Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36933
View
489
Reply

AKHIR ZAMAN.. MISTERI SEBUAH PERJALANAN..3.0

[Copy link]

Author: miftahuljamilah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 08:45 AM
Nak tahu sarung baru di mana, kena tgk di mana negara yg ada bina jambatan sama seperti london bri ...

Drawbridge? Kt kuala terengganu.  
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pertai replied at 8-4-2021 08:32 AM
Waalaikumussalam kaknorm.
Masjid sesetengah negeri je yg dgr announced sikit kelonggaran sempena  ...

Hmm kaka rindu ngaji petang2 tunggu masa buka pastu buka terus kat masjid ramai2.. Meriah n penuh dgn kasihsayang semua saling berebut pahala nk share food masing2.pas makan terus settlekan solat jemaah n terawih. Blk xpyh dh nk fikir2 da

Tahun lepas kaka pny ramadan ke laut dalam. Byk btol distractions hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
zarasofia replied at 8-4-2021 09:18 AM
Drawbridge? Kt kuala terengganu.

Ye, betul terengganu drawbridge. Bridge ni betul2 di muara sg nak masuk ke laut dah.
Gue terfikir sbb sebelum ni muhd arfin ada mention ratu palsu dtg dari terengganu. Gue dok pikir apsal lak terengganu. Then bila boleh link london bridge with QE and terengganu bridge and ratu darkside/the last dragon. Baru boleh connect the dot
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 8-4-2021 08:51 AM
Teringat ada orang ckp, D akan keluar dari tempat yang sama IM keluar..

Wah rupanya  memang dah ada yg terpikir tentang kemunculan dua watak bertentangan di sini
Ini yg gue terfikir pagi tadi kekuatan dan kelemahan darkside berkumpul di bumi bertuah ini
Kenapa kekuatan dark side ada di sini.? Pendapat gue melalui info yg gue baca
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Next kenapa terengganu yg dipilih?

Dari info2 yg gue dok terbaca dan cuba connect the dot. Ingat tak ahkwan pernah sembang pasal kumpulan dendang anak and bagaimana mereka berhubung dgn kerajaan jin. Menurut ah kwan kerajaan jin dlm hutan hulu terengganu adalah kerajaan jin terbesar.
Gue juga ada baca mengenai kerajaan jin di hutan belum perak. Rasanya hutan ni semua bersambung
Hutan Belum antara hutan tropika tertua di dunia berjuta tahun usianya
Pernah terfikir kenapa dipanggil royal belum? Hutan pun ada rajanya. Bila diberi gelaran royal hutan inj dilindungi seolah2 ada benda yg hendak disembunyikan.
Yg lebih menarik PuteraCharles pernah dtg melawat royal belum thn 2017.  Adakah suka2,adakah prince ini mengadap royal jin? Menarik utk di kaji
Kemudian prince charles masuk pula hutan dk sarawak, suka2 Again tak mungkin. Sudah pasti ada mission di sana juga.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 09:56 AM
Wah rupanya  memang dah ada yg terpikir tentang kemunculan dua watak bertentangan di sini
Ini yg ...

Rasanya dia tak terpikir... dia mmg tau kot probably bukan negeri yang sama... maybe negara or rantau.. Allahua'lam..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 8-4-2021 10:24 AM
Rasanya dia tak terpikir... dia mmg tau kot probably bukan negeri yang sama... maybe negara or r ...

Meh le ajak org tu share kat sini. Ye maybe bukan dari negeri yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 8-4-2021 10:24 AM
Rasanya dia tak terpikir... dia mmg tau kot probably bukan negeri yang sama... maybe negara or r ...

Meh le ajak org tu share kat sini. Ye maybe bukan dari negeri yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 10:44 AM
Meh le ajak org tu share kat sini. Ye maybe bukan dari negeri yg sama

Dia malas nak layan porum. Socmed pn da lama x layan katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 08:45 AM
Nak tahu sarung baru di mana, kena tgk di mana negara yg ada bina jambatan sama seperti london bri ...

Sarung dia Kate
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Uishh..saya pun terpikir ngn jambatan angkat kt terengganu tu nk sama dengan london bridge
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Guys..sy tengah menunggu turn nk kena dos kdua ni

Sy xde kekuatan nk tolak beksing ni..dipaksa juga..hnya mampu berdoa je supaya xbg mudarat kepada diri
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2021 11:09 AM
Sarung dia Kate

Kate middleton? Cerita le lagi Sarah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2021 11:09 AM
Sarung dia Kate

Blh jd juga kan. Bloodline. Xyah tukar bridge hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nuurr replied at 8-4-2021 11:12 AM
Guys..sy tengah menunggu turn nk kena dos kdua ni

Sy xde kekuatan nk tolak beksing ni ...

Semoga sis dilindungi dr kemudaratan. Allah Maha Baik. InsyaAllah kita yakin apa yg Allah atur semua bersebab. Tiada satu benda yg Allah jadikan sia2.
Nasib kita semua belom tentu selagi C dan V ni bermaharajalela. Hanya Allah tmlt kita mengadu dan bgantung harap sis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nuurr replied at 8-4-2021 11:12 AM
Guys..sy tengah menunggu turn nk kena dos kdua ni

Sy xde kekuatan nk tolak beksing ni ...

Aamin..semoga Allah tak izinkan apa2 kemudaratan pada nuurr.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pertai replied at 8-4-2021 11:41 AM
Blh jd juga kan. Bloodline. Xyah tukar bridge hahhaa

Setiap bangsa ada SAKA.. Cuma depa ni pandai.. Saka depa.. Depa citer mcm nampak bukan saka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 11:38 AM
Kate middleton? Cerita le lagi Sarah

Cuba check keturunan Kate.. Ada bau2 macang dgn QE tak salah..

Jadi saka pilih bloodline yg sama walaupun dah jauh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq kak tt bukak tred. Salam ramadhan semua acik2 tiber
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
miftahuljamilah replied at 7-4-2021 11:57 PM
Hi Lavender lama tak bersiaran..

Apa kabar uol?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list