Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14408
View
148
Reply

PU Amin dikecam netizen kerana gambar bersama influencer yang seksi tular

[Copy link]

Author: sfrnna       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2021 06:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by sfrnna at 19-4-2021 07:00 PM

gambar PU Amin bersama dua influencer instagram yang seksi mendapat perhatian netizen. Salah sorang daripadanya  adalah perempuan tulin dan satu lagi adalah tidak pasti jantinanya. Namun kedua dua mereka berpakaian seksi dan menonjol. Gambar tersebut telah dipost sendiri oleh influencer tersebut di akaun media sosial beliau dan meminta pendapat netizen mengenai gambar tersebuat. Nampak sangat macam nak meminta diviralkan.

menurut instastory PU Amin, beliau hanya dijemput untuk membaca doa berbuaka puasa dan tazkirah ramadhan sebelum berbuka puasa. Penganjur (inflencer tersebut) pula meminta untuk bergambar bersama sebelum pulang.

so ni la gambarnya:
  
Screenshot_20210419_185831.jpg

Komen PU pulak
Screenshot_20210419_184755_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20210419_184805_com.android.chrome.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah halah halah halah...dh,jom bkk pose
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg influencer pun.. Kok pakaian xda yg cucuk bijik mata lagi ker??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan gambar duduk atas riba ke, berpelukan ke...
bodoh la siapa yang kecam pak ustaz ni...
kolot korang ni..

#gengustaz
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 19-4-2021 07:18 PM
Yg influencer pun.. Kok pakaian xda yg cucuk bijik mata lagi ker??

Dia memang jual produk2 murahan gitu kaka, memang kalau boleh dalam majlis ni dia nak berbikini terus nak tunjuk asetnya sebab pakai produk murahan dia tu. Mujur ni kat Malaysia katanya, kalau kat thailand entah2 ladyboy pun di hidangkan atas meja makan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal mata aku fokus direk kat bontot tu. tp memang besar la
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia boleh saja bersuara untuk tidak bergambar bersama.dia misti tahu benda tu boleh mendatangkan fitnah.menolak suatu perkara yang bertentangan rasa penganjur pun paham.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg nampak bontot tu pompuan.. tapi body dah macam sajat dah, pinggang kecik, bontot lebar.. heng ke hulu heng kehilir menayang bontot.. murah betul harga bontot plastik dia.. tu pun claim jadi gitu sebab pakai corset... yg seko lagi  terdedah peha tu jantan..... Motip aku stalk ig diorg ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-4-2021 07:27 PM
Dia memang jual produk2 murahan gitu kaka, memang kalau boleh dalam majlis ni dia nak berbikini te ...

Sangat la tak menghormati bulan ramadhan. Majlis berbuka puasa kot, pakai la jubah ke apa. Btw, kaka duda si influencer ni ada unboxing birkin. Boleh tak verified original ke dak.. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:59 PM | Show all posts
PU fefeelingggg drama Nur ke hapooo?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:00 PM | Show all posts
yg slacknyaaaa gambar tu PU nmpk mcm hepi nau nauu gituh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
yg ni ak salahkn pompuan, dh tau seksi xyah la mintak bergambar dgn ustaz. karang klu ustaz tu menolak, jatuh air muka pulak. so pompuan yg salah. nk pki seksi hak dia, tp kena fikir la x manis minta bergambar dgn ustaz. cth klu ak la jenis seksi2, dgn hakim rusli pun ak x teringin nk bergambar. nnti dihitamkan kt bhgn aurat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm dia pakai push up panty.. Muahahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
si nadira tu pun mcm sengaja nk cari publisiti amik gamba tayang montot.. dia ni mmg jual product sambil jual badan dekat  ig..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 19-4-2021 08:17 PM
si nadira tu pun mcm sengaja nk cari publisiti amik gamba tayang montot.. dia ni mmg jual product sa ...

Baru 20 tahun tp kemain show off. Macam ada bapak gula je
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 19-4-2021 08:01 PM
yg ni ak salahkn pompuan, dh tau seksi xyah la mintak bergambar dgn ustaz. karang klu ustaz tu menol ...

Serious lah perempuan tulen? Mati2 aku ingat pondan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:25 PM | Show all posts
kelakar pulak dia punya explanation siap mentioned solat bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 19-4-2021 07:45 PM
Yg nampak bontot tu pompuan.. tapi body dah macam sajat dah, pinggang kecik, bontot lebar.. heng ke  ...

Baru nak tanya yang mana ori dan yang mana copy ori

Terima kasih atas pencerahan ini. Kemain yek majlis berbuka puasa seksa namampos pakaian
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tiberrrrrrrrrr
pu, pu
pusing selagi boleh...
tp mmg seksa pun pakaian org tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
heart tony yg kain terbelah tu mua dari sabah.dulu2 elok ja jadi lelaki tulen skrg sejak kurus bertukar jadi perempuan pulak..bukan main menyeksi oi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list