Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8697
View
65
Reply

"Shiera Dah Elok Bertudung, Ijoy Pula Pakai Rantai Emas" - Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2021 12:52 PM | Show all posts |Read mode




Menjadi kelaziman artis yang mempunyai ramai pengikut di laman media mereka membuat ulasan produk. Sama ada secara solo, berpasangan atau dengan anak-anak, video mereka tetap mendapat banyak tontonan.


Begitu juga apabila pelakon, deejay dan pelawak, Sharifah Shahirah atau Shiera membuat ulasan produk atau sekadar makan bersama suaminya, Ijoy Azhari ianya mendapat sambutan.


Namun, di sebalik seronok menonton telatah mereka berdua, netizen berasa sedikit terganggu apabila Ijoy memakai rantai. Tidak dipastikan rantai apa tetapi alangkah tidak manisnya berpenampilan begitu di sebelah isteri yang sudah bertudung? Di bulan Ramadan pula tu.





  





Foto G



Bukan satu video sahaja yang mempunyai kelibat Ijoy berada di sebelah isterinya dalam keadaan memakai rantai, tetapi lebih kurang tiga video.



Hal ini membuatkan para pengikut Shiera atau lebih mesra dengan nama Kak Rara menasihati artis tersebut.










Bagaimanapun, ada juga netizen yang cuba bersangka baik dengan menyatakan kemungkinan Ijoy baru selesai penggambaran drama. Tapi, tak tanggalkan ke?




Foto : IG




Foto : IG




Setakat ini, tiada jawapan balas daripada Shiera, mungkin belum membaca komen-komen tersebut. Orang kata tegur tandanya sayang. - CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 12:58 PM | Show all posts
lapo sungguh hok laki nya. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni gosip ke azza?? Memang repot bodoh2 ke tak tau apa tu term gosip? Ke jizklongklong suruh korang buat je apa2 benang asal capai kpi demi gaji yg ntah berkat atau tak?? Ke jizklongklong pun sama asal boleh jugak??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:22 PM | Show all posts
laen benor ruper si ijoy. tringat video klip kini..ganteng betul
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:25 PM | Show all posts
ijoy ni mmg style dia cm tu... ala pelakon 80an zaman2 dharma abang kus lagi ranggi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:34 PM | Show all posts
ijoy tu keje apa ek? selalu nmpk syiera je yg ada job.. berlakon lg ker dia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kepam sgt nmpknye laki die ni. selalu perati kat ig bila shiera promote mknn die duk sblh makan mcm pelahap. nmpk sgt lakonannye.nk acah2 cool tp x menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Style pelakon 70 80an rata2 pakai rantai yg mcm taring warna ijau kalau kena kt orgnya nampak sexi... Apa pn ku tk gemo lelaki pakai emas o silver
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 19-4-2021 05:34 AM
ijoy tu keje apa ek? selalu nmpk syiera je yg ada job.. berlakon lg ker dia?

Ijoy jadi tokey rasanya
Bukan laki bini ni sewakan rumah/tempat utk org belakon ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising la dia ni cakap
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:47 PM | Show all posts
shira nin jenis cool je.
orang kecam pun dia camtu jela.
buat donno je mye mls nk layan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:26 PM | Show all posts
ijoy tu selain dari main golf . apa kojo eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:29 PM | Show all posts
da mcm namron jek nampak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols malas cerca dibln ramadan yang mulia yinnihhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 19-4-2021 07:26 AM
ijoy tu selain dari main golf . apa kojo eh?

Dia ada bussiness duk goyang je kaki income tau2 masuk puluh ribu..tp laki die x adalah acah2 gelabah kaya..rilekss je acah2 mcm marheain padahall... asyukkkkkkk teroxxxxxx
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:07 PM | Show all posts
rainbowrainz replied at 19-4-2021 03:43 PM
Dia ada bussiness duk goyang je kaki income tau2 masuk puluh ribu..tp laki die x adalah acah2 gela ...

business apa tu? stakat ckp bisness, geng syabu pun buat bisnes goyang kaki masuk teruk huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
snowater replied at 19-4-2021 01:37 PM
kepam sgt nmpknye laki die ni. selalu perati kat ig bila shiera promote mknn die duk sblh makan mcm  ...

tp kalo tgok kt gambar thumbnail kt video ig tu nmpk not bad...tp bibir gelap laaaa..xtau r kalau nmpk kepamm dlm video..mls nk click
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:34 PM | Show all posts
zaman mat despatch kemain wangi ijoy ni... now mcm loya pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:38 PM | Show all posts
Nama ejoy pun kena tukar dah... tak sesuai dgn usia
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-4-2021 01:13 PM
Ni gosip ke azza?? Memang repot bodoh2 ke tak tau apa tu term gosip? Ke jizklongklong suruh korang b ...

Sile charut byk siket.. Meraban2 sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list