Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22925
View
336
Reply

Ebit dah balik. Yayyyyy!!!!! Tapi kesian dok nangis sensorang dalam bilik hotel.

[Copy link]

Author: LadyCarefree    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by LadyCarefree at 7-4-2021 10:57 PM

https://www.instagram.com/p/CNSfAO4lxga/?igshid=1kpts9iagho2a

Kesian dia. Pelok bini, bini tak koser layan. Nak pelok lagi pon sampai tak jadi. Agaknya bini terlalu sedih meredhai suami nak pergi bertablogh kot. Eh apa tengok camera pula masa pelok cium anak. Don't worry camera is rolling.

Now dah balik katanya nangis sendirian dalam bilik. Dia ambil video ni guna tripod dan camera ke macam mana? Gigih betul ya demi medsos.

Ooo Ebit makan Berocca.



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila jadi artis?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Dah abis tempoh kuarantin meh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-4-2021 09:51 PM
Sejak bila jadi artis?

Dia retis laaaa. Apa hang tak tau kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2021 09:55 PM
Eh.. Dah abis tempoh kuarantin meh?

Belumlah. Tu yg dok nangis sensorang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Link apa tu tt takleh bukak pon
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli je..bidadari pun Sama ngeng rela laki ambik video camni..demi Dior head to toe la katakan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:00 AM | Show all posts
mcm2 ustaz ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-4-2021 10:57 PM
Belumlah. Tu yg dok nangis sensorang tu.

Cehhhhh.. Over la Mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia kuarantin reramai ke dlm bilik hotel?amboii baru tau bidadari Gerga rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:25 AM | Show all posts
dah complete vaksin lom? vaksin passport pun masih belum wujud apatahlg green line.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kekayaan dia ni meragukan lah,mana dia dpt sumber ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 8-4-2021 07:31 AM
Kekayaan dia ni meragukan lah,mana dia dpt sumber ye?

Dah 10 tahun meniaga
Restoren
Butik
Rangkaian kedai runcit
Buku2
Ceramah (dulu selalu bg talk kepada syarikat oil and gas dan perkapalan

Katanya income rm700 000 sehari
Baca dlm fb
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak seru @mamajawie laaa.. Idola sheols ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:53 AM | Show all posts
artiskah beliau?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun dia buat baik. Hati hitam iols mengatakan heols tak baik muahkakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:21 AM | Show all posts
dejure replied at 7-4-2021 11:31 PM
Kekayaan dia ni meragukan lah,mana dia dpt sumber ye?

i rasa, tak meragukan pun. sbb ramai yg menderma kt NGO dia. sptmn duit derma yg mencurah2 masuk ke ngo dia, bgitu jgk la mencurah2 derma yg dia 'tolong' sampaikan pd yg memerlukan. ramai yg beranggapan 'duit' dia tp duit penderma jgk bnyk. lagi2 kalau mau 'cuci' duit
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:22 AM | Show all posts
Patutkah aku klik dan tengok wayang gambar penuh kejanggalan ini? Kehkehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:27 AM | Show all posts
Cekla replied at 8-4-2021 07:40 AM
Dah 10 tahun meniaga
Restoren
Butik

Takyahlah sembang, business dia ni sendu jah, kecuali dia dapat panggilan ceramah tuh barangkalilah termasuk rancangan TV. Tapi 7 ratus riban sehari mmg merapu merepek meghaban. Sebenarnya dia ni dapat dana dari Tok Arab mana lettew, plus dia pun kumpul sedekah orang ramai kan.

Business ni semua untuk kelabu mata orang jah. Mart dia sangat sendu di tasik madu ya. Mengharapkan nama gah saja tak cukup untuk menggerakkan mart.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 7-4-2021 11:40 PM
Dah 10 tahun meniaga
Restoren
Butik


Zaman sblm covid boleh la sembang income rm700k
Skrg idok la aku percaya, pling2 aku tak percaya bila dia boleh sewa sebijik kapalterbang anta bantuan ke Sabah..
Mini mart dia baru aje buka
Restoran/butik zaman covid pun tutup
Zaman covid dikala sana sini kena pkp, pkpb
.income dia tentu2 tak masuk or menyusut
Buku2 pun sama..bukan best seller sgt pun
Syarikat2 besar pun bnyk gulung tikar
Dikala org lain struggle nak idup
Tpi kekayaan EL ni melimpah2..agak muskil disitu yach.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list