Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43581
View
435
Reply

"Pakej Lengkap, Wanita Idaman,"-Mas Khan Mabuk Cinta Dengan Diana Nasimuddin

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2021 01:42 PM | Show all posts |Read mode
Bukan lagi rahsia, Mas Khan secara terbuka mengaku yang kini dia sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Diana Nasimuddin.


Baru-baru ini Mas Khan ada menjawab soalan dari peminta yang bertanyakan sebab dia mencintai anak kepada jutawan automatif itu.


Foto: IG




"Apa yang istimewa mengenai Diana? Maksud saya apa yang telah dia lakukan atau miliki sehingga membuatkan anda menyukainya," tanya seorang pengikut.


Jawab pelakon ini, "Dia ada segala-galanya dan mempunyai pakej lengkap sebagai seorang wanita yang diidamkan."


Foto: Murai.my


"Dia adalah segala-galanya. Dia melambangkan kualiti yang saya ingin cari pada seorang wanita. Dia satu dalam sejuta. Mengambil berat, bijak, bersifat terbuka, matang, bersifat keibuan, berpenampilan tinggi, penyayang. Itu adalah dia".


Di Instagram, Mas Khan juga ada memuat naik gambar bersama Diana.


  



  



Semoga bahagia. Cepat-cepatlah naik pelamin ya.




  



  



  



Macam mana secocok ke tidak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:47 PM | Show all posts
Korang ialah sape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bila dia buat sambut bday ni.during lockdown ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:51 PM | Show all posts
macam mak dgn anak ja ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:54 PM | Show all posts
kemainn dia explain sbb apa cintakan Si Diana ni..
jujur je laa sbb HARTA..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentang ppn ni byk duit dan2 jadi ppn idaman tp kan kakak ni dgn adik dia try hard sgt nak jadi sexy tapi sadly x cantik nasib kaya so org pandang la jg.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sendiri pun kaya kan? Byk duit juga.

Btw, memang perempuan ni seksi dr dulu ke? Atau br menyeksi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
penah nampak Diana kat luar. kemain kepam tak nampak macam bangsawan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ofkos la one in a million... bukan ramai pun rich single lady kat msia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:00 PM | Show all posts
mas khan who?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
makcik kayo aka A.Aida
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Errr errr sapa yg retis???biasalah dapat dating dgn orang kaya manis je

Pompuan nie banyak kaya tapi muka dan penampilan tak nampak classy atau beautiful!!!

#bukandengki
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:02 PM | Show all posts
anak beranak NAZA lelaki perempuan menantu sama je sexy memasing..

mmg style mcm gitu..

not new..

berani kah ustagajah internet nak ceramah dorang ni..hhahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab duit kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank lah ikan lah ikan dimakan ikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka pompuan ni sejibik ghupe maknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 14-6-2021 01:56 PM
Dia sendiri pun kaya kan? Byk duit juga.

Btw, memang perempuan ni seksi dr dulu ke? Atau br menye ...

Dulu sempat berhijab
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:06 PM | Show all posts
Nak ngapp mak jan kaya aje jantan nih

pe cer kes jantan nih scam si janda ameng spring
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dress hijau neon teringat dress jala pukat ikan pink kapampom
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 14-6-2021 02:09 PM
purplelilac replied at 14-6-2021 01:55 PM
Mentang ppn ni byk duit dan2 jadi ppn idaman  tp kan kakak ni dgn adik dia try hard sgt nak jadi s ...


Adik beradik yg laki blh tahan la jugak kn.. yg pompuan biasa sungguh rupanya.. btw Diana ni Ms J 3 anak ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list