Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14678
View
185
Reply

"Maafkan Abang Sayang" - Maryam Menangis Dengar Kata-kata Ryzal

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-6-2021 02:56 PM | Show all posts |Read mode
Susulan kekecohan dicetuskannya baru-baru ini mengenai tradisional Ngepan Iban, Instafamous Ryzal Ibrahim memohan maaf kepada isterinya atas segala kesilapannya.




Kredit foto: FB




Ryzal kelmarin menerusi Facebooknya memuat naik video permohonan maafnya itu serta berkongsi kali pertama berkenalan dengan Maryam You Narae.


Dia yang mula berkenalan dengan Maryam pada 2018 dan berjanji akan menjadikannya terkenal dan membawanya ke Malaysia.

"Ryzal mulakan langkah pertama dengan merakamkan rutin harian, mengajarnya perkataan Bahasa Melayu, tentang Islam dan kepelbagaian budaya di Malaysia. Maryam mula terkenal di Kelantan dengan menyanyikan lagu dikir barat "Kelate Kito".

"ada Ogos 2019, kami mula dikenali Malaysia setelah berjaya membawa Maryam dalam Islam dan menikahinya," tulisnya.


Pada 2020, mereka semakin dikenali dan Ryzal membawa Maryam pulang ke Malaysia sebelum isterinya menceburi industri hiburan pada 2021 seperti dijanjikan.




Kredit foto: FB




Bagaimanapun, Ryzal menjelaskan bahawa ia adalah usaha dan bakat Maryam sendiri manakala dia hanya membantu mencarikan peluang.

"Maafkan kekhilafan Ryzal meletakkan Maryam dalam keadaan begini. Tiada sebesar zarah niat mengecewakan semua.

"Terima kasih semua rakyat Malaysia, Singapura, Indonesia, Brunei, dan dimana saja korang berada yang sentiasa menyokong dari awal sehingga kini," ujarnya.







Nampak sebak saja Maryam mengalirkan air mata mendengar permohonan maaf daripada suaminya itu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya aku faham.. Masa kes si lelaki hanat tu hina pakaian tradisi Sarawak.. Org Sarawak tak marah pun si isteri dia..yg si hanat benak ni yg org Sarawak marah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya kapel retarded ni.

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cancelled
Next
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Naseb kau la maryam dpt spouse singkat akal.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Booring..nexttt..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:22 PM | Show all posts
Ok, next...
Boring la die ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo..mmg kawen jate Melayu sbb nk femes
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf. Tak kenal dan tak mengikuti.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun x bekenan kapel ni. Camna jd femes tah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:06 PM | Show all posts
motif kahwin dan akan menjadikan isteri terkenal? tapi peliknya aku xkenal pon sapa couple ni. so dah terdesak ke nak jadikan isteri terkenal smpi buat lawak2 bodoh semata untuk viral

kesian.. sbb dah viral pon aku xkenal lg mamat ni dan xrasa nak baca pon cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sian si Maryam. Dh la tgh peknen tu. Tkt terganggu emosi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni mmg x reti protect wife lansung motif hg bgtaw dekat public si maryam tu pernah terfikir nk bunuh diri try hard laaa geli aku siap janji nk glamorkan wife podahhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Si laki tibaiunta kepada bini
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik.. Dia umpan nk bg femes ka semata2 nk kawen ngan minah korea ni.. Haiyo... Cheap nya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
step back la dulu dr medsoc.. diam2 je la berdua
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmm mmg plan nk glamer kt msia
Abis bangga la dpt sauk pouan korea wpun rupa taraf ah so je

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:28 PM | Show all posts

engkorang fb pemes ke instapemes semua ni bila dah pemes sket mula laa nak buat content lawak bodoh.. update status bodoh.. ko rasa ko melawak padahal ko tak pkir sensitiviti kepada masyarakat.

lepas dah kena kecam baru laa ko tersedar dari mimpi terhegeh hegeh minta maap bagai...

seblom buat tak nak fikir panjang..

dah kena kecam baru ada akai..

kalau rasa nak buat content untuk jadi glemer tu biar laa dengan berakal jugak kan..

jangan nak pkir asal duit masyukk jerr

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia yang mula berkenalan dengan Maryam pada 2018 dan berjanji akan menjadikannya terkenal dan membawanya ke Malaysia.

Kemain kau dik. Siap berjanji bgi terkenal. Sekarang dah terkenal ke? Terkenal pun sebab kesangkakkan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak cek in 3 ari pn masih blom abis ea kes ni..huhu {:dot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list