Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6221
View
62
Reply

Patot La Dedolu Ramei Yang Tergile2kan Tok Jamal ~ Napeh Pulak Panjang Gile

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2021 04:35 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 16-4-2021 07:02 PM


https://www.youtube.com/watch?v=Lv0LBX-aasc

With correct aspek ratio:
https://streamable.com/dc96cp

Konfem la orang dedulu memang legend..

Aku time dia menang Bintang RTM tu belom tadika lagi.

IMG_20210416_190124.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-4-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu bukan ahli2 kopratasa kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 16-4-2021 05:03 PM

Aruah mak iols cakap tok mal ni boleh mengaji dengan baik, nafas mmg panjang la.

Teringin nak dengo tok mal bertaranum ada tak eh kat youtube ke apa.
Jumpa yg azan dia,bestnya dia azan
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 05:02 PM | Show all posts
jamal muda2 dulu dah la hensem.. putih.. tinggi.. suara terpaling jantan..ai syak di kalangan retis pun ramai tergila2kan heols.. bila mendadih terus zaman kejatuhan.. sempat ting tong kejap n banyak kali tertangkap merapu masa buat performance.. nasib baik skrg dah welcome back .. ai yaqin heols dah bersih dari dadah .. nampak  terurus penampilan dan tak pernah kacip dah bila perform..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-4-2021 04:52 PM
Tu bukan ahli2 kopratasa kan?

Ye deme.  Tok Jamal ney orang Ipoh.  Bapaknye orang alim, imam ke ape ke..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-4-2021 06:54 PM
Ye deme.  Tok Jamal ney orang Ipoh.  Bapaknye orang alim, imam ke ape ke..

Wah.. Dasyat
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
4 5 tahun ni baru ai btl2 rasa jamal ni hensem sangat masa muda
Dan suara dia pun unik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-4-2021 06:54 PM
Ye deme.  Tok Jamal ney orang Ipoh.  Bapaknye orang alim, imam ke ape ke..

Sorang lagi adik beradik tok jamal menyanyi gak kan? Yang orang sangka dah mati.

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... xberubah suara n cara ckpnya. Suka lagu2 dia. Moga pnjg umur JA. Anak kecik2 comey2
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-4-2021 07:53 PM
Sorang lagi adik beradik tok jamal menyanyi gak kan? Yang orang sangka dah mati.

Jamilul hayat? Masih hidup lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 16-4-2021 07:53 PM
4 5 tahun ni baru ai btl2 rasa jamal ni hensem sangat masa muda
Dan suara dia pun unik sgt

Sama. Zaman bebudak dulu boleh ai tengok Rusdi Ramli lagik hensem bertiang2 banding Jamal Abdillah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik dia ada yang jadi pelakon kan? Luper pulak sapa
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Clean and smooth betul vokal Jamal.. tak getar lansung
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:25 PM | Show all posts
Dadah tulah antara yang buat tokmal terpaling padu..kalau tidak dia tak amik ler. Sama je kat hollywood pun retis amik gak for performance/endurance
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I kan walau lahir tahun 90 tapi satu2nya penyanyi yg i nak sgt pegi konsert is jamal abdillah.. dibesarkan dgn lagu2 beliau.. memang teringin sgt nk tgk secara live..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang kata lagu lanchang kuning berhantu.



Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka nafis muaz lak i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:41 PM | Show all posts
Edited by seribulan at 16-4-2021 09:00 PM
tumpanglalu74 replied at 16-4-2021 05:54 PM
Ye deme.  Tok Jamal ney orang Ipoh.  Bapaknye orang alim, imam ke ape ke..

Teluk Intan...bapaknya Naib Kadi masa dia mula popular...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:42 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-4-2021 06:53 PM
Sorang lagi adik beradik tok jamal menyanyi gak kan? Yang orang sangka dah mati.

Kamal adik dia yg mati eksiden...x sempat jd penyanyi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:44 PM | Show all posts
virgo19 replied at 16-4-2021 07:34 PM
Jamilul hayat? Masih hidup lg ke?

Setakat ni x pernah dgr dah meninggal...pernah keluar berita pecah telefon awam utk dptkan duit...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list