Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14532
View
134
Reply

Jangan Lambat Kahwin Macam Saya - Hans Isaac

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2021 03:04 PM | Show all posts |Read mode
Jangan Lambat Kahwin Macam Saya - Hans Isaac



Terdahulu, sering dikaitkan mempunyai hubungan dengan seorang selebriti terkenal, Noor Neelofa yang kini sudah selamat mendirikan rumah tangga bersama PU Rizz.

Pada 15 April, pelakon dan penerbit Datuk Hans Isaac atau dengan nama sebenarnya Gerald Hans Isaac seakan-akan telah menerima pujukan dari peminat mengulas mengenai kenyataan beliau yang lambat berkahwin menerusi ucapan hari lahir yang dimuat naik di laman Instagram miliknya.



Menerusi hantaran yang video dimuat naik, Datuk Hans Isaac telah mendedikasikan video ucapan hari lahir buat pelakon serta pelawak, Zizan Razak bersempena menyambut hari kelahirannya yang ke-37 tahun.

  


Selain ucapan manis yang dirakam semperna mengimbau kembali memori mereka bersama, dahulunya Zizan juga pernah melakonkan watak sebagai pelakon tambahan dalam sebuah drama yang turut dilakonkan olehnya.

Dalam pada itu, Hans Isaac juga telah menitipkan doa dan meluahkan rasa bangga di atas kejayaan yang telah dikecapi oleh Zizan sepanjang kerjayanya itu.

Masih ingat masa kat Trengganu dulu masa bro jadi extra utk drama yg saya lakon. Saya bangga dgn success bro selama ni . You have come so far and happy for all your success . U deserve it bro. Hanya satu soalan aja saya ada pada broBILA NAK KAHWIN?????Jangan lambat macam saya ni bro.

Tidak dinafikan pelakon dan penerbit ini sememangnya memiliki wajah yang kacak, namun beliau dahulunya pernah dikecohkan telah membatalkan perkahwinannya setelah mengambil keputusan untuk berputus tunang dengan Miss Tourism International 2012, Gabriella Robinson pada tahun 2017.




Jelasnya melalui sumber Berita Harian, beliau sudah meletakkan komitmen sepenuhnya selain membukakan hati, tetapi jika pihak di sana tidak memberikan sesuatu yang sama, tiada gunanya juga.

Namun, status terkini mengenai dirinya itu mungkin menjadi teka-teki buat peminat kerana masih tiada sebarang pemakluman yang jelas dibuat oleh dirinya.

Boring duk rumah dgn GF aja ni. Eh eh eh..GF tuGOOD FRIEND lahbbro jangan ingat lain lain! Hahahhaa.

Berikutan terdapat kenyataan nakal yang dibuat melalui ucapan itu, rata-rata warganet turut meluahkan pendapat mengenai statusnya yang masih belum berkahwin di ruangan komen yang ditinggalkan.



Its okay Zizan! Its okay Datuk Hans! Masih ramai wanita di luar sana yang sudi untuk berkahwin dengan artis kegemaran mereka ni.

Siapa taknak kan? Apa-apa pun, selamat hari lahir Zizan! Semoga cepat-cepat kahwin ya.

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Datuk Hans Isaac
Read More : https://www.hotfm.com.my/hotsele ... di-seperti-dirinya/



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-4-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex crush ...hurmmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 04:31 PM | Show all posts

btul ke EX dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 05:57 PM | Show all posts
betul tu ex
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaddy Hans, weols still available tau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:16 PM | Show all posts
tok hans terkesan betul tak kawin2 lagi

siap mention GF as good friend..xde sape pun tnya pasal tu..

ada forumer spill the tea heols dh tunang?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:20 PM | Show all posts
mmmmm mmmmm mmmm
tetap tastey di mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 16-4-2021 10:16 PM
tok hans terkesan betul tak kawin2 lagi

siap mention GF as good friend..xde sape pun tnya pa ...

Dia kn memang pnah brtunang dlu..tpi da putus..ke ade tunang baru ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok hans masih aummmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan tunggu lama lama...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hans taknak tekel balik Ratu ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 17-4-2021 02:02 AM
Hans taknak tekel balik Ratu ke

Aku pun fikir benda yang sama. Get back dengan ratu balik ler.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak ratu tgh solo tu
Pehal dia ni asyik kena dump aje
Kena audit diri kot ada yg xkena
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi la tackle ratu balik. Sgt secocok
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Haah kan. Ratu ada.. Tak nak ratu ada ritrud
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 17-4-2021 06:12 AM
Haah kan. Ratu ada.. Tak nak ratu ada ritrud

nasha aziz pun single.. bleh tu try,, throwback balik kutub utara kutub selatan
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari muda dia punya aim semua set set ratu cantik. Lopa pun dewi remaja. Mendapat la asyik tak jadi kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 17-4-2021 06:02 AM
Pi la tackle ratu balik. Sgt secocok

Tok Hans ada gtaw dlm LCK, dia nk kawen sebab nk anak,kawen ngan ratu bole beranak lg ke tu? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin helok.. harap tak serik dgn perempuan.. ramai lg yg sudi
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 11:56 AM | Show all posts
wah masih tasty... dah la serani terakhir pulak tu....
iols hanya kenal satu saja serani terakhir di dunia ini, dan dia adalah tok hans ni la...
tony fernandes tu iols classkan dalam golongan indian sebab takde rupa serani pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list