Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
4678
View
55
Reply

[Tempatan] Lelaki terputus dua. Terjatuh dari kondo di Penang. Tingkat 26

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Mayat lelaki terputus dua terjatuh dari tingkat 26 kondominium


KEADAAN mayat lelaki tanpa identiti yang ditemukan terputus dua selepas dipercayai terjatuh dari tingkat 26 Kondominium Golden Triangle, Bayan Lepas, Pulau Pinang.

    Oleh NOOR HASLIZA NUSI
    16 Jun 2021, 2:31 pm

GEORGETOWN: Mayat seorang lelaki ditemukan dalam keadaan ngeri dengan bahagian badan terputus dua selepas dipercayai terjatuh dari tingkat 26, Kondominium Golden Triangle, Bayan Lepas, di sini kira-kira pukul 8.30 pagi tadi.

Mayat lelaki yang belum dikenal pasti identiti itu ditemukan seorang tukang cuci bangunan semasa dia sedang membersihkan kawasan taman di aras enam perumahan berkenaan.

Pekerja lelaki itu dikatakan tergamam sebaik sahaja melihat keadaan mangsa yang terputus dua dari bahagian kepala ke pinggang manakala pinggang ke kaki dipercayai terkena tembok batu besar di situ.

Dia kemudiannya memaklumkan kejadian itu kepada pihak pengurusan yang bertindak menghubungi polis untuk tindakan lanjut.

Kematian lelaki tersebut disahkan pasukan Kementerian Kesihatan yang tiba di lokasi kejadian.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Barat Daya, Superintenden Kamarul Rizal Jenal ketika dihubungi Utusan Malaysia mengesahkan kejadian tersebut.

Difahamkan, polis turut menemui selipar dipercayai milik lelaki tersebut berdekatan tangga iaitu lokasi mangsa dipercayai terjatuh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:23 PM | Show all posts
Mimpi ngeri cleaner tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:25 PM | Show all posts
ada darah ke tak tu? macam takde je.
takat gambar macam ni je aku berani tengok.
kalau tak rasa ngeri ngilu semua ada.


#soalanbodohnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
macam mana tau terjatuh dari tingkat 26? check setiap tingkat ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:27 PM | Show all posts
scarynya... kenapa la iols gigih jugak klik thread dan baca sampai habis
ngeri...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:15 PM | Show all posts
Traumaaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 16-6-2021 07:26 AM
macam mana tau terjatuh dari tingkat 26? check setiap tingkat ke?

Kan jumpa selipar mangsa dkt tempat terjatuh tu which is dekat F26. Baca artikel please

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 16-6-2021 03:25 PM
ada darah ke tak tu? macam takde je.
takat gambar macam ni je aku berani tengok.
kalau tak rasa ng ...

sebab mungkin makcik cleaner tu dh mop darah tu siap2...huhuhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun...
Sedihnye baca....macam mana lah boleh terjatuh Tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:32 PM | Show all posts
Makin hari makin banyak kes macam ni dilapurkan dari serata negara
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:38 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 16-6-2021 03:26 PM
macam mana tau terjatuh dari tingkat 26? check setiap tingkat ke?

Mungkin tingkap terbuka dari situ, smbil langsir berlayar keluar dek angin meniup sepoi2 bahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis la. Berhantu la kondo tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai mcm tu skli impact tkena tembok batu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tipahketipung at 16-6-2021 09:02 AM

Drop la value kalu x panggil tok sami cuci.
Suwey le kondo ni.
Malam2 kang sibok meronda.
Macam kat OUG tu siap masuk rumah orang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:12 PM | Show all posts
tipahketipung replied at 16-6-2021 04:57 PM
Drop la value kalu x panggil tok sami cuci.
Suwey le kondo ni.
Malam2 kang sibok meronda.

Tak dak nyer nak drop lokasi baik punya kondo ni! 😂
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ngerii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 05:35 PM | Show all posts
kalau kes bunuh diri dlm rumah
pembeli chinese tak akan beli rumah tu
ni bunuh diri di luar
sebab tu kalau nk beli kediaman
jgn tgk iklan shj
kena melawat tempat
risik dgn jiran2 ttg kediaman tu
agent fikir komisen je
bukan nk dedahkan semua info

aku tgk ada 2 semi-d ambil masa lebih 3 tahun nak jual
sebabnya owner dulu India
dia ubahsuai rumah
letak mcm2 tokong
pembeli kena ada modal double utk ubahsuai semua sekali
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:38 PM | Show all posts
fuh..konfirm tak lena tido geng kondo.. kaki jalan tempat lain..kepala jalan tempat lain..yilo yilo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:40 PM | Show all posts
tipahketipung replied at 16-6-2021 04:57 PM
Drop la value kalu x panggil tok sami cuci.
Suwey le kondo ni.
Malam2 kang sibok meronda.

Apa kisah di OUG tu? Boleh ceritakan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:45 PM | Show all posts
takziah kpd keluarga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list