Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
192027
View
1301
Reply

Datin Founder Kosmetik Suka Masak2 Raya Sakan Tak Ikut SOP Covid di UK?

[Copy link]

Author: eyeda1223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 09:38 AM | Show all posts
tgk IGS kak mynn, so informative on vaccine & SOP di UK...
mcm ada percanggahan dgn IG OKG disini...
but i believe kak mynn punya lagi valid sbb based on facts
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:26 AM | Show all posts
ladybugs_12 replied at 11-6-2021 09:38 AM
tgk IGS kak mynn, so informative on vaccine & SOP di UK...
mcm ada percanggahan dgn IG OKG disini. ...

pasal kak mynn ni bukan datin darak tu je yg kutuk.. followers dia pn terang2 kutuk especially kalau dlm live. u can see.. sama je perangai mentality low
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:34 AM | Show all posts
ladybugs_12 replied at 11-6-2021 09:38 AM
tgk IGS kak mynn, so informative on vaccine & SOP di UK...
mcm ada percanggahan dgn IG OKG disini. ...

mynn salam3benua tu educated... graduated from Aussie, scholar .. bukan selfsponsored ..

tu yg membezakan ... hahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:42 AM | Show all posts
Dayim replied at 11-6-2021 10:26 AM
pasal kak mynn ni bukan datin darak tu je yg kutuk.. followers dia pn terang2 kutuk especially kal ...

i guess so.. tgk IG kak mynn mmg tenang2 je..so informative...

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:53 AM | Show all posts
pinksarah replied at 9-6-2021 03:20 PM
nooramyismail tu sapa?

amy?

owh i thought she's single. sebab looking at her IG..seems mcm takde partner lagi..the one yang owned/co-partner resto putera puteri london tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru khatam.
Ingatkan tindarak nih bowdow amat je,
rupanya terpaling sewel jg eh.
I doakan tindoh blh bsiaran dr tempat baru plak pehni. Jail. Batak sgt kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 11-6-2021 09:05 AM
Bukan menyindir..mengutuk terus..btw dah beli caravan cash ke tu?

mmg dia beli caravan cash ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah btol tak pasal caravan tu tp ada sebut masa live tu..tengok je la nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohmyy x abis2 lagi ke datin ni meroyan? I dulu  layan la jugak tp lepas tgk live dia meroyan mengata kak myn tu trus mcm low class sgt ni. Sesedap mulut mengata org x igt dunia punya. Mcm la dia tu perfect sgt. Nmpak everyday ptg2 Nk live ajak netizen join. Apaa Dia dok maki sapa lagi weiih? Eee terok betol perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-6-2021 02:57 PM
Lepas i perhatikan dia ni, 1 je silap dia. Dia sibuk nak jadi duta vaccine & sop padahal dia langg ...

Sibok nk jd duta vaccine. Menyampah gile. Mcm la dia  sendiri tu da vaccine kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mistified replied at 8-6-2021 11:06 AM
Ja dan amy tu nmpk mcm nice couple. Maybe dah terhutang budi. Tindarak ni mmg jenis amik video ke ma ...

Iols Nk bawak klua fon amik gmbar anak pon tgk Kiri Kanan okay. Karang termasok muka anak org lain kena saman free. Datin ni sume mende Nk record. Rimas gilerrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Btol tu. Tak payah percaya sgt food review yang dia buat tu. Jgn terpedaya dengan mimik muka dia duk puji cakap sedap. Dh kena. Skali hampehhhh! Dia ckp la sedap sebab makanan orang hantar free kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
iols pernah terbeli produk dia...adoi,manis sungguh aih...rs lekat kt tekak...lepas tu xbeli dah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 10-6-2021 07:36 AM
Her ig nooramyismail rasanya. Buat phd kt ucl tak silap i. Pastu ada attach dgn restoran putra p ...

Yg dia selalu sebut Bintang tu hubs dia ke. Tak pernah nmpk dia tunjuk. Gmbr sefamili dgn ipar duai belah dia pun takde gmbr hubs. I follow semua adik beradik dia kecuali akak dia yg lawyer nama azwa tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayim replied at 12-6-2021 05:40 PM
Btol tu. Tak payah percaya sgt food review yang dia buat tu. Jgn terpedaya dengan mimik muka dia duk ...

Food review dia berbayar kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 12-6-2021 10:10 PM
Yg dia selalu sebut Bintang tu hubs dia ke. Tak pernah nmpk dia tunjuk. Gmbr sefamili dgn ipar dua ...

I igt bintang tu ank sedara dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 12-6-2021 10:28 PM
I igt bintang tu ank sedara dia

Hahaha.. Adoii jauhnya dari sangkaan i. Tp misteri jugak bintang tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 12-6-2021 10:10 PM
Yg dia selalu sebut Bintang tu hubs dia ke. Tak pernah nmpk dia tunjuk. Gmbr sefamili dgn ipar dua ...

Bintang tu adalah seorang lelaki yang popular sebagai media mogul Malaysia. In his 60s
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 10-6-2021 07:36 AM
Her ig nooramyismail rasanya. Buat phd kt ucl tak silap i. Pastu ada attach dgn restoran putra p ...

Her laki is back in Msia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
heartlesssoul replied at 13-6-2021 10:44 AM
Bintang tu adalah seorang lelaki yang popular sebagai media mogul Malaysia. In his 60s

So bintang is her hubs?.she is the only wife ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list