Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
192019
View
1301
Reply

Datin Founder Kosmetik Suka Masak2 Raya Sakan Tak Ikut SOP Covid di UK?

[Copy link]

Author: eyeda1223    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 07:35 PM
Katanya ada dh report. Tak sure la. Huhu. Doa sgt ada yg report sebab dia dok delete comments org2 ...

Tula Meols stalk gak tadi. Komen semua murni2. Aida jebat punya comment pun ada. Tapi acik ni nampak macam batak je. Agak2 dah dok UK level dah naik kot dari kayangan Malaysia. Sorry Meols first time tgk tahu kewujudan dia. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-5-2021 05:40 PM
Bagi i kaya dah la tu. Mampu beli 2 bijik umah kat sana. Haha.

Oh dia upah neighbour? Ingt ja m ...

Melayu kaya tapi rumah UK middle class family. Macam rumah azah montreal. Tak biasa gesel bahu dgn bini vvip kot. London tu matsaleh jolok pakistan kedua mmg ramai muslim dok sana
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 07:34 PM
Kak Mynn ni mmg terkenal among Malaysian kat overseas. Dia kawen dgn Aussie. Dulu menetap kat Pert ...

Rezeki la Kak Mynn ni ye merasa tinggal kat luar negara. Best2 pulak tu negara yg dia pernah tinggal.

Boleh faham kenapa dia betul2 marah. Selamba sungguh tak follow rules (ummah Malaysia kata tak follow sop ). Dah tak follow sop, pegi upload pulak. Jgn bagi alasan tak tau sop, duduk sebulan lebih dah kot kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamidingdong replied at 15-5-2021 03:32 PM
Haah tulah.. I gelak je nengok laki tu angkat masuk heel chanel binik dia

Yg bawak masuk kasut bini tu ferhan fauzi.. Owner mofaz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
shashot replied at 15-5-2021 07:56 PM
Yg bawak masuk kasut bini tu ferhan fauzi.. Owner mofaz

Owh ipar Erin Malek tu la ye. Tu kan mmg menetap sana. Takkan tak tau rules? Kalau cakap nanti kata kita bitter and jealous. Nyampah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-5-2021 07:42 PM
Melayu kaya tapi rumah UK middle class family. Macam rumah azah montreal. Tak biasa gesel bahu dgn ...

Tu laaa. Kat UK biasa je sebenarnya tp biasa la ummah netizen Malaysia mengagung2kan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 07:35 PM
Katanya ada dh report. Tak sure la. Huhu. Doa sgt ada yg report sebab dia dok delete comments org2 ...

Lerr. Sendri buat salah sendri sombong upload pastu ada hati sentap pulak.
Nak kata perangai pprt pun rasanya pprt lg cerdik dr tindoh nih.
Mesti dato bauksit nih. So cliche sek2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo dia ni yg food blogger
yg org kat uk tu bising2 ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 12:18 PM
Dapat free jah uolsss... Bape ketul je die beli kot.... Kan dlu ade seller yg bg kat die... Byk jg ...

Siapa seller yg dia kutuk tu?
luxurykitchen4u kah?
dulu siap invite org tu mkn
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-5-2021 07:42 PM
Melayu kaya tapi rumah UK middle class family. Macam rumah azah montreal. Tak biasa gesel bahu dgn ...

Ye betul. Rumah middle class. Tpi sbb dia earn dalam RM, byk juga bila convert= x5.8
Actually husb dia bisnes ape?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki datin ni bisnes apa selain kosmetik
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-5-2021 08:18 PM
Siapa seller yg dia kutuk tu?
luxurykitchen4u kah?
dulu siap invite org tu mkn

Ye... Ummi tu la tokey luxurykitchen tu... Mcm2 di kate nye org tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 08:52 PM
Ye... Ummi tu la tokey luxurykitchen tu... Mcm2 di kate nye org tu

Ni x sempat tgok. Actually ummi tu buat ape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-5-2021 08:22 PM
Ye betul. Rumah middle class. Tpi sbb dia earn dalam RM, byk juga bila convert= x5.8
Actually hus ...

Tak sure uolls yg kaya sgt tu. Suspicious pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 15-5-2021 08:58 PM
Ni x sempat tgok. Actually ummi tu buat ape?

Tatau la... Ade la kes antara diorg... Tp mase kat UK dlu kemain cemolot... Si ummi tu byk bg die piyuk LC n staub... Ajak dtg rumah.. Makan2 segala.. Maklumla masing2 sskjp... Pas tu tetibe die meroyan ckp ummi tu mcm2... Hasut follower unfollow ummi tu... Siap ckp die jual mahal.. Pas tu ramai tertipu la brg x dpt la pebende ntah.

Masa tu l orchid vg die periuk... Die pon puji2 shila l orchid tu n terus hasut tololwer die unfollow ummi n follow l orchid sbb l orchid punye harga murah n x tipu org yada yada... Gitu la sendunye hidup tinsemah... Hahhahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 09:03 PM
Tatau la... Ade la kes antara diorg... Tp mase kat UK dlu kemain cemolot... Si ummi tu byk bg die  ...

Pprt sgt perangai. Low class. Ternyata money cant buy class
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 10:47 AM
Ni post salam3benua tu

Kenapa 3 orang je. Anak kak mynn yg girls tu dok mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 15-5-2021 08:52 PM
Ye... Ummi tu la tokey luxurykitchen tu... Mcm2 di kate nye org tu

sebab apa gado?
Dulu bkn main baik lagi dgn ummi
ummi tu pun org kelantan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 15-5-2021 09:48 PM
Kenapa 3 orang je. Anak kak mynn yg girls tu dok mana?

Sorang lagi tu sambung belajar kat Uni kat Aussie. Rasanya x dpt rentas negara balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 15-5-2021 10:13 AM
Betul. Takkan jemputan tak tau? Sebab mostly mmg pemastautin sana. Allahu alam. Tapi mostly Malays ...

mak aih ignorance nya, kira sop mana2 pun lebih kurang je kan skrg ni, dia ingat lari sana boleh sambut raya beria
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list