Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6869
View
92
Reply

Putih sungguh gigi MK!

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
SELALUNYA jika berkongsi sesebuah video atau gambar, pasti ada yang memuji ketampanan MK tetapi kali ini lain pula yang jadinya.

Bukan wajah tampan MK yang dipuji, sebaliknya masing-masing kagum dengan tahap keputihan barisan giginnya.

Geli pula hati Diva membaca semua komen netizen dalam satu hantaran TikTok MK baru-baru ini mengenai giginya.

Warna giginya lebih cerah daripada masa depan saya,

Bila melihat gigi awak (MK), saya yakin masa depan saya juga cerah, seloroh peminat.

Tidak dinafikan warna giginya sedikit putih berbanding sebelum ini. Mungkin MK boleh kongsi klinik tempat dia melakukan rawatan.

Dalam ruangan komen, ramai juga yang memuji tindakan MK kerana tidak lagi memakai rantai dan gelang emas. Semoga terus istiqamah ya!
IMG_20210515_013906.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-5-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sungguh la haiihh bersinarannn
pakai veneer ke hape..klu buat teeth whitening pun tkde dpt putih darlie gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli la aku tengok muka dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan celah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Putih seropa kertas a4.. kertas a4 pon ada yg kuning
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit Banyak.. Cantik kan lah gigi kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan?
Better lah check mata tu dulu sebelum sibuk nak putihkan gigi

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 la nak pasang veneer pin pilih la shade yang sesuai. Dah nampak fake. Teeth whitening/veneer ni patut compliment muka bukan untuk dijadikan torch light.
Reply

Use magic Report