Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36964
View
490
Reply

AKHIR ZAMAN.. MISTERI SEBUAH PERJALANAN..3.0

[Copy link]

Author: miftahuljamilah       Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2021 01:15 PM | Show all posts
Thank you TT sbb buka teratak kasih sayang ni...
bila hati tak tenang.. iols suka lepak kt teratak kasih syg ni baca perkongsian kawan2..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 01:17 PM | Show all posts
gue replied at 8-4-2021 08:03 AM
Salam tt, terima kasih buka rumah baru. Walau pun tak dijemput gue nak sembang santai pagi ni diruma ...

gue, iols selalu tgu perkongsian uols...
sbb uols akan kupas dan cantumkan info2 yg uols kongsi...

nanti share lagi ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:18 PM | Show all posts
miftahuljamilah replied at 8-4-2021 08:14 AM
uish yang ni dah masuk part konspirasi balik dah ni dulu saya pernah juga baca tentang sej ...

bolehkan TT kita selit2, kupas2, cantum2 kan teori2 yg mcm gue bagi tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:32 PM | Show all posts
zarasofia replied at 8-4-2021 09:18 AM
Drawbridge? Kt kuala terengganu.

errkk... ganu? dalam game card yg TT penah share kt benang kons, IC dr ganu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:37 PM | Show all posts
nuurr replied at 8-4-2021 11:12 AM
Guys..sy tengah menunggu turn nk kena dos kdua ni

Sy xde kekuatan nk tolak beksing ni ...

moga dipermudahkan segala urusan uols...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:55 PM | Show all posts
Assalamualaikum semua,

Silent reader check in..
Dah lama follow thread ni dari rumah satu sampai lah terjumpa thread haji hadi..
Sekitar 2009-2012 saya rajin baca forum ni, kemudian atas kekangan kerja terus tinggal forum cari sekaligus terlupa password. Sehinggalah satu hari terjumpa thread akhir zaman ni.. hati terus tersangkut dan sentiasa follow dari rumah ke rumah.. akhirnya di rumah ketiga ni berjaya dapatkan semula password.  Eh panjang pulak bercerita eksaited sebab dah boleh join komen kat sini.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pertai at 8-4-2021 02:45 PM



Aritu ada baca kt manatah yg akan dtg air akan diniagakan di stock market. Msia pon ape kurgnya aritu viral jap hal air di kedah tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
firdeeAulia replied at 8-4-2021 01:55 PM
Assalamualaikum semua,

Silent reader check in..

Tahniah uols jumpa password hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 02:51 PM | Show all posts
Assalamualaikum TT. Check in as silent reader. Suka baca perkongsian kat thread ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miftahuljamilah at 8-4-2021 04:22 PM
firdeeAulia replied at 8-4-2021 01:55 PM
Assalamualaikum semua,

Silent reader check in..


Alhamdulillah itu semua Allah yg gerakkan kita berkumpul di sini.. alhamdulillah ramai SR rupanya .. silakan share apa yg ingin diluahkan ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
koko2 cek in...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
novlin replied at 8-4-2021 01:15 PM
Thank you TT sbb buka teratak kasih sayang ni...
bila hati tak tenang.. iols suka lepak kt teratak  ...

Bkn saja tenang lepak baca2 dlm ni. Apa2 rasa nak diluah pon ok je sembang dlm ni. Tak gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama aku follow TT ni, dr 1st thread, tp ade gak aku skip2

Bab terengganu, ade sorg tok guru, susur galur nye sangat menarik, dr johor bermusafir ke terengganu, dan masih di sana... aku doa moga panjang umur beliau dan sihat selalu, rindu nak join kelas yang mulia tuan bentara guru... Rindu nak bermusafir juga.

Lama dah aku memerhati, rupenye ramai yg sedang bermusafir di terengganu, bakalan jadi sesuatukah ?

Masjid yg ada "tenaga" tu juga dlm proses pindah ke tmpt asal di terengganu kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:16 PM | Show all posts
saya pun SR....tq pada kanda2 dan dinda2 yg berkongsi kisah dan ilmu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2021 12:15 PM
Cuba check keturunan Kate.. Ada bau2 macang dgn QE tak salah..

Jadi saka pilih bloodline yg sa ...

Patutnya diana ganti QE kan. Tp dah mati pulak. Camilla tak layak sbb takde kaitan darah dgn QE. Sbb tu agaknya takhta trus ke william.

Ada gak baca komen kt fb ada org kata putera philip pun ada saka
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
zarasofia replied at 8-4-2021 04:19 PM
Patutnya diana ganti QE kan. Tp dah mati pulak. Camilla tak layak sbb takde kaitan darah dgn QE. S ...

Ilmu hitam depa ni dasyat.. Melibatkan korban manusia.. Jadi tak heran la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2021 04:23 PM
Ilmu hitam depa ni dasyat.. Melibatkan korban manusia.. Jadi tak heran la...

khenzz...saka org nusantara takat hiris jari sendiri bg makan 2..3..titik darah jer..

saka omputih ..nyawa 1 badan jadi ganjaran..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-4-2021 04:23 PM
Ilmu hitam depa ni dasyat.. Melibatkan korban manusia.. Jadi tak heran la...

Jahiliyah berterusan....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:47 PM | Show all posts
pertai replied at 8-4-2021 03:19 PM
Bkn saja tenang lepak baca2 dlm ni. Apa2 rasa nak diluah pon ok je sembang dlm ni. Tak gitu..  : ...

betul..betul..betul..
sbb kawan2 kat sini tak menghakimi kita..

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:49 PM | Show all posts
zarasofia replied at 8-4-2021 04:19 PM
Patutnya diana ganti QE kan. Tp dah mati pulak. Camilla tak layak sbb takde kaitan darah dgn QE. S ...

kalau ikut jalur keturunan, next in line ialah Prince Charles, lepas tu baru Prince William.
Takkan ah turun ke menantu.
QE jadi Queen sebab masa bapak dia mati, takde anak lelaki, so turun kat dia as the eldest child.
Lepas ni turn King of England pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list