Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
4173
View
22
Reply

[Tempatan] Perdana Menteri yg paling teruk

 Close [Copy link]

Author: kasijelaya       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2021 07:18 PM | Show all posts |Read mode
chedet 2 kali jadi PM
jadi PM kita selama ni ada 7 org




Single Polls, Total 77 Users voted

Count down: 323 Days15 Hours54 min.

Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Butang Semua diatas xde ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang zaman2 dulu tv hitam putih punya saya tak tahu.  Belum wujud.

Yang lepas2 tu semua tak best.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:40 PM | Show all posts
abahmooo obviously
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan semua rakyat malaysia kata najib paling teruk ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 12-6-2021 07:26 PM
Butang Semua diatas xde ke

Soalan yang bagus!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:46 PM | Show all posts
Kita perlu PM yg berani mcm
PM India
siapa kacau terus tembak
dok tanah haram tembak
dok tipu tembak
dok bising2 tembak
loyer bising terus tembak
orang bukan asal halau.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut buat ranking..tp tiap seorang ada kelebihan dan kekurangan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:56 PM | Show all posts
siapa lom undi tu cepat2lah undi sebelom thread kena katup

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 12-6-2021 07:26 PM
Butang Semua diatas xde ke

Ntahnya.. Nk vote byk.. Sbb mostly mmg xbguna
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
esprito193 replied at 12-6-2021 07:40 PM
abahmooo obviously

Tp kajian jkom kata abah plg fofulerrr.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Abah paling bagus sebab abah berdoa di depan TV
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
TOPwind replied at 12-6-2021 07:46 PM
Kita perlu PM yg berani mcm
PM India

siapa kacau terus tembak

Tu macam Pres NK je?

Pm India time tengah covid rakyat mati beratus ribu pun sibuk nak kempen pilihanraya. No we don't need one like him.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:45 PM | Show all posts
mclaren replied at 12-6-2021 09:21 PM
Tu macam Pres NK je?

Pm India time tengah covid rakyat mati beratus ribu pun sibuk nak kempen  ...

yg banyak buat kacau 90% orang asal India dan China
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:46 PM | Show all posts
paklah,najib,abahcow berpunca dari madey kerala.so madey that is
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka pulak undian madey lgi tinggi dari pokjib
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:08 PM | Show all posts
white_musk replied at 12-6-2021 07:44 PM
Bukan semua rakyat malaysia kata najib paling teruk ke

aku pun rasa begitu dulu

but now pm mahiadddin abah cow tersangat lah sembab,lemah, loser dan hanya mampu bergayut di pagar yistana takut dihumban rakyot
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x suka mahathir bila dah tau macam2 kepentingan dia buat utk anak2 dan kroni dia. Tp aku rasa x fair plak nak vote paling teruk sbb dia ada pencapaian la jugak. Aku rasa wak yidin paling xde pencapaian.

Aku rasa tun razak paling bagus kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:31 PM | Show all posts
tension semue setieusahe politik memasing tengok poll ni

hahahahahahahah


korang ni memang laaaaa  adeh penangan pKp kan....


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:33 PM | Show all posts
i sebagai muslim danbumipuetra tak nak sampai na label teruk  , apa apa pun manusia tentunya nak dikenang akan positif effect depa buat walaupun sehabuk cuma

so u know i tak gama pada I ...biarlah ALlah penentu.

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list