Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3528
View
19
Reply

RECEPTION OF THE CENTURY : COMING SOON ?

 Close [Copy link]

Author: hell0jennie       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 04:59 PM | Show all posts |Read mode
BARU nak berehat daripada membaca isu membabitkan Neelofa. Alih-alih muncul pula sekeping foto yang dimuat naik oleh perunding perkahwinan Rekateemor bersama selebriti itu baru-baru ini.
Gambar berkenaan menarik perhatian netizen disebabkan komen Neelofa yang mengundang tanda tanya ramai. Eh kenapa pula tu ya.
Majlis perkahwinan privasi, tiada telefon bimbit dan kamera dibenarkan, tulisnya berserta emoji berbentuk hati.
Komen tersebut mencetuskan persoalan adakah dia merancang untuk mengadakan sebuah majlis resepsi yang tertutup selepas ini?
Gelabahlah semua membalas komen tersebut sampai ada yang rasa kecewa kerana komen yang ditulis selebriti itu.
Menjelaskan keadaan, Neelofa membalas pendek berbunyi: Bergurau sahaja ya semua! Bertenang.
Oh, bergurau rupanya. Jadi legalah sudah hati semua netizen yang awalnya menggelegak tu kan. Cuma ada yang kata, kalau betul pun apa salahnya.
Teringin juga nak tengok Neelofa pakai baju pengantin sekali lagi. Cuma yang paling penting, jangan lupa patuh prosedur operasi standard (SOP) ya

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 05:02 PM | Show all posts
Booooooo...
Sile la berusaha naikkan nama pompuan yang menyebabkan ramai org lg susah nk cross state untuk mende penting.
Sile simpan kebenakan tu untuk masa depan jgk ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 18-4-2021 05:02 PM
Booooooo...
Sile la berusaha naikkan nama pompuan yang menyebabkan ramai org lg susah nk cross stat ...

Jangan memfitnah dibulan Ramadhan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 18-4-2021 05:07 PM

Saya janji tidak akan buat kontroversi bodow lagi, kalau saya buat lagi, saya janji lagi
Sampai ajm
Lapar perhatian level bangjat
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa la nak pegi majlis dia. serik semua org ke balai nanti. pak polis boleh ready serbu kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:19 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 18-4-2021 05:05 PM
Jangan memfitnah dibulan Ramadhan

Jangan melangkawi sblm ramadhan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:06 PM | Show all posts
Jah and Rizz skang mmg wt product review ke???
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 18-4-2021 05:05 PM
Jangan memfitnah dibulan Ramadhan

Post rekateemor yg mana? Boleh tempek x..cari x jumpa yg ada komen itu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
intan244 replied at 18-4-2021 05:18 PM
siapa la nak pegi majlis dia. serik semua org ke balai nanti. pak polis boleh ready serbu kali ni

Sskjp x serik asalkan dpt kumpul.ramai2.... tempias utk dorang gak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru baca sampai bawah.. BERGURAU RUPANYA...
dah tu kita nak bincangkan apa dlm thread ini?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:38 PM | Show all posts
nak up lagi nama petualang nih kenape ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-4-2021 06:14 PM
Baru baca sampai bawah.. BERGURAU RUPANYA...
dah tu kita nak bincangkan apa dlm thread ini?

Kikikikikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennie xdak life ka? Hidup berpaksikan niqobis ja
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko mmg PR mgr die ker?? Semakla weiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg gelabah  tetek  hanya Lobenak2,  Jenni,  Lolli, roti Dan lomanak.... Netizen hanya tunggu bila kapel jabal rahmah ini nak di saman SOP.

Dan knowing penyakit mental hajjah... Kamu rasa hajjah puas dgn Majlis jabal rahmah nya?  

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai suwey nya ptg2 baca berita bodoh mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-4-2021 06:14 PM
Baru baca sampai bawah.. BERGURAU RUPANYA...
dah tu kita nak bincangkan apa dlm thread ini?

Bincang pasai mental hajjah....yg kronik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tak habis gila la ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 18-4-2021 07:08 PM
Yg gelabah  tetek  hanya Lobenak2,  Jenni,  Lolli, roti Dan lomanak.... Netizen hanya tunggu bila ka ...

hahahhaa avatar bang mat lawak weh
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergurau je ye?

Closed.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list