Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
54380
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 14-5-2021 08:26 PM
untung haris dapat isteri yg syg sgt dkt dia hormat dkt dia
untung suami dpt isteri yg pandai meng ...


Loli kalau berkata2 mesti nampak bangang... Ko kalau baca komen kat fb gambar jahlendir ni mesti ko nangis...jahlendir ni dah berjaya buka ruang pada netizen dayuskan , baculkan laki dia secara halus,  ko boleh bangga lagi... Sian ko.. Itu makna hormat ker???  Elok ko diam.. Lagi bagus... Sedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 14-5-2021 08:29 PM
Hahaha

Sebijik eh mcm pubird. Heheh
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cincau tu apa? serious..kwn2 i dk up cincau kat status..mls la nk tnya..kang kata i x up to date laks khen..tp yg i tahu mcm menganjing la
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sejak kawin lopa ni dh bebetul downgrade khen..atau sememangnya tu jh level dia yg sbnrnyo..dlu acah spiking manglish..now kecek bhs budu jer..itula diri dia sbnr..
pastu kan pakaian dia pun..serebeh btl..sia2 jer heshe menginternasionalkan diri..
last2 kawen laki dna bangla..tau la leluhur sana..perlu ke pakai kurta memanjang wahai laki lopa..i yg tgk ni pun sakit mata...hitam betul hati i..
xsaba tgu kakak love pregyy..lps dpt ank agak2 ada yg senasib ngan sharnaz x.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 14-5-2021 08:51 PM
sejak kawin lopa ni dh bebetul downgrade khen..atau sememangnya tu jh level dia yg sbnrnyo..dlu acah ...

Ha ah, dulu memanjang speaking. Skrg ni kecek vudu jah..she level down herself. Try hard betul nak tunjuk bahagia. Lagi tunjuk, lagi la nampak fake. Chill sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 14-5-2021 06:56 PM
Kt fb sana xleh direct tulis kata2 makian nnti kena report n banned

So dgn kreatifnya warga fb gu ...

la lancau rupanya...lancau pun actually i dok tau mksd dia..xpe yg tu blh gugel :lol;
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry laa i takde taste dgn lelaki berjambang ala2 paki.bangla.
Merecik dgn yg muka putih licin k pop huahuaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-5-2021 08:44 PM
Loli kalau berkata2 mesti nampak bangang... Ko kalau baca komen kat fb gambar jahlendi ...

mmg pon.. i sampai mls dah nak membalas gang2 lobenak punya post. apa org kata.. low classsssss hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:05 PM | Show all posts
geli tengok kau tu berlitup nak kissing2 macam budak sekolah pulak. merenyam la kan selama ni tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanPuan replied at 14-5-2021 02:21 PM
Perasan tak hakaknya tak update lansung pic beraya dgn somi baru tu..dah cemuih ka? Takkan adik jer  ...

ke laki dia yg tak melayan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
i lagi beminat nk tgk kenapa kaknab tak up pic dgn laki beliau
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang lain sayang laki jugak tidak lah nak tunjuk aksi berlendir kat socmed. Goda suami kt umah je lah. Bergesel sana sini dgn niqob tak malu ke macam kucing. . Dah tu posing mcm tu sampai nampak bentuk peha. Kalah org free hair aih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Couple terpaling...hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:03 PM | Show all posts
nia_salina replied at 14-5-2021 09:58 PM
i lagi beminat nk tgk kenapa kaknab tak up pic dgn laki beliau

Sama la.. Terasa nak masuk forum ni pun pas tertengok kat ig kak nab bergambar sorang2. Tapi gambar berdua dengan jebat pun tak ada. Ingatkan dalam forum ni ada la info.. Mana tau somi baru out station ke oversea ke.. Hehee sibuk je..

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini baru bergesel2
Kalau lofa beraya style eina azman beraya
dgn laki dia
agaknya riuh rendah la socmed haha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:10 PM | Show all posts
Mana forumer  naibesleripmav yang tahu cita pasal nabirah. Mungkin bole bagi pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
domok replied at 14-5-2021 10:03 PM
Sama la.. Terasa nak masuk forum ni pun pas tertengok kat ig kak nab bergambar sorang2. Tapi gamba ...

gambar dgn jebat ada kt stories dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:12 PM | Show all posts
clarizsa replied at 14-5-2021 06:56 PM
Kt fb sana xleh direct tulis kata2 makian nnti kena report n banned

So dgn kreatifnya warga fb gu ...

Tq sis bagitahu
I memang pembaris sikit bab2 mencarut


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:12 PM | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 04:34 PM
yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je mas ...

mcm tak sesuai la dgn imej niqabis nak pose gini. lol.


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:15 PM | Show all posts

Epik betul tetek jahjobo masa KLFW tu
Agaknya mesti banglariz tanya jah
Aritu tajam nau, ni tumpul...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list