Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10157
View
105
Reply

Babak Ellie Suriaty Cium Kaki Lelaki Cetus Kebimbangan, Kaki Siapa Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 01:50 PM | Show all posts |Read mode
Telefilem Ayat Dari Langit menimbulkan kekecohan apabila babak memaparkan Ellie Suriaty menjirus air sebelum mencium kaki seorang lelaki.


Dalam pada lakonannya mendapat pujian kerana sanggup melakukan apa saja untuk menjayakan watak, namun ramai juga menyuarakan kebimbangan berhubung babak berkenaan.







Kredit foto: IG Bambam Studios




Walaupun babak berkenaan berunsur pengajaran, orang ramai tetap menyuarakan kebimbangan kerana khuatir ada pihak yang terpengaruh.






Kredit foto: IG





Menurut RotiKaya, drama arahan Rashid Sibir itu memaparkan kisah kehidupan Muiz dan isterinya yang mengajar ajaran sesat dan mahu pengikutnya mengikut telunjuk mereka.




  



Persoalannya, kaki siapakan yang dicium Ellie itu dan apa reaksi suaminya, Azri Iskandar? Mungkin juga itu kaki suaminya sendiri, siapa tahu kan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang dia cuma berfokus screenshot komen fb je... Alahaiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
So what bitch?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:21 PM | Show all posts
Euwwwww.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak cara lain untuk menghayati watak. Tak perlu kot sampai macam ni sekali. Jijik tau tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah ayah pin ke.. kerajaan langit?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:08 PM | Show all posts
namanya pun pelakon....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik laaa. Kalau nenek ni berlakon mesti la kena over kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorhh netizen ni semua tak boleh. Habis tu hadap je lah duk tengok cite cinta merepek projek bilion2 tu.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kaki adlin...aiols ade tgk footage yg sheols takung ayo kaki adlin pstu minum...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 18-4-2021 01:21 PM
Euwwwww.....

Double triple quadruple segala berganda2 eeewwwww Dahlah kaki tu banyak kudis, tapak kaki hitam kotor.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini tk boleh ITU tak boleh tetapi ralit dok complaint... Drama /filem Kita tk da kualiti.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Xboleh blah betul scene ellie solat terkejut2 tu.. dah mcm tiktok syndrome..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:16 PM | Show all posts
Kenapa akak tak nampak macam cium? Nampak cam gigit! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku OK saja... Dia berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengotor pahbedah ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:34 PM | Show all posts
motip? dah nenek tu berlakon so? buat jah ikut tuntutan watak kekdahnyer? nanti kang netizen jugak yang menyalak lakonan kayu lah bagai?

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:38 PM | Show all posts
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek jah terkangkang kangkang tertonggek bontot tapi tehtapp nampak kepam jahh? takde pulak netizen gegeh nak bising jijik bagai?



Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:42 PM | Show all posts
ok jah... tapi cite ni ada label 18+ takkk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 18-4-2021 04:38 PM
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek j ...

Aiyooo... Thn bila punya cerita nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list