Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
192015
View
1301
Reply

Datin Founder Kosmetik Suka Masak2 Raya Sakan Tak Ikut SOP Covid di UK?

[Copy link]

Author: eyeda1223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
messyjet replied at 15-5-2021 05:02 PM
Area dkt oxford kan rumah die.mmg org have2aje mampu tau
Tine rindu Bicester village hahah

Ada menteri borneo beli rumah kat sini kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheol sskjp kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 15-5-2021 01:27 PM
Ehhh dia private ekk? Dulu pernah gak ada kes kena kecam ngan netijen terus private acct, time tu  ...

Kak myn salam 3 benua ni ada remove follower jugak. My fren kena removed, dia pun tatau pasai apa. Dia tak pernah komen tp selalu je like
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-5-2021 05:24 PM
Kalau kaya sangat dia takkan upah nebor. Minat pun LC jer..balik2 london. Ni orang ada-ada tapi  ...

Bagi i kaya dah la tu. Mampu beli 2 bijik umah kat sana. Haha.

Oh dia upah neighbour? Ingt ja mmg minat tanam bunga n saje g tolong. Ok je upah ja pun sb masa tu kan ja dah tak keje ngn Cath kidston. Haha. Ape hal bunyi macam aku backup depa je ni :p
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 04:49 PM
Klu balik kg time x raya pon boleh... Actually my kg dekat je pon.. X smpi 20km dr rumah... Tp ken ...

Rumah mil i tak sama daerah so mmg x leh balik. Hari tu risau juga, nt i balik raya dia ajak p beraya rumah sedara mara pulak. Nasib baik PM umum pkp seluruh negara, x boleh rentas daerah. Legaaa uiii..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 10:16 AM
Ala sis. Founder Kosmetik T** A*****. Selalu post masak2. Orang Pantai Timur. Ada rumah kat area2  ...

Ala.. Kaka penah tulis je psl ni awal bln lps.. Datin ismatia ni selumber je g oversea awl bln 4 ritu..sefamily plak tu. mana nye yg dok kata sempadan tutup segala.. Elok je jjcm holiday sakan.. Pdhl nk kata work purpose.. Yg ank beranak mengekor tu dh kenapa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-5-2021 06:11 PM
Ala.. Kaka penah tulis je psl ni awal bln lps.. Datin ismatia ni selumber je g oversea awl bln 4 r ...

Tu la ramai org geram. Rasanya for tourist visa je. Tak sure la. Tapi dtg sekejap2 tak ikut SOP covid bagai. Lepas tu buat false nyer potrayal yg konon kat UK boleh melawat2 padahal tak boleh lngsung
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 10:16 AM
Ala sis. Founder Kosmetik T** A*****. Selalu post masak2. Orang Pantai Timur. Ada rumah kat area2  ...

1st and last kosmetik local yg aku pakai dan jahanam muka..lepastu tobat xpakai ape2 dah..khakha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eyeda1223 at 15-5-2021 06:37 PM
Ciktiekus replied at 15-5-2021 06:24 PM
1st and last kosmetik local yg aku pakai dan jahanam muka..lepastu tobat xpakai ape2 dah..khakha


Nasib chuols dh bertaubat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_melati replied at 15-5-2021 05:10 PM
Macam dh xada video2 jamuan raya ramai2 kat insta datin..dh delete ker..

Ada lg reels tu semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eyeda1223 at 15-5-2021 06:48 PM
Naatasha replied at 15-5-2021 02:10 PM
Ank dia dh besar kan u. Dah 20 ke 21 tahun tak. Elok pekerti anak tu. Cakap rendah suara, rajin  ...


Masalahnya anak tu budak kecik ke kena iring bagai. And bukan 1st admission pun just balik normal sambung semester. Mesti ada putar belit geng kayangan ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
9AA21490-1320-401B-BCBF-C9F42FD5C20F.png
Naatasha replied at 15-5-2021 02:15 PM
Oh maaf u i silap faham. Yg private ig tu salam3benua. Kat ig dia ni kan yg forumer kata malaysian ...


Ni post salam3benua tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu muslims/msians ja tindoh nih. Suka2 buat SOP covid nih mcm dia pny. Batak socmed nye lahai. So low class. Asal negeri sama dgn jahlop gak ke ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 15-5-2021 07:04 PM
Buat malu muslims/msians ja tindoh nih. Suka2 buat SOP covid nih mcm dia pny. Batak socmed nye lahai ...

Tidak syak lg sis. Paham2 je laa geng2 sskjp. Rasa dah terpaling londoner la tuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jaaa jiran kesayangan datin tak nasihat ke kat datin ni pasal sop kat uk, ker Jaa pun takut nanti datin suruh followers dia unfollowed ukdotkom
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 06:47 PM
Ni post salam3benua tu

Huh mantap tulisan sis ni. So nak tengok ape tindakan gov UK since dah ada org buat report kan.

Terima kasih u tlg tepek pic
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayangan versi pprt di UK kah. Buat malu je. Mohon ummah UK p report je perempuan ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ihy replied at 15-5-2021 07:18 PM
Jaaa jiran kesayangan datin tak nasihat ke kat datin ni pasal sop kat uk, ker Jaa pun takut nanti da ...

Haruslah kesayangan. Takut followers lari uolls
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-5-2021 07:25 PM
Huh mantap tulisan sis ni. So nak tengok ape tindakan gov UK since dah ada org buat report kan.

...

Kak Mynn ni mmg terkenal among Malaysian kat overseas. Dia kawen dgn Aussie. Dulu menetap kat Perth. And skrg dah a few years dkt London pulak. Simple and humble. Dia jarang meroyan tp kali ni dia betul2 marah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 15-5-2021 07:28 PM
Kayangan versi pprt di UK kah. Buat malu je. Mohon ummah UK p report je perempuan ni

Katanya ada dh report. Tak sure la. Huhu. Doa sgt ada yg report sebab dia dok delete comments org2 UK yg cakap tu illegal. Tinggal komen suci murni ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list