Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
25161
View
303
Reply

LAGI ARTIS TAK PATUH SOP?

[Copy link]

Author: debab_78    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by debab_78 at 17-5-2021 07:44 AM

Meriah gambar raya deyolss... Tapi tinggal satu rumah kah?
IMG_20210514_183818.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang satu daerah ke? Biarlah..satu family kot. Biasa jumpa. Mcm kita duduk satu rumah dgn adik beradik. Hanya keluar pergi kerja balik jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hodohnya baju. Mcm cadar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by debab_78 at 14-5-2021 07:25 PM
naina replied at 14-5-2021 07:15 PM
Dorang satu daerah ke? Biarlah..satu family kot. Biasa jumpa. Mcm kita duduk satu rumah dgn adik ber ...


Deyy... tak update sop MKN ke utk raya? Aktiviti ziarah utk raya tak dibenarkan waima jiran sebelah.  Kalau ye pun nak ziarah, g upload kt medsos buat pe.. Ramai lg rakyat yg akur arahan..

And diaorg bukan satu keluarga.. Tapi 2 keluarga rumah asing2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tengok Kemesraan dua keluarga ni mcm di buat2 lak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, u boleh convert thread ni untuk artis2 yg langgar sop
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 14-5-2021 07:29 PM
Lama tengok Kemesraan dua keluarga ni mcm di buat2 lak

Mcm over sgt... boringggg....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju tu kalau sorg aje yg pakai, jadi cantik
Tpi kalau dah sedondon gitu
Jadi huduh yach.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pun masing2 dah move on perlu ke pakai sedondon gitu? Langgar sop pun sanggup asalkan dapat tayang family diaorg terpaling harmoni Over sungguh family ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 14-5-2021 07:33 PM
TT, u boleh convert thread ni untuk artis2 yg langgar sop

Alamak... kat phone ni tak reti lak nak edit.... nanti meols tengokkan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Next so fake
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Compile retis yg langgar SOP ziarah raya pastu update pdrm.. hehehe.. senang keje pdrm xyah pntau socmed retis..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste diorang nie pelek3 laa.. Haku tgk baju diorang to sebijik mcm corak cadar kat rumah aq nie haa.. Cuma warna jer lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 14-5-2021 07:15 PM
Dorang satu daerah ke? Biarlah..satu family kot. Biasa jumpa. Mcm kita duduk satu rumah dgn adik ber ...

Ko dh salah faham ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tiada tindakan kat atas retis2 bodo ni ...kita sbg rakyat jgn peduli lg dgn sop sop ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi aku tgk movie Raya Tak Jadi
Mcm ni lah Saiful Apek, Johan, Mak Jah & sorang lagi pakai baju sedondon bunga2 mcm tu
Sekali sedondon dgn langsir & sarung kusyen
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
masalah nya semua org pun bertunggu tangga masa ramadan
org yg sama sampaila malam raya masak sama2
takkanla tetiba hari raya nak posing asing2 kot.. rumah pun mmg dekat2
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 14-5-2021 07:17 PM
Hodohnya baju. Mcm cadar

takyah la kutuk baju org
cakap hodoh.. grr
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah asik nak berkumpul je baiklah korang buat umah agam dukla sekali semua sekali.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani buat dan berani tanggung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list