Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6532
View
70
Reply

Video tular, cantiknya Che Nom macam Uqasha

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 10:45 AM | Show all posts |Read mode
Video tular, cantiknya Che Nom macam Uqasha


NETIZEN menyamakan Che Nom dengan Uqasha Senrose.

Selebriti media sosial, Che Nom kembali lagi menyerikan keasyikan Ramadan.

Cuma kali ini, Che Nom menjadi sebutan bukan disebabkan resipi masakan tetapi disebabkan penampilannya dalam video terbaharunya semasa berkongsi plat perak yang dihantar pihak YouTube.

Cantik memakai baju berwarna merah dengan wajah disolek rapi, netizen pantas menyamakan wajah Che Nom persis pelakon jelita, Uqasha Senrose.

Ingatkan Uqasha Senrose tadi. Cara cakap pun sama, tulis netizen.

Sekadar video bloopers, perkongsian tersebut ditonton lebih 70,000 kali serta meraih 13,000 tanda suka daripada pengguna Instagram.


Sumber:https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm lain je dgn uqasha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 la kot kalau nk puji...x sama langsung kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ekk uqasha?? Aduii la
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow resepi dia.. Menjadi.. Muahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Che nom ni resepi dia kadang ada yg tak betui...bagi sukatan salah...apa2 jelah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:12 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen rabun mana tu. Lain sgt tu nk disamakan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Meratap uqasha bila disamakan dgn che nom.haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cara mekap je mcm sama esp tang contouring hidung, muka tak sama.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihi xsama pon..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sama..tapi ada rupa cantik


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain lahh.. uqasha cantik lg.. sedih uqasha tapi che nom kembang pungkoq la... ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak memuji pun agak-agaklah pun... Nasib dalam forum. Iols pun pernah kena tipu ada orang ni cakap, Nanti si polan tu senang jer kenal. Muka dia iras Siti Saleha. So pada hari kejadian, iols mencarilah Siti Saleha dalam crowd. Tak jumpa-jumpa juga sampailah terpaksa sebut nama. Bila nampak depan-depan, iols rasa dia maksudkan Siti Saleha anak Mak Jah kampung dia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Kakyung rasa ramai mata2 masyarakat kat malaysia ni lom kero laie nak disamakan cik nom.tu ngan uqasha... Ibarat beli brand ciplak dari china ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ke resipi che nom..sume aku buat jadi.
Haruslah uqasha tu retis muka dh buat sana sini, confirm la jauh beza..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 18-4-2021 11:59 AM
Nak memuji pun agak-agaklah pun... Nasib dalam forum. Iols pun pernah kena tipu ada orang ni cakap,  ...

Hahaha biasalah repotz dn netizen bila memuji xingat dunia.
Bila xsuka kemain dikeji.
Sama gak macam baby atau anak retis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:40 PM | Show all posts
suara tak sedap tak merdu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82: Aku follow resepi dia.. Menjadi.. Muahahaha.

Sama la kita sarah.. pernah try a few jadi la.. ikut je confirm jadi hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list