agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam ramadhan dan selamat berpuasa semua. Maaf jika ada salah silap sepanjang mengomel dalam ni. Saya cuma berharap Allah limpahkan rahmat kasih sayang Nya buat kita semua setiap masa lebih2 lagi didalam bulan keberkatan ini. Aaminnn...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 08:08 AM | Show all posts
Duriand24 replied at 12-4-2021 09:40 PM
Salam all.tengok nonny nadira tu,sy terfkir adakah dia kene mk uktra atau seangkatan dengannya yah?d ...

saya pun perasan jugak. JN pun breakdown teruk kan. kesian pulak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 08:44 AM | Show all posts
JN terkesan sebab kes OPPA  aka army k-pop

habis kena kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 12-4-2021 04:31 PM
yg ni kat mana? teringat pulak time solat kat dalam "masjid bunian" dulu

Kat tepi sungai pahang...

Masjid bunian? Cer cerita
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Matpon replied at 12-4-2021 06:30 PM
cantik masjid lama.. ada satu lagi masjid lama pernah saya lalu ( tgk)

Di mana ni? Cantik ukiran2 kayu tu..
Dedulu, rumah2 kampung mesti ada ukiran2, tak banyak sikit.
Skrg xde dah, rumah batu belaka, yg nk mengukir pun tak ramai yg pandai
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:31 AM | Show all posts
Assalamualaikum semua dan Salam Ramadhan.

Wah dah page 10 pantass..

Baru nak cek in. Hehehehe.. Semoga Ramadhan tahun ini lebih diberkati dan dipermudahkan dalam mengerjakan ibadah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:44 AM | Show all posts
Salam Ramadhan rakan2 sesyahadah~
Semoga Ramadhan kita kali ini, kita lebih bersemangat dalam beribadah,
Dalam mengejar Barokahnya.

Semoga Allah terima amal ibadah kita, Allah ampunkan dosa2 kita semua.
Semoga saja hati2 kita semua terpaut di atas jalan yang sama.
Semoga pengakhiran kita nanti, biarlah di syurga.

Doakan semoga saudara2 kita yang diuji, Allah beri kesabaran dan pegakhiran yang baik.
Doakan saudara Azizi Chunk kita, semoga Alalh redha dengan perjuangannya.

Minta2, Alalh lindung hati dan iman kita semua. Aamin~

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
AraBellaJuan87 replied at 13-4-2021 09:44 AM
Salam Ramadhan rakan2 sesyahadah~
Semoga Ramadhan kita kali ini, kita lebih bersemangat dalam berib ...

Minta maaf tanya, saudara azizi sakit ke? Dia lantang juga bersuara dkt socmed kan..dh berapa hari menyepi. Semoga dia baik2 saja..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:11 AM | Show all posts
nuurr replied at 13-4-2021 10:09 AM
Minta maaf tanya, saudara azizi sakit ke? Dia lantang juga bersuara dkt socmed kan..dh berapa hari ...

Haah dengar cerita begitu. Saya pun tgh kat FB Abu Hannah. Ada org mintak beliau ubatkan.
Abu Hannah ni dia fokus pada pengubatan selain yang sekarang ni.
So ada yang mntk beliau tolong ubatkan saudara azizi.
Tu yg sy tahu kt situ. Patutlah page2 dia senyap kan?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list