Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13784
View
105
Reply

Aura 18 - 19 dh pudar paan kembali ke pangkal jalan?

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by BarbiePink at 14-5-2021 06:23 PM

Nampak tadi dekat igs ostad paan ni nampak macam dh kembali kepada isteri beliau yang dulu.tak tahu nak cakap apa bila tengok tengok gambar mereka baik nya dapat isteri pemaaf dan pengampun.berita gembira dipagi raya kot.so apa komen uols

IMG_20210514_173744.jpg

IMG_20210514_173757.jpg

IMG_20210514_173809.jpg

Rewind

IMG_20210514_174134.jpg

IMG_20210514_174158.jpg
Single Polls, Total 187 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghhh gituh statement ceraikan bini dulu ya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiknya wife dia .
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bela lagi tp asiah mcm ada ckp bini lebai akn balik kt si gigi belalang ni
Mesti serik kan dpt bini lokter kena control ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
koserrrr dah melekat bau masam poen hamis duktur hering..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah sila amik code memasing,mutawif2 ni ada keje lagi ke sejak covid ni?
Maybe bini2 memasing la keje kot so no wonder je kalau masing2 kembali kat bini lama.

pasnih kalau ada lg bini2 piyu ke daki ke apa merempan toksah la korang sibuk merempan sekali.
Makan je popcorn sambil layan drama dorang tu.
Buang masa je tau2 helok je kuar seketoi anak lagi  lepas aibkan sesama sendiri sampai bercerai berai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mutawif nanti gaji lagi mahal ...nak nak org dh start vaksin.....
lelaki manipulative ni bahaya.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:18 PM | Show all posts
X kose eh nk nilai ngn mata hati.
Aku nilai orang dgn mata kail je
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay laa klau rujuk balik.. Sian dkt anak2.. Rasanya paan dah serikk dah tuu.. Hahaa. Jgn jd mcm pasangan pu lg satu.. Pusing2 tang tuu jee.. Abu hana ain
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa fatin ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgan memain dgn piyu dan yg sewaktu dgnnya, wanita terpaling pun boleh jatuh ke tgn piyubird wapun hasil rampasan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pelik spesis perempuan gini.. Still accept ker.. Adoiii..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:57 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
asal berlaki ke kak?
contoh dan teladan apa yang ko nak tunjuk kat anak ko?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini bodoh...suami hodoh....dah jodoh....haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:53 PM | Show all posts
Suchi replied at 14-5-2021 06:55 PM
Hahahah sila amik code memasing,mutawif2 ni ada keje lagi ke sejak covid ni?
Maybe bini2 memasing l ...

Betul laaa tu..takde income balik ke bini lama
Yg bini lama pun sanggup
Mohon lepas ni netizen hold dulu kecam bini2 lebai
Diorang ni spesis pompuan sanggup menadah diri dipukul dicaci alih2 kutip laki balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa no. Keahlian kelab bella 2.0 fatin ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus tenggelam kesurupan kisah chess sudah checkmate barangkali. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 14-5-2021 07:33 PM
Lawa fatin ni

Filter mmg lawa cer tgk hri2 biasa tanpa filter semedang.hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list