Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13081
View
82
Reply

Norish Karman Akui Hantar Mesej Kepada Adik Arwah Benjy

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh please nk.. x kan u x paham perkataan empathy ... pastu people always use card..kalo die pergi kat i.. i can help.. yadayadayada.. kalau betul kita nak tolong orang.kita pergi kat die.  Kalau tak mampu..kita diam dan berdoa untuk mereka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-7-2021 09:54 PM | Show all posts
dia ni ada bau bau PAKISTAN ni... ke dia ni kelantan? perangai mcm orang kelantan je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 15-7-2021 09:30 PM
Meols scroll atas tengok gambar keluarga dia, anak lelaki yg kecik tu muka lain dari siblings..anak  ...

Tu anak luar nikah dgn abang faradhiya. Yg dia sorok masa mengandung dan lari pi indon beranak
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 15-7-2021 09:54 PM
Tu anak luar nikah dgn abang faradhiya. Yg dia sorok masa mengandung dan lari pi indon beranak

Thank u..sekali pandang Muka anak dia ada iras faradiya! Tu yg meols scroll lagik sebelum tanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 10:46 PM | Show all posts
NK dah lama tak makan ubat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Seboknya makcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dia DM personal..tapi dia tau byk plak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 11:35 PM | Show all posts
Masa benjy masih hidup tak dengar pulak dia memperjuangkan kebajikan arwah...ni dah meninggal sibuk pulak marah2 mempersoalkan adik2 benjy tak ambil peduli...dah la takda kaitan langsung dgn keluarga arwah...muka tak tau malu sungguh...dlm kes ni padan muka dm kena viral, sbb melampau sgt tuduhan ke atas adik2 arwah, tambah2 waktu org tgh bersedih, nak pergi ziarah kubur pun susah, jauh di medan dan tgh2 pkp covid bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Setahu ai..time benjy kene tgkp tu ramai bersorak sbb keslhan die tu mmg sgt2la berat..mmg kesian dgn benjy tp die sndri yg pilih jalan idup tu..jd kalau adik bradik pon xlarat nak layan dan tanggung kesilapan benjy tu,NK tu sape nak meroyan lebih2..awat ko je x antar 5k sebln ke benjy tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu dulu aku adore NK ni, dia berlakon best in drama, filem atau teater.

Silap kat mana sampai jadi mereng mcm sekarang. Wayat kat otak putus agaknya sebab kawen dgn orang tua dan beranak ramai last last cerai dan hidup merempat
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
syco. jgn masuk campur hal famly org sampai mcm ni takut nanti one day it will happen to u pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaga anak2 sendiri sudah. Yg sebok hal fmly org dah kenape? Sewel?!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dia rasa dia bhak nak tanya mcm tu? kt dm tu siap mention dia norish karman one and only mental ke apa? whoooo areee yusssss?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhaiii
NK ni sibuk nk korek kenapa? Kau sapa smpai nk DM org mcm tu, hal family biar depa settle sendiri, even if btul pn ko xdak hak pun,
Wardina elok ja cerita perihal arwah n mcm mna arwah cntct dia mnta tolong,
Arwah dh xde pun, tiba2 sibuk nk bka aib org kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 15-7-2021 11:35 PM
Masa benjy masih hidup tak dengar pulak dia memperjuangkan kebajikan arwah...ni dah meninggal sibuk  ...

dia mgecam adik2 arwah tu siap dia evil kn. pastu fefeling bhak nak tau kebenaran. tak judge kisah benjy tp judge adik2 arwah tak mnolong pulak. langsung tak tanya baik2 so selayaknya la kena viralkan kena kecam balik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan mental si NK ni. And di mana NK masa ben di penjara?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 15-7-2021 09:54 PM
dia ni ada bau bau PAKISTAN ni... ke dia ni kelantan? perangai mcm orang kelantan je

Dia org spork la..amboi..kmain dia eh..kelantan jauh btol.malaysia x trima darah dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 02:50 AM | Show all posts
camni ke perangai nyerr.  patut la arwah pun tak dm dia. konon lah if only arwah reached out to her .wek
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 03:50 AM | Show all posts
hasyahana replied at 15-7-2021 09:54 PM
Tu anak luar nikah dgn abang faradhiya. Yg dia sorok masa mengandung dan lari pi indon beranak

tudia...jauhnya p beranakkkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau siapa nekkk?? You're nobody! Jangan sibuk hal fam orang!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list